|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF MB dr.Vilma Kovač
13.6.2009 17:33:04   
t27
Zdravo vsem ki boste prebrirale tole user posted image

4 leta se že trudiva zanositi, ta teden pa sva šla v MB in sva na čakalni listi (1 leto) za IVF pri dr. Vilmi Kovač. Prej sem dala že skozi 2x lapo, HSG, UTI, konizacija . . . skratka vse preglede, ugotovili endometriozo in levi neprehodni jajcevod.

Prosila bi vas za kakšno koli mnenje in napotke, glede MB bolnišnice, dr. Kovačeve in IVF postopka. Punkcija - kako je boleča?

Skratka še vedno upava da se prikaže sonček. Hvala vsem za mnenja in nasvete.

T
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF MB dr.Vilma Kovač
13.6.2009 17:51:53   
t27
Še nekaj sem pozabila, omenili so nama da vstavijo samo 1 plod. Da tak zakon traja 1 leto že, kaj veste o tem - hvala!

(odgovor članu t27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: IVF MB dr.Vilma Kovač
17.6.2009 17:22:53   
pepaurb
Pozdravljenauser posted image
Tudi sama sem bila pred leti v podobni situaciji,kot si  sedaj ti in še marsikatera na forumu.Glede dr.Vilme Kovač ti lahko povem,da je zelo dobra zdravnica,ki je pregledovala tudi mene in mojega partnerja (mislim,da je takrat komaj prišla v bolnišnico MB)user posted image .V MB pa so vsi zdravniki in tudi sestre zelo ustrežljivi in prijazni do vseh pacientovuser posted image user posted image user posted image ,tako da se nimaš česa bati.
Kar se pa tiče punkcije ti moram povedati,da ni preveč boleča(upam,da si vsaj malo vzdržljiva user posted image ).Če bi te pa kljub temu bolelo,mislim,da ti lahko delajo punkcijo v narkozi (tako je bilo pred šestimi leti).
Upam,da sem ti vsaj malo pomagala iz zagate in lep pozdravček ter veliko sreče user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu t27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: IVF MB dr.Vilma Kovač
31.7.2009 8:55:04   
mihi78
Sicer nisem bila pacientka dr. Kovačeve ampak dr. Vlaisavljeviča (zanosila po ICSI). Srečali sva se samo 1x po ET, ko je test pokazaluser posted image . Je pa res, kot je napisala predhodnica, da so vsi OK. Samo ona za delitev terapije je bla tečnauser posted image al pa je mela slab dan. Meni so punkcijo delali pod splošno narkozo, ki je trajala 15 min. Imela pa sem veliko jajčec (25). Mislim, da če je malo število ne dajo narkoze, če pa je večje pa v vsakem primeru. Vsaj lani še je bilo tako. So pa tudi meni priporočali prenos samo enega zarodka. Mislim, da se za prenos večih odločijo samo v primeru, če so zarodki "slabše" kvalitete. Vsaj tako so meni razložili. Je pa res vse skupaj zelooooo dolgotrajno, ker imajo blazno gužvo! Nama se je sreča nasmehnila novembra lani, ko sva po 3ss in odstranitvi pregrade, končno dobila svojo princesko! Na zalogi še imava 20 eskimčkov. Bomo še kako leto počakali pol pa bomo še kerega dali "na toplo"!
Veliko sreče!user posted image

(odgovor članu pepaurb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?