|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cel hudič tam spodi
16.5.2005 10:54:54   
tajč
Pozdravljene punce!

Naj mi katera pove, zakaj mi gre vse tam spodi narobe odkar sem imela abrazijo v jan 05? Pred tem 10 let sploh nisem vedela na imam M. v 4 dneh je bilo vsega konec, brez bolečin. :zmeden:

Sedaj pa imam skozi cel mesec bolečine, kot da bi me pikali z iglo. G je rekla da je vmes to zaradi O? Pa ne vem, saj nimam cel mesec O? Pa to ni vse. Prej me pri M ni nič kaj bolelo, zdaj pa imam krče, bolečine, slabosti in zelo močno krvavim in to kar nekaj dni in to tak, da sem kar zelena.

Povejte mi prosim kaj naj naredim s tem :hudicek:?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   cel hudič tam spodi
16.5.2005 11:06:27   
Jančika_
Nič ti ne bom pomagala, samo malo bom še sama pojamrala.

Abrazijo sem imela konec februarja, prva M je prišla 40. dan, rahla, nobenih bolečin. Takoj po njej sva začela delat na otročku in sem mislila, da sem 16. dan čutila ovulacijo - špikanje, izcedek. 28. dan me je začelo vse bolet spodaj, Romed pozitiven, trije drugi testi negativni, cele dneve mi je slabo, še vedno me vse boli. Danes je 39. dan in :hudicek: še vedno ni. Ko me vsaj ne bi bolelo:grrr:.

Torej, tudi jaz ne vem, kaj naj zdaj s vragom.

(odgovor članu tajč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   cel hudič tam spodi
16.5.2005 11:12:43   
urši77
Močno upam da ne, ampak kaj če je pa prišlo do kakega vnetja(lahko tudi v kombinaciji z nosečnostjo). Jaz bi šla do G, naj vzamejo kri in preverijo nivo nosečnostnega hormona:)
LP in čimprej se "pocajtajte" :muca:

(odgovor članu tajč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   cel hudič tam spodi
16.5.2005 11:17:14   
Jančika_
Pozabila sem napisati, da sem v sredo bila pri G - ni vnetje, ni nosečnost:zmeden:. So mi pa naredili samo urinski test. Ehhhh, malo imam že pol kufer tega čakanja. Če še nekaj dni ne bo nič, bom naredila še kak test, čeprav jih imam že čez glavo preveč:grrr:.

(odgovor članu tajč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   cel hudič tam spodi
16.5.2005 11:20:00   
darjatimci
Jaz pa mislim,da je veliko odvisno kako ti abrazijo naredijo in zakaj ti jo naredijo ali je razlog nosečnost ali kaj drugega,to je nenaraven poseg in se ti potem res marsikaj spremeni,ko sem jo jaz imela sem potem še bolj krvavela.

(odgovor članu tajč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   cel hudič tam spodi
16.5.2005 11:21:23   
Jančika_
Uh, v prejšnjem postu v zadnjem stavku fali beseda - s tem vragom, ne s vragom:)-. Sem že čist nepismena.

(odgovor članu tajč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   cel hudič tam spodi
16.5.2005 11:30:13   
tajč
Naj povem da sem imela abrazijo zaradi odmrtja ploda, ampak sem prej šla na čiščenje preden bi po naravni poti začela krvaveti in bi mislila da gre za SS. Pa je zdaj 4 M po tem pa sem cela bleda, boli pa res ko :hudicek:, pa cela napihnjena sem da mi hlače niso več prav. Ne vem kaj bo s tem. :zmeden:



(odgovor članu tajč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   cel hudič tam spodi
16.5.2005 11:34:54   
Jančika_
A veš, da sem celo življenje (prvo M sem dobila pri 12 letih) imela neredne M, boleče, celo štalo ponavadi. In sem upala, da se mi bo vsaj po porodu in v mojih letih (30) to počasi porihtalo. Ja boš ja:grrr:. Pol pa ss in abrazija in je spet cela štala. Očitno ne bo nikoli drugače al kaj:zmeden:.

(odgovor članu tajč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   cel hudič tam spodi
16.5.2005 11:37:56   
*Neja*
Hm... ful čudno :zmeden: Jaz sem imela pred SS take :hudicek: da nisem mogla v službo. Dan z M. se je začel tako, da sem najprej vzela dve ta močni tableti, da sem se sploh lahko splazila do službe. To res ne moreš povedat, kako boli. Po čiščenju sem prvo M dobila po 36 dneh. Prva je bila čist bežna, komaj opazna, trajala je dva dni. Naslednja je bila že malo močnejša ampak NIČ v primerjavi s tistimi pred čiščenjem. Za tretjo močno upam, da je sploh ne bo.

Je hudič, ja...

Ampak me smo hrabre!!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu tajč)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   cel hudič tam spodi
16.5.2005 12:03:33   
dadica
jančika meni so domači testi kazali rahlo pozitivno,urinski test pri G pa je bil negativen,tako da sem dala kri in so po krvi ugotovili da sem noseča!

upanje umira zadnje držim :miska:

(odgovor članu tajč)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?