|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   termometer za uhico
29.3.2005 18:52:52   
Anonimen
kje se ga splaca najbolj kupit?:zmeden:nevem sicer kaksne so cene..v avstriji sem vidla da prodajajo brauna za 55evrov.:)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   termometer za uhico
29.3.2005 19:07:02   
Zea
U to so pa velike razlike. Mi smo dobili kar dva:

1. Thermo Buddy 100 od firme HuBdic ima ogromno funkcij, poleg meritve ušesne temperature še merjenje vodne temperature, temperature zraka, lučko, melodijo... Zato sem mislila, da bomo tega uporabljali, ampak je verjetno ravno zaradi vseh teh funkcij preveč kompliciran. Nam še nikoli ni zapored iste temperature pokazal. Problem je v tem, da če ga ne naštimaš idealno (kar je pri dojenčku skoraj nemogoče) potem zmeri temperaturo zraka in ne ušesa ali pa kar nekaj vmes!

2. Gentle Temp 510 od firme Omron ima le to funkcijo, da meri ušesno temperaturo in je enostaven in deluje! Pa še manjši je. Ti priporočam tega.

Oba sta stala okoli 11.000 sit, dobi pa se jih v lekarni (v Ljubljani, ne vem pa kateri).


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   termometer za uhico
29.3.2005 19:48:49   
puncica
Mi smo ga kupl v lekarni in dal 11 jurčkov. Sicer pa nismo zadovljni z njim, po moje tud drugi niso nič boljši. Še vedno prisegamo na živosrebrnega - merjenje v ritki.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   termometer za uhico
29.3.2005 19:51:04   
puncica
Težko ga je namreč naštima da izmeri točno tem. primer: tamala imela vročino 39 stopin izmerl pa je 37,8 al pa manj:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   termometer za uhico
29.3.2005 20:22:14   
Anonimen
Po moje kupi najcenejšega, ker so itak vsi zanič. Boš vsaj čim manj denarja stran vrgla. Včasih so bili vsaj tanavadni digitalni O.K., zdaj so pa že ti zanič. Živosrebrn pa tako dolgo traja, da še mene mine, kaj šele otroka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   termometer za uhico
29.3.2005 20:31:33   
lin
Mi imamo tefalovega,ful zadovoljni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   termometer za uhico
29.3.2005 20:41:44   
daisy
Braun (Termoscan), cena je cca. 13.000. Meni se zdi kar zanesljiv, sem ga 2 dni kontrolirala s klasičnim termometrom (živo srebro), pa ni bilo velikih odstopanj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   termometer za uhico
29.3.2005 21:58:23   
willma
Nam so ga iz različnih zdravniških strani odsvetovali, ker so zelo ne natančni!
Smo si ga sposodili in potrdili trditve!

Mi kombiniramo tisti termo listič za na čelo (od mothercare) in digitalni termometer - najprej preverimo, če je vročina prisotna (z listkom), če je potem jo natančno izmerimo z elektronskim temometrom.

in deluje:bravo:

lp
:angel:Kolenci:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   termometer za uhico
30.3.2005 9:50:26   
malika
Mi imamo tudi Omron; ki je sicer super luškan, mali in oh in sploh. V Mb, ga prodajajo v Diafitu-pri bolnici, jaz sem ga dobila za darilo in sem se ga zelo zelo razveselila, ampak je zdaj veselja konec? Zakaj? ker mali niti pomotoma ne dovoli, da bi mu merila temp v ušesku in še točen ni. večno so neka odstopanja in tako me ima, da bi ga zabrisala nekam.

Zelo resno razmišljam, da bi kupila brezkontaktnega-baje jih imajo v Big Banu,cena je ista.

vsekakor pa če ga še nimaš, nabavi tudi navadnega. jaz ga vedno uporabljam za čez dan, problem nastopi edino pri nočnem merjenju temp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   termometer za uhico
30.3.2005 12:07:24   
Urška*
Malika, brezkontaktnega imajo tudi v Pikapolonici! Vsaj v njihovem katalogu je.

lp:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   termometer za uhico
31.3.2005 10:31:02   
mala Zala
Malika in vse ostale, ki razmišljate o nakupu brezkontaktnega termometra!

Kupili smo ga v dobri veri, da je to najboljša rešitev za merjenje temperature pri dojenčku in sicer Thermofocus-ovega za 23.000 SIT. Rezultat: po enem mesecu zamenjava za novega, ker so baterije nenormalno hitro pošle. Ok, dobili novega.

Vročina - 37,8. Se mi je zdela malo pretopla za to temperaturo in sem ji izmerila z navadnim - skoraj me je kap! Skoraj 40 je mela, revica. Seveda sem pop... napisala reklamacijo in poslala s termometrom vred na sedež podjetja. Bili so zelo prijazni, saj so mi po skoraj pol leta vrnili celotno kupnino. Ko sem šla po denar, se mi je prodajalka opravičila za nevšečnosti in mi povedala, da pač pri nekaterih meri točno, pri drugih ne:zmeden::zmeden:.

Jaz pa se vseeno odločam za nakup enega ušesnega, za na hitro zmeriti T, saj je tisto mučno čakanje z navadnim le prehudo, sploh pri bolnem otročku. Vsaj za okvirno vrednost.

Taka je moja izkušnja. Hvalabogu nismo vrgli denarja stran, mi je pa bila dobra šola, da le ne nasedam vsaki reklami, pa čeprav s strani zadovoljnih uporabnic na tem in drugih forumih.

Lep pozdravček:kuza:!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako se računajo tedni in meseci v nosečno...
Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...
Čudovita porodna zgodba, ki jo morate preb...
Nenadoma, prvič v mojem življenju, mi ni bilo pomembno, kaj si mislijo drugi. Ko sedaj gledam za nazaj, mislim da je to ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?