|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregomin
12.5.2005 12:34:36   
čaki
danes sva bli pri zdravniku in možno je da je mala alergična na mleko in jajca. ppredlagala mi je pregomin en mesec (koliko je drag!!!!!!!!!!) brez recepta- nevem zakaj mi ga ni napisala???
zdaj me pa zanima kaj ve dajete v to mleko. lahko dam notri keksolino, rižolino in take podobne stvari za 6m?? kaj pa skorjo kruha?
kaj ji sploh lohk dam za malico razen zelenjave in sadja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pregomin
12.5.2005 12:45:34   
darjatimci
Nam je hotla dat recept za P. alergologinja pa sem ga zavrnila,ker naš fantek že prej ni maral nobenega od teh mlekov,tako da kupujemo nadomestke riževo,ovseno.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pregomin
12.5.2005 12:47:12   
Divja vijolica
Mislim, da recept napišejo samo tistim, pri katerih so testi na mleko pozitivni. Moj se še samo doji, včasih mu pa dam tudi riževe kosmiče. TOrej to mu lahko daš, in pa sadje in zelenjavo (daj to je najbolje pomoje). Kruh pa moraš izbrati tak brez mleka, ker ga veliko kruha tudi vsebuje. A že kruh je?
lp

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pregomin
12.5.2005 12:53:45   
čaki
rekla mi je sestra da lahko "čika" skorjico, ampak zdaj moram tud kruh zbirat?? a sploh kater je da ni brez mleka?? jaz sem prej-no do danes zjutraj -dajala hipp v njega pa frutolino ali rižolino, zdaj pa ne vem ali tud v ta mlek lohk to not dam. škatle sem pa itak že vse vrgla kt sem tolk pridna za pospravljat, da bi lohk vsaj pogledala kaj vsebuje.
uporabljala sem tud kašice od milupe, tiste ki se pripravljajo sam z vodo zdaj pa tud teh ne smem baje. a je kakšna podobna stvar??
zdaj se mi zdi da otrok čist nič ne sme in sama sem obupana ampak najbrž ni tko hudo a ne?? saj bom prespala.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pregomin
12.5.2005 13:04:47   
Divja vijolica
Ja seveda obstajajo tudi brez mleka in v trgovini so ti tudi dolžni povedati, kateri je brez mleka, če vprašaš.
Saj ni tako hudo, jaz že 5 mesecev ne smem jesti nič kar vsebuje mleko, pa nekako gre. Saj se navadiš. Sicer pa sploh ni nujno da je mala alergična na mleko. Kar ji boš dajala za jesti najprej preglej kaj vsebuje.
Saj obstajajo tudi kašice brez mleka, tako da ji jih lahko še naprej daješ.


(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pregomin
12.5.2005 13:18:09   
darjatimci
Tako kot pišeš,mi da mislit da še nimata dokazane alergije,če hočeš upoštevat dieto potegne notr veliko stvari se ti sploh ne sanja kje vse je mleko,rižolino,frutolino in večina kašic odpade,v trgovinah se dobijo kašice brez dodatkov mleka ali ml.sestavin,npr.v DM alnatura ima kar nekaj različnih,pa kolinska riževa z banano,in slivami tam dobiš tudi pergomin cenejši,skratka vsa navodila moraš prečekirat,od kruha so primerni krjavlov,malnar,vita,prodajalke v glavnem nimajo pojma kaj je kje notr te večina debelo pogleda,kaj sploh hočeš.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pregomin
12.5.2005 13:20:19   
Natasa-6
Tudi mi smodobili Pregomin, pa ga ne uporabljamo - meni se zdi ogaben, pa še Teja je dobila izpuščaje po njem. Tako uporabljamo riževo ali ovseno mleko.
Lahko pa s Pregominom delaš vse - npr. Rižolino (ta je dovoljen) ali pa navodi skuhašriž in na koncu vmešaš Pregomin. Isto lahko narediš s pš.zdrobom, pudingi,...

Če potrebuješ kakšen recept brez mleka in jajc, mi piši na privat.

Lep dan!

Nataša

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pregomin
12.5.2005 21:33:51   
žiža
Jaz sem dobila recept za Pregomin, ko je bilo ugotovljeno, da alergija je. Najprej dobiš potrdilo na PK potem ti pa tvoj pediater napiše recept.
Če ga prej kopuješ spravljaj račune, ker ti ob pozitivnem izvidu in potrdilu denar vrnejo (naj bi)

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?