|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zimska oblačila
20.10.2008 7:04:22   
mojamalapikica
Pozdravljene drage user posted image !

Imam vprašanje glede zimskih oblačil, točneje bunde pa mislim, da ste pravi naslov da mi glede tega daste kakšen nasvet.
V prvi nosečnosti sem bila noseča čez poletje kar je bilo zakon, karkoli sm spravla nase je bilo čist ok (krilca, dolge majice,...).
Zdaj pa je zgodba ravno obratna in bom potrebovala bundo ravno v obdobju, ko me bo največ skupaj, pa ne vem kakšno naj si omislim. Predvsem me zanima nasvet tistih, ki ste bile oz. boste noseče čez zimo.
Ko sem razmišljala o tem, mi je namreč malo hecno da bi okrog hodila v bundi, ki je ne morem zapeti čez trebuhuser posted image . Tudi mi ni v interesu, da si vsake 2 meseca kupujem večjo bundo že iz finančnega vidika.
No kakršen koli nasvet, izkušnja mi bo prav prišla in najbrž še kateri drugi nosečki, ki se srečuje z isto težavo.

Sicer pa...zakon ste. Lepo vas je brati in deliti z vami vse mogoče izkušnje. user posted image user posted image user posted image

Lep začetek tedna želim...vsem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zimska oblačila
20.10.2008 7:50:13   
TadejaF
Pozdravljena.

Jaz imam isti problem. Prvič sem rodila v avgustu, zdaj pa pričakujemo konec februarja in ne vem, kaj naj pozimi oblečem. Sem poslala mislim, da skoraj vsem trgovin z nosečniškimi oblačili, če bodo imeli v prodaji kakšne bunde oz. debelejše jaknice za čez zimo. Skoraj od vseh sem dobila odgovor, da sem ena od redkih, ki se zanima za bundo user posted image , zato jih nimajo v prodaji. Tako, da ne vem kaj bom oblekla čez zimo.

Lepo nosečnost ti želim.

Lp, Tadeja

(odgovor članu mojamalapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zimska oblačila
20.10.2008 8:26:13   
Anonimen
jaz sem sicer rodila maja in sem mela eno bundo, ki mi je bila že od prej malo na široko, proti koncu pa sem kar od mojega puhovko oblekla, če sem pa kam špla sem pa mela jakno pač odpeto. pomoje te precej drago pride da kupiš nosečniško(ki je potem več ne rabiš). 

(odgovor članu TadejaF)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zimska oblačila
20.10.2008 8:30:20   
Pikapolonica_
Jaz osebno ne bi kupovala dodatne 'nosečniške bunde'. Sama sem sicer rodila novembra, tistih par dni sem čist kamot nosila pleten pončo, spodaj pa kakšen debelejši pulover. Pa me nikoli ni zeblo. Pomojem so tile pončoti in pletenine, jopce itd taman za te zimske dni, sem pa 1x zasledila v H&Mu, da so imeli trenchcoat za nosečnice, mislim, da tri vrste gumbov, pa tko lepo je prišel čez trebušček. Pa še drag ni bil, okoli 50€.
Pa saj sedaj je ogromno teh možnosti, pobrskaj malo po internetu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zimska oblačila
20.10.2008 8:32:23   
Cveta28
Jaz bom rodila v začetku aprila in imam podobe problem. Dokler bo šlo bom nosila svoje plašče, jakne in punovke potem mi je pa tašča dala eno ful lepo jakno (je še malce podložena in ima malce umetnega krzna okoli ovratnika), ki je sama ni nikoli oblekla. Ker pa je gospa taščica malce močnejše postave mislim, da bom lahko do konca uporabljala prav njeno jakno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zimska oblačila
20.10.2008 8:34:09   
Anonimen
ojla jaz sem tako bundo našla v h&m in sem jo ,lahko nosila do konca,trebuh sem imela pa kr velik,pa bundo sem lahko zaprla in to še v zadnjem mesecu.je pa normalna bunda ne nosečniška samo tak kroj ko je malo širši,zadaj ima pa take paseke,ki se zapnejo,da pol zgleda kot da je telirana.lepo user posted image  vama želim.lp

(odgovor članu mojamalapikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zimska oblačila
20.10.2008 9:17:34   
Mišni
Jaz sem rodila marca in sem že prej imela en tak širok marsovec, ki mi je bil do konca prav.

Samo to je bilo pred dobrimi 6 leti, ko še niso bili tako zelo ozki kroji moderni. Zdaj pa verjamem, da zna biti smotano.


_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zimska oblačila
20.10.2008 9:26:19   
anchika
Nevem , meni se mi zdi bedno da bi kupovala nosečniško bundo. V prvi nos. nisem imela velikega trebuha in mi je moja bunda  prišla prav celo nosečnost. Zdaj imam rok aprila in mislim da mi bodo moje bunde tudi prav če ne pa bom kupila kako poceni bundo  mal bolj široko.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: zimska oblačila
20.10.2008 9:41:06   
uršika***
Jaz ne bom nič kupovala posebej za nosečnice. Imam puhovko, ki jo bom lahko- upam zapenjala do januarjauser posted image . Drugače sem se pa že z mojim dragim zmenila, da mi bo on eno svojo puhovko posodil. Ne mislim gledat na modo, važno, da bo meni in bebici v trebuščku toplo. Boljše to, kot pa da mi pol trebuha in ledvice gledajo ven zaradi mode.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: zimska oblačila
20.10.2008 9:54:23   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

Nevem , meni se mi zdi bedno da bi kupovala nosečniško bundo. V prvi nos. nisem imela velikega trebuha in mi je moja bunda  prišla prav celo nosečnost. Zdaj imam rok aprila in mislim da mi bodo moje bunde tudi prav če ne pa bom kupila kako poceni bundo  mal bolj široko.

Nekaj podobnega. Ni treba že vnaprej kupovat, boš videla kako velik trebuh boš sploh imela. Jaz sem imela bolj majhnega in nisem kupovala dodatne bunde. Mi je moja, ki jo imam za smučat, bila prav do konca. No, tiste "ta lepe" telirane, vrjetno ne bi več oblekla. Drugače, pa kakšno pocen vrjanto za 20 eur poglej, vzameeš pač malo večjo številko.


_____________________________

Vedno več nas je!

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: zimska oblačila
20.10.2008 10:23:15   
bskrle
Nosila bom eno starejšo bundo širšega kroja, jakno in pončo.
Plašč mi bo prav ravno še en teden user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: zimska oblačila
20.10.2008 10:50:26   
Lunca1
Jaz sem si enkrat kupila eno preveliko jakno , saj ne vem kaj sem gledala v trgovini user posted image , no in ta mi je potem dobro služila v obeh nosečnostih. user posted image  Pojdite v navadne trgovine in si kupite kakšno bolj ugodno večjo številko. Gre pa meni tudi na jetra, ker so sami ozki kroji.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: zimska oblačila
20.10.2008 12:52:12   
glen
Jaz sem prvič tudi rodila poleti zdaj pa imam rok februarja.
Zaenkrat še jaknce zaprem,ker mam res mali trebušček za 5-6 mes.,pol mam pa en plašček na A ki mi bo mogoče malo prav prišel,za zadnja dva mes. pa sem se zmenila z prijazeljico ki jo je malo več skupi kot mene, da mi bo ona posodla njeno budno,ker se mi zdi bedasto kupovat neki za dva mes. in mi bo drugo zimo pol preveliko.
Lp

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?