|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija na mačjo dlako ali mikrosporija ali ...
23.5.2005 21:39:04   
BONI*
Hojla!
Danes sva bila z Lukom (5,5m) pri pediatrinji. Sva šla pokazat lišaj, ki se mu je pred kratkim naredil na L. roki, malo nad komolcem in na obeh komolcih in ki je v nekaj dneh tudi precej zrastel. Že skoraj od rojstva pa ima Luka tudi na obrazu predele (lišaje),zelo suhe kože, ki smo jo mazali že z vsem sortam kremami (tudi na recept od zdravnice), pa ni nič pomagalo. Še najbolj od vsega pomaga riboderm, s katerim ga mažemo zdaj. Zgleda, da gre na rokah in obrazu za eno in isto stvar, vzrok pa je povsej verjetnosti naša muca Boni. Zgleda, da ima Luka alergijo na mačje dlake:zmeden::(
Dobila sem napotnico za dermatologa, pa bomo videli, če je to res to. Naj povem, da nima nobenih drugih težav, ki bi kazale na kakršno koli kontaktno alergijo. Iz nosa mu ne teče in nima zamašenega, težav z dihanjem nima, solznih oči nima, kašlja ne, kiha pa po moje v mejah normale.
Kaj bi to bilo? A je res lahko kriva naša Boni, skoraj 8 letna dama, ki že vse svoje življenje živi v stanovanju in sedaj še na terasi (zunaj na prostem ni bila nikoli)?

Lp, Boni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Alergija na mačjo dlako ali mikrosporija ali ...
24.5.2005 9:01:46   
Vera*
Ja Boni,lahko verjetno,da je kriva muca.Vem da bo grozno,ampak če je to res boste muco mogli dati vstran.Tudi mi smo jo.Upam da je vseeno kaj drugega.:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Alergija na mačjo dlako ali mikrosporija ali ...
24.5.2005 9:38:32   
Natas@
Ja Boni*, zgleda da je res Boni lahko kriva. Verjetno pa tudi veš, da mačja dlaka ostane v stanovanju še najmanj 5 let po odstranitvi :muca: (ali celo 8, sem že malo pozabila) :hudicek: so tele alergije. Upam, da vseeno ni kriva Boni.

Lp

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Alergija na mačjo dlako ali mikrosporija ali ...
24.5.2005 12:13:32   
Anonimen
Kolikor vem, mikrosporija ni alergija na mačjo dlako ampak bolezen, ki jo mačka prenaša na človeka in se kaže v obliki kožnih problemov.

(odgovor članu BONI*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Alergija na mačjo dlako ali mikrosporija ali ...
24.5.2005 13:24:04   
žiža
Moja sestra je vedno mislila, da je alergična na mačjo dlako, ker je v njeni bližini postala čist zabuhla, rdeče oči, kihanje... No na testiranju se je izkazalo, da ni kriva dlaka temveč pršica, ki jo je v dlaki "stanovanjskih" mačk olala veliko. Tako da ni nujo, da je zato ker muca ne hodi ven bolj "čista".
Upam da boste rešili zadevo

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dragi, danes si pa vzamem prost dan!
Kar me je danes fasciniralo, je bil izraz na obrazu mojega dragega moža, ko sem mu rekla, da si bom vzela prost dan. 
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?