|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobki
20.1.2009 19:54:21   
romy27
pozdravljene,

jaz sem svoji 7.mesecni user posted image zacela dajati podobne stvari za jest kot jemo mi veliki..a zal zaradi le 2 zobkov ne more zgristi in se ji zatika hrana..pol sem ji kupila prav posebno pastico za otroke,pa kljub temu ji ne gre

kaj ste ve vse miksale ali ste dajale tudi vecje kose?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobki
20.1.2009 20:32:07   
melanija
Moj je star 11 mes in ima 2 zoba spodaj, zrasla sta mu decembra. Od kar smo mu začeli dodajat mu jaz dajem kos kruha v roke (skorjo),da jo je cuzal, pa bebi piškote, ko še ni imel zoba je jedel sam kos banane, nikoli mu nisem miksala, kvečjemu večje kose sem mu z viloco malo pretlačila.  Tako da sedaj pri tej starosti je praktično vse, od šune, pršuta, kos sira,....je sam. Nikoli se mu ni zaletelo.

MOja kolegica, se pa sedaj jezi - punčka ima eno leto in 8 zobkov, od vsega začetka ji je vso  hrano pasirala in še sedaj ne zna sama jesti nobene stvari. Ji je začela dajati kos kruha ali piškot pa ji ne gre najbolje od rok.

Raje kot da hrano miksaš, samo pretlači, da bodo tudi koščki, tako se bo prej navadila jesti, ti naši mali so precej iznajdljivi ko gre za hrano.

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zobki
21.1.2009 12:22:31   
BUŠICA
melanija, se strinjam s tabo, ampak ni pršut zelo neprimerna hrana za 11 mesečnika?! pa to je ja preslano, pa še jaz to včasih težko prežvečim s svojih 32 zob user posted image .

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?