|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izbrisana tema na Spolnosti
14.5.2009 21:12:14   
Anonimen
Jerneja oprosti še enkrat. ne želim biti vsiljiva, ampak zakaj si ponovno zaprla temo? zakaj ne moremo do konca podebatirati o stvareh?
ja, v tisti temi so nekateri obsojali tistega moškega, kar ni bilo prav! zakaj se potem ne pobriše samo tistih prispevkov, ki so žaljivi ob uporabi anonimke, ne vem zakaj je potrebno potem brisati cel post? in da ne bo takšnih nepotrebnih odločitev še v prihodnje, ker očitno nisem edina, ki s tem ni bila zadovoljna, boste kaj razmislili o ukinitvi anonimke in sankcioniranju samo tistih uporabnikov, ki bodo žaljivi, saj meni osebno ni po godu, ker z ničemer nisem pripomogla k nestrpnosti, žaljivostjo, da so bili brisani tudi moji odgovori, ki mimogrede niso bili tako švoh, da ga oseba, ki je izpostavila post, ne bi mogla uporabiti pri razrešitvi problema.

če bom pa sama sankcionirana zaradi tega, ker sem izrazila nestrinjanje in ponovno odprla post, potem bom razmišljala, da so posti s pohvalami lahko dolge klobase par kilometrov, pri nekem nestrinjanju določenega problema, pa enostavno niti ne dopustite, da se stvar podebatira do konca. to je podobno, kot dva v odnosu prideta navzkriž, pa bi želel nekdo težavo odpraviti, drugi pa zaloputne z vrati. logično, da zadovoljstvo ob tem ne raste.

in če je bila stvar upravičena, potem naj se izkažejo besede avtorice posta, ki je odprla post, kje je bila nestrpna, žaljiva do nas drugih uporabnikov. torej, če iz njene strani ni bilo tega zaslediti, je bil izbris neopravičljiv, opravičljivo pa bi bilo, če bi bili brisani samo tisti, ki so žaljivost, nestrpnost izražali v njenem postu. e to bi bilo pravično. ne pa da je zaradi drugih ostala oseba brez nadaljne pomoči, ki jo krvavo potrebuje.

če bi pustila prejšnji post odklenjen, bi bila to moja zadnja replika na to tematiko, tako pa sem morala zaradi vašega ključa pač odpreti nov post, da sem lahko replicirala na tvoj odgovor, ki je približno enak kot od prejšnje moderatorke, ki je zbrisala post, brez obrazložitve, kje je avtorica posta izvajala kršitev in dobila sankcijo zaradi drugih, čeprav ni bila nič kriva.

dvomim pa, da bo šla oseba sedaj po vaši odločitvi še enkrat odpirati temo. in dvomim, da bomo ljudje ponovno odgovarjali na to temo. vsak resen odgovor potrebuje svojo energijo, ker ne gre za flancanje solate. in tu daš notri svoj določen trud, če želiš nekomu resnično pomagati. da tratim še enkrat svoj trud, ki bo potem uničen - ne hvala.

pač se mi ne zdi prav tako postopanje. in nisem edina, ki tako misli. malo razmisleka morda ne bo odveč.

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 15.5.2009 21:43:01 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izbrisana tema na Spolnosti
14.5.2009 23:24:46   
Ribica **
Ce zelis direktno kontaktirat samo Jernejo, ji pisi ZS.

Vseh odgovorov nisem brala, ampak glede na tvoje pritozbe znova in znova mi je edina asociacija to, da je bila tema tvoja in si zdaj strasno prizadeta.

Samo toliko.

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 15.5.2009 21:43:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izbrisana tema na Spolnosti
14.5.2009 23:36:49   
angel_rebelde
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

ampak glede na tvoje pritozbe znova in znova mi je edina asociacija to, da je bila tema tvoja in si zdaj strasno prizadeta.


Treba je malo brati. Tema je bila moja.

Melodie, ne sekiraj se, in pusti da debate zaklepajo/brišejo, kakor znajo. Jaz sem se raje na drug forum obrnila po nasvet, tukaj itak samo še brišejo, in ni nič dovoljeno.. user posted image

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 15.5.2009 21:43:34 >


_____________________________

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izbrisana tema na Spolnosti
14.5.2009 23:56:00   
Anonimen
eh ribica, po IP se lahko preveri, ali sem avtorica ali ne. če si prebrala temo "vprašanje moderatorjem", sem obrazložila, kje je keč. tudi to, da nisem avtorica tiste teme. avtorica teme se je v moji temi sama javila.

ali tebe morda pojezi, ko se želiš z descom do konca pogovoriti ali pa recimo želiš s prijateljico razrešiti kakšno stvar, pa ti pred nosom zaluptne vrata in gre?

nisem prizadeta, ker nimam biti za kaj, saj nisem na ta portal, na jernejo ali tisto temo čustveno vezana, da bi se pri meni sploh začelo porajati čustvo prizadetosti. nisem pa vedela, da če želi nekdo odgovoriti nekomu na podano repliko, da mora biti ravno prizadet in da je to glavni razlog.
glede na to, da sem podala svoja opažanja in s tem odprla temo namenjeno moderatorjem, bi se spodobilo, da se tema ne zaklene, ko moderator odgovori ali pač živim v napačnem svetu, kjer ti je pravica govora, v kolikor ne gre za izražanje pohval, kratena, če bi želel na repliko moderatorja še kaj odgovoriti. pač sem človek, ki me povprečni ali površni odgovori ne zadovoljijo.

vedno sem se borila proti krivici. tudi kot nepristranski udeleženec. če razumeš razliko. in ne bi imela nič proti brisu, če bi se ta oseba zejbavala, tko kot se je pred časom ena oseba glede splavov po tekočem traku, ki naj bi jih imela. pa je niso brisali. dali so rok 24 ur za razkritje, ampak tema je pa še vedno ostala. zato mi pač ni najbolj jasno, kaj naj bi tole pomenilo: "Teme, ki ne sodijo na spolnost oz. druge forume, ki se na "napačnih" forumih odpirajo zaradi izkoriščanja anonimnosti nikoli ne prestavljamo." Torej, a moram "kričat", torej zapisati z velikimi tiskanimi, če želim pridobiti odgovor, o kakšni izkoriščanosti se je govorilo o temi, ki je bila izbrisana. Je to preveč? Kaj morem, sem pač malo bolj zahtevno bitje, kot sem rekla, ki se s povprečnimi ali površnimi odgovori, ki niso dovolj jasni, ne zadovoljim. ne vem, če vzamem tvoj primer besede "pritožba", potem lahko razumem, da bi recimo ti, ko bi se pritožila v neki odločbi zapisala samo, da se pritožuješ, sama bi pa recimo navedla še kakšne tehtne argumente, ki bi mojo pritožbo utemeljevali.
Torej ja, čakam bolj jasen odgovor, ki bo morda podan s kakšno praktično ponazoritvijo.

veš, in ne gre vedno za pritožbo, kadar podaš nestrinjanje. če dobro prebereš. ker vmes še kaj drugega piše. kot sem pa rekla, bi bil prejšnji odgovor samo replika na odgovor, torej zadnja moja replika na odgovor, ki ga je podal moderator. tako lahko kvečjemu smatram, da pač niso vsa mnenja dobrodošla, če niso ravno zavita v pohvalo in da se v bistvu graje, če se lahko tako izrazim, kot piše, čemu je ta kotiček namenjen, niti ne smejo do konca izraziti, saj ti je ta opcija onemogočena, ko vržejo stvar pod ključ. potem nima niti smisla, da je v kotičku omenjena opcija graje, če se ne da do konca podebatirati kot naj bi to počeli zreli ljudje. tako je pač težko vzajemno in složno skupno sodelovati. zreli ljudje vzamejo morebitne kritike kot vzpodbudo k izboljšanem napredku in ne kot grajo, ob kateri so užaljeni.

razmišljam edino, zakaj bi se trudila sploh pisati še kakšno mnenje, nasvet, če ga morda kdo potrebuje, saj v končni fazi nikdar ne bom vedela, ali bo zaradi kaj vem česa vse skupaj izbrisano, ko morda človek le tega niti ne bo uspel prebrati. vidiš, to je pa škoda energije, ker gre v prazno. in trud, ki ni cenjen, ga pač ne razsipaš kar v tri dni. zaradi enega člana se nihče tule ne bo sekiral; morda nekoč, ko bo še kdo upal kaj na glas povedati in se ne bo bal, da bi bil zaradi tega sankcioniran.

toliko še iz moje strani v to smer, ki sem jo zastavila moderatorskemu timu.

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 15.5.2009 21:43:51 >

(odgovor članu Ribica **)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Izbrisana tema na Spolnosti
15.5.2009 18:43:53   
Rubin.
Melodie, po moje RR jemlješ preveč resno.

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 15.5.2009 21:44:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Izbrisana tema na Spolnosti
15.5.2009 19:32:47   
Anonimen
pridem vsake kvatro, potem pa nekaj časa mal sodelujem, potem me pa spet nekaj časa ni, tko da ni panike. tista tema je bila zelo resno zastavljena in posledice, ki se utegnejo morda zgoditi, se z njimi ni za hecati. in takšne stvari so težke.
v svojih 112 prispevkih, vključno s tem, je tehle 6 prispevkov, vključno s tem, moje prvo nestrinjanje z določenim postopanjem, zato se ni za bati, da bi tale portal jemala resno v takšni meri, da bi se sedaj sekirala.
kadar izražaš nestrinjanje, ne gre vedno za pritožbo, tako kot sem že predhodnici razložila, tudi ne za neko sekirancijo, če pač izraziš mnenje o nečem, v tem primeru odločitvijo moderatorjev.

ampak, da se ne bom ponavljala. samo zaključiti sem želela s prvim postom v tej temi na prejšnji odprti post. tako se odmikam iz te tematike. bistvo je, da je angel_rebelde dobila potem kje drugje nasvet, če ji je bilo pač tu onemogočeno.

lp

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 15.5.2009 21:44:44 >

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Izbrisana tema na Spolnosti
15.5.2009 21:35:06   
Jerneja_
Nikomur ni bilo onemogočeno, da dobi nasvet, da odpre novo temo, debatira o problemih, težavah...

Tema ni sodila na Spolnost, bila je umaknjena; anonimnih tem ne premikamo. Težko ali pa manj težko za razumeti, tako pač je.

Takšne teme sodijo na Družino in partnerske odnose in ne na Spolnost.

O anonimnosti je na O portalu popisanih že veliko debat, trenutno sprememb na tem področju ne bo.




< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 15.5.2009 21:42:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Izbrisana tema na Spolnosti
21.5.2009 10:53:52   
Anonimen
aaaaaaaaa, zdej ko sem malo še brala tule eno uporabnico, sem poštekala. npr. dipo nima možnosti anonimnosti, zato pač pišejo v spolnost, ker obstaja ta možnost.
če se tu pojavlja problem, potem omogočite vsaj še tam anonimko, pa bo stvar prec bolj izvedljiva in manj pritožb tudi s strani uporabnikov in manj dela za vas.

(odgovor članu Jerneja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Izbrisana tema na Spolnosti
21.5.2009 11:07:05   
Anonimen
Melodie, se strinjam s teboj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Izbrisana tema na Spolnosti
21.5.2009 11:41:40   
Anonimen
hvala jerneji, ker je pustila odprto temo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Izbrisana tema na Spolnosti
21.5.2009 22:36:29   
Shorty_
aaaaaa, zdej ko sem malo še brala tule eno uporabnico, sem poštekala. npr. dipo nima možnosti anonimnosti, zato pač pišejo v spolnost, ker obstaja ta možnost.
če se tu pojavlja problem, potem omogočite vsaj še tam anonimko, pa bo stvar prec bolj izvedljiva in manj pritožb tudi s strani uporabnikov in manj dela za vas.


Anonimnost na dipo je bila, vendar so debate potekale krepko pod nekim normalnim nivojem iz stani anonimnih, zato je bila opcija ukinjena.

Lp Shorty RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Izbrisana tema na Spolnosti
22.5.2009 8:44:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

aaaaaa, zdej ko sem malo še brala tule eno uporabnico, sem poštekala. npr. dipo nima možnosti anonimnosti, zato pač pišejo v spolnost, ker obstaja ta možnost.
če se tu pojavlja problem, potem omogočite vsaj še tam anonimko, pa bo stvar prec bolj izvedljiva in manj pritožb tudi s strani uporabnikov in manj dela za vas.


Anonimnost na dipo je bila, vendar so debate potekale krepko pod nekim normalnim nivojem iz stani anonimnih, zato je bila opcija ukinjena.

Lp Shorty RR


Torej seen primer, kjer zaradi parih idiotov nasrkajo oz. nasrkamo vsi user posted image

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Izbrisana tema na Spolnosti
22.5.2009 8:56:31   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR
Težko ali pa manj težko za razumeti, tako pač je.



Melodie, takšna je politika RR. Take it or leave it.

Včasih je bilo drugače, uporabnikom prijazno, zdaj pa pač ni.

(odgovor članu Jerneja_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Izbrisana tema na Spolnosti
22.5.2009 12:37:06   
Anonimen
sej v bistvu mene opcija anonimke sploh ne gane, ker jo ne uporabljam, ker nimam kaj skrivati. ni pa tudi meni všeč, da zaradi določenih nasrkamo vsi. in tu je poanta.

(odgovor članu Splišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?