|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   risanje
17.10.2008 14:06:58   
NEVA-1
Sicer je moj sin še v vrtcu, ampak bom kar sem postavila vprašanje..

Naš petletnik noče risat in me zanima, tisti ki ste imeli podobne probleme, kako ste ga navdušili za risanje. Ker ne zna risat, niti noče, ravno tako barvanje, me zanima, če obstaja kakšen priročnik, knjiga, kjer bi se lahko naučila risat, ker tudi sama nism ravno mojster, da bi mi zadevo malo olajšala...

Hvala za vaše ideje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: risanje
17.10.2008 14:32:13   
crci06
pobarvanke od naj, naj,  najljubšega junaka?
lahko tudi sprintane iz neta...

novi "razstavni" pano na vratih otroške sobe, kamor lepite vse umetnine...

lahko rišete novoletne čestitke in ga mogoče navduši cilj?!

Čisto nove barvice, mogoče kakšna taka, kjer je v enem svinčniku  več barv, pa zamenjuješ zaporedje... potovalna varianta...?

Povabiš kakšne prijatelje, ki zelo radi rišejo, pa ga mogoče not potegne...

Take pobarvanke, kjer moraš najprej od pikice do pikice črto potegnit, da slikice ratajo?


ne me grajat, samo naglas razmišljam...

mene to še vse čaka v daljni prihodnosti user posted image

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: risanje
17.10.2008 14:39:35   
tt79
Kak je pa v vrtcu? A tam riše?
Po mojih izkušnjah še tisti najbolj trmasti kaj skup spravjo....

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: risanje
17.10.2008 14:57:59   
NEVA-1
Tudi v vrtcu noče risat, in če že kaj naredi je to en dva tri narejeno v nekaj potezah, narisat zna sonce, ker sem ga to naučila in to mu je sedaj dovolj, zato bi rada kakšn priročnik, da ga enostavno naučim risat, ker tudi če drugi rišejo njemu to ni zanimivo...drugače pa rad sestavlja z lego kockami in igranje z avtomobili, od vsega najraje je pa zunaj na kolesu, rolerjih, ipd...


(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: risanje
17.10.2008 16:16:24   
ribica.
ne vem če se je treba tako obremenjevati, očitno mu pač ležijo druge stvari. Naša petletnica recimo ful lepo riše, sam ni za kolesa, ker se ji ne da gonit.

Jaz bi mu na tvojem mestu rekla, da vsakdo z nule začne, da če ne probaš, potem nikol ne znaš. Ker če se ne bi poskusil vozit s kolesom tud ne bi znal. Tudi svojemu otroku tako povem, kadar česa noče, in trdi na ne bo in ne zna. Motiti se je človeško in tudi vsi ki znajo risat, so nekoč risali krice krace, tako pač je.

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: risanje
17.10.2008 17:00:58   
NEVA-1
Saj ga nič ne silim, samo drugo leto bo šola in mislim, da je kar precej poudarka na risanju v prvem razredu, največji problem je ker sploh noče probat, ima miljon izgovorov, da potem že sama voljo izgubim.


(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: risanje
18.10.2008 15:21:05   
lukec
Naš je čisto enak. Risanje je najbolj nezanimiva stvar na tem svetu. Sicer je malo mlajši, še ni niti 4, ampak vseeno. Sem pa ugotovila, da vsakič, ko greva v knjižnico gre najprej k tabli in tam čečka s kredami, tudi poleti na dvorišču je to zelo rad počel. Tako, da bo letos dedek Mraz prinesel veliko tablo in krede.

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: risanje
19.10.2008 19:45:15   
staši
Imam občutek da imate pri vaši hiši našega "MULCA"Imamo iste probleme samo s to razliko da naš hodi v šolo.Pri pouku sodeluje ,uboga,posluša ,samo brzina je njegova vrlina.Sem bila glih prejšnji teden na govorilnih in ko sem videla njegove naloge me je prijela ena žalost. Tudi jaz bi rada vedla kaj naj storimo ,sploh ne posluša ko mu hočemo kaj pokazat tudi kako se drži svinčnik nič ga ne zanima.Ima pa starejšo sestro ki hodi v četrti razred in pri isti vzgoji je ona pravo nasprotje.Aja naš hodi v prvi razred.PS mogoče pa tole bere GINA in bi ona dala kak nasvet,ponavadi ona zadene .

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?