|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poskus zanositve
19.4.2010 14:25:59   
briljantina
Pozdravljene bodoče mamice!

Naj se vsem upajočim na kratko predstavim: sem 30-letnica, ki tretji mesec upa, da bo zagledala črtici. Res je, da za mano ni prav veliko poizkusov, a sem se vam vseeno pridružila, saj so si naša razmišljanja in upanja okrog zanositve precej blilzu. Zatorej upam in vsem želim, da bi čim prej zagledala user posted image ali user posted image . :)

Se tipkamo...

Pozdravček,

briljantina.


Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Živila, ki lahko povzročijo splav
Čeprav velja, da nosečnost ni bolezen in da lahko ženska počne skoraj vse, je dobro vedeti, kaj so pokazali rezultati ra...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?