|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija na koruzo,pšenico in sojo
18.9.2008 17:48:56   
koruza
moj sin je alergičen na pšenico, koruzo in sojo. Uporabljamo lahko le riževo in krompirjevo moko!Kje bi lahko nabavila krompirjevo moko? Vnaši bljižnji okolici ni kakšne trgovine ki bi jo imeli, niti slišali niso zanjo. Kje bi lahko nabavila kruh, kjer nebi bilo teh sestavin, ki jih ne sme! Iz riževe moke se ne da speči! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergija na koruzo,pšenico in sojo
18.9.2008 21:44:51   
lotty4
Kruh ti lahko spečejo v pekarni Magušar. Pečejo ga za vse može alergike. Ni problema lahko ti spečejo kruh iz 100% koruzne moke s kvasom ali brez (če je problem tudi v kvasu), ali pa iz 100%  pirine moke s kvasom ali brez. Naredijo polkilske hlebčke, ki ga lahko tudi zmrzneš.
Full ti grejo na roko, sam povedat moraš kaj rabiš.

(odgovor članu koruza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: alergija na koruzo,pšenico in sojo
19.9.2008 8:45:21   
URŠA K.
Živjo!

Lahko prosim napišeš kje je ta pekarna?


Lp

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: alergija na koruzo,pšenico in sojo
19.9.2008 20:10:26   
Paštetka
uf... ubogi.

Glede moke ti ne znam pomagat. Rada bi te pa smao opozorila, da pazi, na vse izdelke, ker je sojin leciti (E322) ali sojine beljakovine skoraj v vseh živilih. Hrenovkah, čokoladi, vsakem kruhu, klobasah, sladkarijah...v skoraj vsemu. Pojdi malo v Dm pogledat tudi stvari od Alnature. Imajo ogromno stvari kjer ni sojinega lecitina noter.

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu URŠA K.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: alergija na koruzo,pšenico in sojo
21.9.2008 11:05:02   
lotty4
Ojla

Pekarna je v Radovljici in na Jesenicah. drugače pa povprašaj v manjših pekarnah, zasebniki se veliko bolje potrudijo za svoje stranke kot velike pekarne kjer imajo itak že vsega dovolj. Pazite na pakirane izdelke, tudi tem je dodan en konzervans, ki ga otroci full težko prenašajo. Poizkusite doma zapakirat kruh, pa ga shranite za 14 dni ali več, kot ga imajo v DM, pa boste videle kaj se zgodi z nijm. Ne kupujte pakiranih izdelkov. Pakirani izdelki tudi niso sveži!!!!!

(odgovor članu URŠA K.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: alergija na koruzo,pšenico in sojo
21.9.2008 15:21:30   
annie17
V Merkatorju imajo tudi veliko mok za posebne primere. Malo vrzi oko na polico zdrave prehrane.
Pa sem videla, da so tudi v Supermarketih Tuš začeli s temi proizvodi, v DM-ju pa tudi dobiš ogromno stvari, le malo pobrskaj. Pa srečno.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?