|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KT
5.9.2008 9:38:20   
malinica
Pozdravljeni!

Stara sem 26 let. Imam stalnega partnerja, s katerim sva do sedaj uporabljala KT in kondom, saj sva želela, da bi bila 100% zaščitena. KT jemljem dobri dve leti. Sedaj pa sva se s partnerjem odločila, da bi uporabljala eno obliko kontracepcije. Kaj nama bolj priporočate glede na to, da mi je ginekologijja rekla, da imam PCO., v roku dveh let pa si želiva otroka. Ali so same KT dovolj varne tudi, če pride do izliva v nožnico? Pa še to: Pred 14 dnevi sva prišla s potovanja. Prej sem imela bolj slabo prebavo (velika potreba - približno 1krat na teden), sedaj pa se mi je prebava precej spremenila (2x na dan v obliki driske). Ali je možno, da se zaradi tega zmanjša učinek KT?

Najlepša hvala za vaš odgovor in lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KT
5.9.2008 10:58:41   
Martinčka
Pozdravljena,

sama sem jemala kt več let-do sedaj. nikoli s kondomom, čeprav imam velikokrat probleme s prebavo. Sicer pa je tako, da če imaš drisko v prvem tednu jemanja kt v prej kot 6 urah po jemanju kt potem se je potrebno dodatno zaščititi, sicer pa ni problema. Po nekod je celo v prej kot 4 urah- odvisno od tabletk.
Pri nama gre vedno za izliv v nožnico tako da morem rečt da je metoda učinkovita saj v 5 letih nisem zanosila.
konodm se načeloma zraven tabletke je kadar gre za možnost prenašanja virusov pri spolnem odnosu - torej če partnerja ne poznaš dobro ali mu ne zaupaš da nima npr virusa hiv; ali če pogosto menjavaš partnerje, kar vidim da v tvojem življenju ne gre za to.

Torej, sicer ne vem kaj je PCO, ampak jaz imam npr na jetrih manjšo okvaro, pa so naredili teste in ugotovili da nima nobene veze s tabletkami, tako da kt so danes tako dovršene da načeloma ne bi smele puščati posledic, seveda pa se vmes priporočajo kakšni premori (jaz sem ga imela skoraj eno leto po 3 letih).



(odgovor članu malinica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Moški odrastejo šele pri 43 letih
Kot so ugotovili raziskovalci, lahko pričakujete, da bo vaš moški zares odrasel šele v srednjih letih. Moški namreč odra...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?