|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obdobje poškodb
7.5.2009 11:05:09   
mika
Pozdravljene....

V zadnjem času ima naša pupa precej smole. Najprej si je presekala brado, da smo šli na šivanje in je ni nič izučilo. Še naprej se ji mudi, opozarjamo jo na kaj mora pazit, ampak to je tako kot, da bi govorila steni. Pol se pa zaderem, da odmeva po celi vasi....začela se je muvat okrog gugalnic, ko se kateri otrok guga. cel vikend sem jo opozarjala, ko je hodila okrog gugalnice, medtem ko se je njen prijatelj gugal.

V ponedeljek v vrtcu je  se je fejst gugala, pol pa je nahitro hotla dol, tako dajo je lopnila po glavi in ji je zrastla buška, kot knedl. Naslednji dan se je gugala ena duga punčka, naša pa v tistem mimo in jo je gugalnica spet udarila, tako da ji je presekala glavo v predelu za ušesom. V dveh dneh je dobila dva udarca v glavo in to z leseno gugalnico. mož jo je peljal v bolnico na slikanje, hb ni bilo nič počeno, šivanje pa tudi ni bilo potrebno. 

V vrtcu so potem poskrbeli za novo gugalnico ...to je itak druga zgodba. sicer ne krivim vzgojiteljice, ker vem da se trudijo pridobit bolj varna igrala, ampak njihove prošnje grejo mimo pristojnih. Sedaj smo se tudi starši združili, tako da se bo moralo premaknit nekaj v tej smeri....

V glavnem men je slabo od strahu kaj bo naslednje. Komaj čakam uro 11:30, in upam da ne bo klica iz vrtca, da je bilo kaj narobe, ker se takrat že odpravljajo k počitku.

Naša pupa drugače ni nerodna, ampak ne vem kaj se dogaja zadnje čase....zaletela se je v vrata z usti, včeraj je malo manjkalo, da bi se zaletela v rob psičkinega boxa.....jaz sem čist adio.

Stara je 4.5 let...verjetno tud  obdobje poškodb mineuser posted image

Malo tolažbe prosimuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obdobje poškodb
7.5.2009 11:24:28   
bskrle
Ja, mine, lani si je ena naša presekala ustnico, druga pa jezik.
Se vse zarastem, samo mamice nas je pa vedno malo strah


_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?