|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   počitnice na Rogli
28.10.2008 15:47:07   
staši
Zimske počitnice naj bi letos šli na smučanje.Zanima me ali ima katera iskušnje z Rogle ,otroka smučata midva z možem pa ne.Sem gledala malo po internetu pa se mi je zdela Rogla najcenejša in najboljša varjanta v bistvu termeZreče .Prosim za kak nasvet  in kaj priporočate.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: počitnice na Rogli
28.10.2008 20:08:59   
staši
prosim,pa kaj noben ne smuča na Rogli?

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: počitnice na Rogli
28.10.2008 20:37:24   
brina_3
smučišč je dovolj in se čisto brez problema na smučašuser posted image
Pri nas smučamo vsi razen mami pa tudi njej ni dolgčas,ker je dovolj poti za lahke sprehode,
vmes pride pa pogledat na smučišče in kak čaj spituser posted image

Dobre počitniceuser posted image

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: počitnice na Rogli
28.10.2008 20:37:54   
Sibil_
Rogla je za otroke ok, ima več otroških prog in jo pohvalijo.Ampak nečesa pa ne razumem - če vidva ne smučata, otroka pa ja - kaj cel dan za njima letata po smučišču al kako?Mislim - če sama ne smučata kako to izvedete?In predvsem koliko sta stara otroka?Ker če sta že velika potem je itak vseeno, so lahko smučišča za odrasle in ni panike, vidva pa uživata kje v kakšnem bazenu....

sicer je pa cesta od Zreč do Rogle kar ovinkasta in na predelih kar ozka, tako da se meni več kot enkrat dnevno ne bi dalo gor.In tudi na vrhu ni nič kaj dosti za ne-smučarje, imaš sicer sankanje in konjsko vprego, to je pa tudi vse.

Skratka - če smučaš je Rogla ok, če ne pa nimaš kam se dat.user posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: počitnice na Rogli
29.10.2008 8:32:37   
staši
hvala ,vidim da rogla ni tako slaba izbira.Smo mal čudna familija ja ,otroka smučata zato ker sta v smučarski šoli (tamali dve leti ,hči pa štiri leta)in smučata vsako zimo .Sej njuna smučarska šola organizira zimovanje v zimskih počitnicah nekje v italiji samo ,ker z možem  ne moreva dobit cele počitnice LD smo se zmenili da gremo nekam v SL za tri dni  .Drugače pa ne letava okrog po smučišču ker sta samostojna smučarja samo pa glih tako premala da tam ne moreta bit sama .

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: počitnice na Rogli
10.11.2008 13:53:11   
mama76
Evo tudi mi gremo letos na Roglo, bilo smo že pred dvema letoma in nam je bilo super. Tudi pri nas bo letos smučala okrnjena družina, jaz sicer smučam ampak letos zaradi financ si ne bom privoščila in gremo smučat zaradi otrok, mož pa itak ne smuča in bomo naredili tako, da bosta otroka dopoldan v smučarski šoli popoldne pa bomo šli v Zreče v bazen ali pa na Zlodejevo, pa sankali bomo, šli na super palačinke, ki jih imajo v gostilni Zreški gaj in podobno saj teden hitro mine. Smo pa se odločili, da bomo  v apartmaju Nune ti so tik pod Roglo in ko smo bili dve leti nazaj v tem apartmaju nam je bilo super. Tako, da upam, da boste uživali.

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: počitnice na Rogli
10.11.2008 17:56:21   
staši
No mi smo vzeli tisti paket iz term na smučine v zimskih počitnicah ,samo pa so nam prijatelji ponudili če gremo z njimi na Pokljuko (kar je cenovno ulala vsekakor bolj ugodno)pa ne vem kaj naj ..

(odgovor članu mama76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: počitnice na Rogli
14.11.2008 19:31:12   
nadya
Midva z mojim greva skorej vsako leto na Roglo. Greva ponavadi marca, ko so njihove Boom počitnice in je res full ugodno. Namestitev mava v hotelu Planja na Rogli. V cemno paketa (en teden) pa imaš všteto: nočitev, zajtrk, večerja, smučarska karta-4 ure/dan, savna, bazen, športi (tenis, pink ponk...).... Ker jaz lansko leto nisem smučala sem imela možnost zamenjat smučarske karte za welness (biserna kopel, delna masaža, aroma masaža, blato...) Vsak dan majo tudi animacije za otroke... V glavnem midva sva full zadovoljna. Letos najbrž ne bova šla, ker decembra pričakujemo še enga člana, ampak če se bobo dobr rihtal pa tud mogoče.

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: počitnice na Rogli
17.11.2008 19:01:51   
Ribica **
Mi smo bili pozimi sicer samo en dan na Rogli, ampak meni ne bi bilo problem bit gor cel teden, cetudi ne bi smucala (pa smucam, tako da bi mi bilo super, hehe) - saj se da sprehajat gor - gres do stolpa, pa vidis celo Roglo in okoliske hribe, pa se sankas, pa bazen je, pa igrisce za otroke pred hotelom, pa Zlodejevo itd.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Na izlet v Škratovo deželo
photo
Ste že kdaj videli škrate? Ne? Potem pa se le odpravite na obisk Škratove dežele, ki jo boste našli le streljaj od Kranj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?