|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2.rojstni dan
8.1.2009 14:08:21   
monika trtnik
Naslednji teden praznujemo 2.rojstni dan nase pikice,da bi bilo praznovanje cim lepse,imate kaksne ideje oz.kako ste sami praznovali,kaj postresti gostom,kako okrasiti?LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 2.rojstni dan
8.1.2009 14:19:20   
Hans
Krožnički, kozarčki, klobučki...s slikicami risanih junakov. Torta s svečkami. Igralni kotiček za otročke. Majhni sendvički, kosi pizze za otroke. Odraslim pa biftek. 

_____________________________

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu monika trtnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 2.rojstni dan
8.1.2009 14:19:24   
anckabancka
mi bomo tudi praznovali 2. RD v soboto in nedeljo. V soboto je povabljena moževa žlahta, v nedeljo pa moja, da nas ne bo preveč naenkrat.

Bom pa letos kar pice pekla, pa tortica bo.

Okrašeno bomo imeli pa še božično.


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu monika trtnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 2.rojstni dan
8.1.2009 14:35:54   
2.2.
moja pikica je včeraj praznovala 2. roj dan. feštali pa bomo čez vikend. v soboto kolegi z otroki še ne vem točno kaj bo glavna jed vseekakor je na miniju mini pice ali mafini pica pa še kaj pa brez torte pa ne gre....  v nedeljo pa žlahta-kosilo še nev kaj bom pripravila in prav tako tortica.
bojo pa bile tortice dve kot lani.....lani je imela metulja in muco (sadna in višnjeva) letos pa bo nodi (je čist nora) ledena in mogoče kakšen medvedek ali pikapolonica prav tako ledena.

okrašeno še je nekaj od božiča-lučke dodala nekaj balonov in klovnov....




(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 2.rojstni dan
8.1.2009 20:00:53   
Tisana
Pri nas sicer še nismo tako daleč, smo pa bili na nekaj rojstnodnevnih zabav dvoletnikov in the best za otroke so bile tiste, kjer so starši najeli telovadnico, v kateri so lahko otroci po mili volji noreli. Najboljša je bila za starše tista, kjer sta bili animatorki z otroci, starši pa po ukazu v drugem prostoru user posted image . Ob telovadnici je bil torej še en prostor, v katerem so bile postrežene pizze in seveda torta.

_____________________________

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 2.rojstni dan
9.1.2009 10:42:00   
resika
živjo
Mi bomo pa drugi mesec praznovali 2. rojstni dan in bodo za ta male zihr na meniju mufini in rogljički. Ne vem, mogoče jih bom sama delala ali pa bom kar kupila pečjakove. Ko smo bli na zadnji rojstnodnevni fešti, so šli pri ta malih ful v promet rogljički s hrenovkami, jaz pa razmišljam da bi dala not pizza šunko.

lp

(odgovor članu monika trtnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 2.rojstni dan
9.1.2009 10:49:52   
resika
pa še to, baloni so zakon, polepi jih po steni, naj visijo s stropa, nekaj jih zmeči na tla. Pa kupi takšne, ki so različne oblike. Na steno pa napiši VSE NAJBOLJŠE  + IME. Kupiš barvne liste,  na vsak list sprintaš votlo črko, izrežeš in nalimaš na steno. Mi smo tako lani naredili in je lepo izgledalo. Naj otrok ve da je ta dan nekaj posebnega in da je on slavljenec!

(odgovor članu resika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 2.rojstni dan
9.1.2009 21:15:29   
2.2.
no saj dvoletnik ne ve brat ...vsaj moja še ne ve user posted image ....

ko bo pa večja pa ja zakaj pa ne!?

sem pa jaz nekaj tistih raznoraznih ki se raztegnejo trakov-kupila v hoferju za 1 eur potegnila čez prostor kjer bo potekala žurka , potem nekaj balonov nalepila na strop in to je to.  z tem da mi je mala slavljenka vse pomagala in se veselila....samo mama je najbolj vesela žurkeuser posted image

(odgovor članu resika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 2.rojstni dan
12.1.2009 12:36:49   
resika
saj moj tud še ne ve brat, vejo pa določeni povabljenci.... pa prostor tud lepše izgleda, ga ful poživi

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?