|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nasvete prosim
24.2.2010 14:25:34   
simonalokar
Zaradi mojega zdravja bom morala nehati dojiti in preiti na adaptriano mleko. Zaradi alergij bom morala dajati, Aptamil ADC. TA prehod naj bi ga izvdla v 1 mesecu, ampak kako naj to izvdem. Kako naj jo nahecam,da bi pila to mleko. Pr meni se pocklja pa stisne, zdaj pa tega ne bomuser posted image user posted image . Ampak je potrebno, da se mami pozdravi in da bo lahko skrbela za svoje otočke. Moje telo peša zaradi pretiranih diet, ki jih imam, ker alergije ni so dokazali, jaz ko pa pojem so reakcije, že drugi dan.

Zdaj prenutno jemo kosilo in večerjo, ampak čez 1-2 uri je že lačna in ji dam pr seb zajest.

Prosila bi vas kakršnega koli nasveta kako preiti iz dojenja v umetnega in koliko obrokov melčnega in Gh to mi je zelo tuje


_____________________________

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nasvete prosim
24.2.2010 22:03:32   
lučka 25
Mi smo imeli podobne težave. Vendar jaz nisem dojila, ker žal ni hotela, sem pa mleko črpala. Vendar zaradi diet mi je mleka začelo zelo hitro zmanjkovati. Tako, da prednost pri nas je bila le ta, da je bila vajena flaše.
Sem jo pa začela navajati na to mlekko postopoma, ker ga je itak zavračala ker je grenak. Najprej sem uvedla jutranji obrok, ker je bila takrat najbolj lačna in se ni toliko kregala glede mleka. Potem sem uvedla nočni obrok, ker je bila napol zaspana in se tudi ni toliko kregala. Je pa tako, da sprva ni pojedla celega obroka in sem bila vesela, da imam vsaj še kaj svojega mleka. Je v enem tednu kar shujšala. Potem pa je po 10 dneh sprejela mleko in ni bilo več težav.
Pri tebi pa so že obroki GH. In v tem času naj bi imel otrok vsaj še 3 obroke mleka na dan (zjutraj, zvečer in še enkrat čez dan), ali pa vsaj še 2 in ponoči, če je še potrebno.

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nasvete prosim
25.2.2010 7:42:40   
sanelaa
Sem pa nekje prebrala nasvet, mislim da od Tanč na med.over.net, da lahko to mleko pripraviš tako, da v vrelo vodo na trenutek namočiš filter sadnega čaja, lahko tudi minimalno sladkaš, da ga boljše sprejme zaradi mogoče bolj prijetnega okusa.  Potem pa pač postopoma ukinjaš al okus po sadnem čaju oz. nehaš sladkat.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nasvete prosim
9.3.2010 22:40:35   
Jelenche
 
Moje mnenje je, da jo popolnoma nehaš dojiti, in si mleko pač črpaš in ga stran mečeš. (to sem delala jaz, ko sem hotela nehat dojit) ker itak da otrok ne bo pil adaptirano, če mu je tvoje boljše. Pa bodi vztrajna, daj ji adaptirano in če ne bo hotela, ... jo malo nosi .. in potem spet poskusi.In bo sprejela slej ko prej.
no, načeloma če bo tamala lačna bo pila tudi adaptirano mleko,.. najbolje je res, da ji dodaš sladkor v flaško. Tudi mi smo tako delali in se obnese. Lahko daš tud eno žličko, dokler ne sprejme mleko in potem počasi zmanjšuješ ... ko se navadi ji pač sladkor ukineš. Tko so nama svetoval na pediatriji.
Smo pa zamenjali kar nekaj vrst mleka, tko da nekaj vem o tem.
Upam da ti bo uspelo in ne jemlji si tok k srcu, bo že sprejela!


_____________________________

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?