|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUKovi cuclji
1.9.2009 20:49:56   
misamuk
Ojla,

No po velikih borbah pri hranjenu našega škorčka (tema http://www.ringaraja.net/forum/Borbe_s_fla%C5%A1ko/m_4457422/tm.htm), sem danes slučajno namešala obrok v NUKovi flaški in M cuclju in je gospodična pojedla tako, da se je kar prašilo za njo. Enako je potem ponovila še 2x. Zdaj pa mene zanima (predvsem tiste, ki imate NUKove cuclje): vem, da mora bit oddušnik za zrak obrnjen navzgor (in posledično luknjica na cuclju proti nebu), ampak meni se zdi, da na ta način ne teče dobro. Zato sem obrnila kontra in je luknjica na jeziku. Vzela sem S cucelj in je vseeno krasno pila. Sicer se je vmes na cuclju delal vakum, ampak sem ga vsake toliko časa zarotirala v ustih, so prišli mehurčki noter, vakum se je sprostil in je pila dalje.
Kaj mislite, da se lahko zgodi, če po tako "narobe obrnjenu" cuclju pije ? Sprašujem tudi zato, ker do sedaj smo imeli Aventove cuclje, ki pa sploh nimajo nobenega oddušnika zraka, pa se mi ne zdi, da bi bile kake težave (krči, vetrovi).
Kaj menite ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NUKovi cuclji
1.9.2009 21:18:06   
bambika
Zanimivo da ti pije, mi uporabljamo nukove flaše, pa če ji obrnem flašo kot si ti opisala sploh ne pije. Imamo pa cucelj od 6.mesecev dalje. Zaradi tega po mojem ne more imeti krčev.

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NUKovi cuclji
1.9.2009 21:20:58   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: bambika

Zanimivo da ti pije, mi uporabljamo nukove flaše, pa če ji obrnem flašo kot si ti opisala sploh ne pije. Imamo pa cucelj od 6.mesecev dalje. Zaradi tega po mojem ne more imeti krčev.

naša istio... če ni  prav obrnjeno ne pije... 

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: NUKovi cuclji
2.9.2009 7:43:52   
benika
Naš že oddkar sam drži flaško v ustih, sam obrne cucelj narobe. Če je prav obrnjen niti noče pit iz flaške. Pa ni nič narobe z njim.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?