|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VEČDNEVNE RAHLE KRVAVITVE
28.3.2009 8:19:19   
iskanje
Sem 7 mesecev in pol po porodu in do sedaj sem imela že 2 normalne menstruacije sedaj ta mesec se je pa začelo na dan ko naj bi jo dobila sam imam že 2 tedna in pol tako da je glih malo roza ko si obrišem vse skupi nič.Pa me zanima če je katera tud že imela kdaj tako.Sicer sem rekla da bom še en teden počakala če se nebo umirilo bom pa poklicala ginekologinjo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VEČDNEVNE RAHLE KRVAVITVE
29.3.2009 13:22:12   
pepa6
No meni se dogaja nekaj podobnega. Imela sem od decembra lani na 6 dni user posted image pa do 2 februarja-torej nekje 3 krat na mesec je bla user posted image sedaj pa sem imela nekje 3 krat vmesno krvavite, krče, zbadanje v jajčnike, glavobole, ampak vmensa krvavitev traja samo 1 dan, pol pa je ni več, in se pojavi čez 1 ali 2 tedna spet za en dan. Je mogoče to zaradi dojenja, ali pa zato ker sem noseča? No ne vem, babice in dedki so nekak udarjeni na vraže in pravijo da bomo spet zibali, no ne vem.

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: VEČDNEVNE RAHLE KRVAVITVE
30.3.2009 18:41:37   
pa3sa
Tudi mene nekaj zanima glede 1.user posted image  po porodu,.. Sem 5 mesecov po porodu in sem nekaj dni nazaj zasledila rjavkast izcedek,..zdaj ga pa skoraj nič več ni,.. A je to sploh user posted image ? user posted image  
Skratka prosila bi tiste, ki ste to že dale skozi, da nam malo opišete, kako je bilo pri vas in  kako zgleda 1. user posted image  po porodu,.. je močna, koliko časa traja,.itd?

Za odgovore se že v naprej lepo zahvaljujem!user posted image  

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: VEČDNEVNE RAHLE KRVAVITVE
31.3.2009 10:12:50   
tincy23
No še jst imam nek problem, takoj po porodu sem nehala dojit zaradi vnetja. Pa sem v februarju dobila tako normalno  user posted image , sedaj pa bi po pravem morala dobiti 28., sem pa prejšnji teden imela nekaj dni malce rjavi izcedek. Je to normalno ali bi že mogla biti redna?

(odgovor članu pa3sa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?