|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aglurab in nosečnost
19.9.2008 17:18:10   
Anonimen
Sem v 18. tednu nosečnosti in po gin. navodilu sem do 10 tedna jemala Aglurab 2x dnevno po 1 celo tableto. Povsod ga tako zelo odsvetujejo v nosečnosti. Mene pa skrbi, da bi zaradi njega lahko prišlo do kakšne okvare pri plodu. Na NS pa nisem bila. Ima katera s tem izkušnje?
Jemala pa sem ga zaradi neredne mens. in pco.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: aglurab in nosečnost
19.9.2008 18:08:03   
Hope2
Ko sem ga jaz jemala, mi je G rekel, da ga moram nehat jemat takoj, ko zagledam plus. Malo mi je čudno, da si zaradi PCO jemala tako dolgo, saj ko si enkrat noseča, PCO nima več vezeuser posted image .
O okvarah pa nič ne vem, niti kako bi lahko aglurab vplival na plod. Zdaj kar je, je, bolje mislit pozitivnouser posted image . Še malo pa boš imela morfologijo in boš tam vse videla in zvedela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: aglurab in nosečnost
21.1.2009 22:29:23   
žabica80
Pozdravljene, jaz semjemala aglurab in prometrium do 14- tedna nosečnosti in sem rodila zdravega sinčka, zdaj je star 8 mesecev in je pravi korenjak, tako da nič ne skrbet, samo poslušat svojega izbranega ginekologa in mu zaupat in bo vse OK.

Lp

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: aglurab in nosečnost
21.1.2009 23:26:11   
petrazg
Mi j epoznana tvoja skrb...Jaz sem v prvi nosečnosti tudi jemala Aglurab, do 9 tedna , ko sem ugotovila, da sem noseča. Potem se je pa tudi pri meni pojavilo vprašanje kako naprej... moj g je rekel, da ni nič narobe, edino da je večja možnost za splav v prvih 3 mesecih. Dal mi je tablete Dabrosten, ki sem jih potem jemala do cca. 16 tedna. Pa sem za vsak slučaj še Pušenjaka preko Mon-a vprašala, pa je povedal skoraj identično kot moj g...  Sedaj imam doma prekrasnega fanta...

Brez skrbi, saj bo vse ok...

(odgovor članu žabica80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?