|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjavi izcedek
26.11.2008 13:23:46   
Anonimen
Jaz imam eno vprasanje.Sem noseca skoraj 13 tednov, zanosila sem z umetno oploditvijo vse skozi jemljem dabroston. Prejsni cetertek sem imela nuhalno svetlino in bilo je vse ok.Vceraj sem dobila rjavi izcedek.Poklicala sem G in ga vprasala kaj to pomeni in ta mi je rekel da naj pocivam in mirujem da verjetno ni nic kaj hudega in slucajno ce bi se izcedek povecal ali spremenil v krvavitev moram pa takoj na urgenco.Kontrolo pri njemu imam pa cez 10. Zanima me kaj pomeni ta rjavi izcedek in ali je to nevarnost spotanega splava.

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjavi izcedek
26.11.2008 13:33:53   
Anonimen
Nočem te strašit, ampak sem pri 6 tednih dobila rjav izcedek, ki je vodil k splavu. Ampak pri 13 tednih, je to že maj pozno. malo počivaj, pa boš videla. Sama nisem imela časa počivati, ker sem imela doma enoletnika s katerim ssem morala ven, pa na sistematski, pa po pleničke, pa..., kar je spodbudilo splav. Torej veliko počivati, če delaš pa kar bolniško za kakšen dan!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rjavi izcedek
26.11.2008 15:55:17   
strumf
se strinjam  z anonimno, čim več ppoooččiiivvvaaajjjj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rjavi izcedek
26.11.2008 16:27:01   
mojcapr
Počivaj skoz, tudi jaz sem imela rjav izcedek v 7 tednu, ki pa je nažalost vodil v spontan splav, ker nisem počivala ampak ti si pa že v 13 tednu, tako da. Držim pesti, da bo vse OK.

_____________________________

Danes je tvoj dan, izkoristi ga maksimalno...

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rjavi izcedek
26.11.2008 21:28:04   
tosja
Sama sem imela izcedek od 6 tedna, bila na Dabrostonu, počivala; izcedek je izginil, se spet pojavil (enkrat ga je bilo toliko, da je bila že bolj krvavitev kot izcedek)-vsak teden sem šibala na UZ, dala skoz NS - vse bp. Bila na UZ pri dveh različnih G, nakar je moja G v 13 tednu našla vzrok izcedka -bili sta dve vreči user posted image
Enemuuser posted image je nehal biti srček user posted image user posted image user posted image
Doživela sem šok, saj po tolikih UZ pregledih. Danes je moja srečica stara 8 mesecev. Pogumno! In vso srečo!!! user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako se računajo tedni in meseci v nosečno...
Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?