|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pikice po obrazu
30.4.2009 17:31:14   
pikapoka12345
Živjo,
rabim nasvet... Mali je star 1 mesec in je v zadnjih parih dneh postal čisto pikast po obrazku. Kot mazoljčki... bele in rdeče pikice... ALi je to običajno?
Kaj pomaga?

Hvala že v naprej in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pikice po obrazu
30.4.2009 20:15:41   
hubi
Če ga dojiš, je možno, da si kaj pojedla, kar mu ne paše. Lahko ga pa namažeš kar s svojim mlekom in pikice bodo zginile po nekaj dneh.

(odgovor članu pikapoka12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
30.4.2009 20:23:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pikice po obrazu
30.4.2009 21:07:25   
Anonimen
Najverjetneje se koža čisti. Naša je stara mesec in pol in ima cel obrazek in lasišče v mozoljčkih. Če bi bila alergija, bi se take pikice verjetno pojavile tudi v sklepih (komolec, pod koleni) in na nogicah, je pa kar zgodaj, da bi se alergija utegnila razviti, ni pa to nemogoče.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pikice po obrazu
30.4.2009 22:35:56   
botrca
Koža se čisti zato je taka po obrazu. Najin je tudi bil po obrazu pikast in je po določenem času izginilo. Nisem mazala z ničemer.



_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pikice po obrazu
1.5.2009 10:47:29   
blazka
To se zagotovo čisti kožica na obrazku. Pri nas sta bila oba čisto pikasta ravno po enem mesecu, pa rokice so se jima ful oluščile - koža se je čisto zamenjala.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pikice po obrazu
1.5.2009 10:58:02   
poli*
Verjetno se res čisti koža. Naša je bila prva dva meseca pikasta in koža se ji je luščila. Pikice so se pojavile in čez 2 uri izginile. Potem pa kar čez noč konec.

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pikice po obrazu
1.5.2009 17:10:55   
krfjolca
Še ena taka user posted image . Naša je bila stara 3 tedne in je tudi kake dva dni čisto pikasta po obrazu. Pikica pri pikici, koža okoli mozoljčkov je živo rdeča, mozoljčki so pa taki rumenkasti. Kot pubertetnica je. Največ ima na čelu, pa pod obrvmi, pa nekaj malega po ličkih in okoli nosu. So se ji spustili pa tudi po lasišču in po ušeskih. Nisem nič takega jedla, brez mleka in mlečnih izdelkov sem pa že več kot teden (preventivno zaradi krčev), tako da ne more biti od tega. Se pa spomnim, da je bilo pri starejšem isto, je bil prav grozen za pogledat, trajalo je pa kaka 2 tedna ali 3. Menda se koža čisti materinih hormonov.

_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?