|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako izgleda abrazija?
13.5.2005 11:48:25   
Nasy
V pon. moram na kliniko in me je zelo strah...sem namreč boječka kar se igel tiče..G mi je rekla, da bom zaspančkala in potem bodo vse opravili...a je možnost, da te uspavajo na masko? Brez igel in vsega:(Od koga je sploh to odvisno)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako izgleda abrazija?
13.5.2005 11:57:51   
mirjamca
Če greš na urgenco v Lj - tam sem bila jaz 2x zaradi abrazije po SS: naročijo ti da prideš do9h tešč, potem te sprejmejo na oddelek. Tam boš gotovo srečala kako z istimi težavami tako, da bo čas hitreje minil. Potem pride čas za poseg, sestre te pridejo iskat, vležeš se na njihov stol, iglo ti dajo v žilo na roki in ti jo za vsak slučaj pustijo v roki še nekaj časa po posegu, da te ne bi za vsako reč špikali. Anastezistka, ki je to meni delala je bila zelo zelo prijazna (obakrat) in sem komaj kaj čutila. Potem pa itak zaspiš in se zbudiš ko je že vse mimo. Mogoče te bo po posegu bolel kako minuto malo trebušček - ne huje kot pri menstruaciji. Malo boš tudi krvavela. Popoldan ob kake 5h pa greš že domov. Vzemi si s sabo za vsak slučaj kako knjigo, pa priporočam vložke s krilci (mene namreč zelo motijo navadni vložki, ki se ne dajo dobro pritrditi in pri katerih malo zamaka naokoli). Res ni vse skupaj nič hudega.
Držim pesti zate, Mirjam

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako izgleda abrazija?
13.5.2005 12:59:26   
ElaM
Kot, je že Mirjamca napisala, fizično ni nič hudega, hujše je z psiho.:((
Priporočam ti, da vzameš s sabo svoje copate, ker tiste v bolnicah so prav katastrofalne.
Drži se in vso srečo.:rozica:

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako izgleda abrazija?
13.5.2005 13:41:54   
SOONka
Ni hudega, Tako je kot da ti kri vzamejo- morda se manj cutis..

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako izgleda abrazija?
13.5.2005 15:21:25   
Nasy
Se pravi, ne bo šlo brez igel:(:((
SOONka, mene je groza, ko mi kri vzamejo...
Bo že nekako...ja grem v Lj na urgenco ja,kam pa sploh moram it? :zmeden::(
Groza me je..upam, da bodo vsaj prijazni, k drgač jim pobegnem s stola

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako izgleda abrazija?
13.5.2005 15:58:48   
Skorpija
Nasy če greš na urgenco, kar pri recepciji prašaj... Prijazni pa bodo, brez skrbi, so tudi oni ljudje in razumejo... Jaz pa tebe razumem - jaz pred iglami tudi bežim ko vrag brrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako izgleda abrazija?
13.5.2005 21:21:00   
špelin@
Iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da je na GK zelo zelo prijazno in čuteče osebje. Če boš naletela na sestro Metko, si v rokah zemeljskega angela :rozica:

Ne skrbi, poseg sam je zelo nekompliciran in mimogrede opravljen.

Prideš na ginekološko urgenco, pregledajo te, te popišejo in pošljejo na Ginekološko kliniko. Tam te dajo v sobo za urgentno ginekologijo, kjer dobiš posteljo in počakaš na vrsto. Sama se še dobro spomnim anestezista, ki me je tako toplo sprejel, da me je ganilo v dno duše... Dobiš ta hitro narkozo (ki traja le ene 15 minut), sam vbod je bil nežnejši od vsakega odvzema krvi v laboratoriju, potem več ne veš ničesar. Zbudiš se spet v sobi, kjer nekaj ur poležiš, nato greš domov. Mene po abraziji (pa sem jo imela po porodu mrtvega otročka v 20. tednu) fizično ni popolnoma nič bolelo, niti malce ne. Krvavela sem nekje 10 dni, nato sem dobila menstruacijo točno 1 mesec po posegu.

Ne boj se, abrazija je mačji kašelj. V mislih bom tam s tabo :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako izgleda abrazija?
13.5.2005 21:38:13   
Nasy
Ko sem šla prvič na GK, ko sem imela izcedek, ni bilo tistega angela...ma kaj vem, včas se mi zdi, da ravnajo dohtarji s pacienti ko z vrečami krompirja..no saj zdravniki-ce se še kaj pomatrajo s prijaznostjo...ma sestre:grrr::(
Hvala vam za vse napisano!
:rozica:

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?