|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cepljenje in vrtec
16.6.2011 11:32:45   
tadejat
Živjo, zanima me kako je s podaljšano porodniško, če otrok še ni opravil vseh cepljen do enega leta. Naš vrtec namreč zahteva vsa cepljena pred vstopom vanj in kaj če nam ne uspe? (vrtec Idrija)user posted image
Porodniška se mi isteče s 1. avgustom, otrok pa bo vstopil v vrtec s 1.9. A vseeno v avgustu so uvajanja v vrtec, kaj katera ve kako je v tem primiru, ali lahko zahtevam podaljšanje do zadnjega cepljenja kot je predpisano za vstop v vrtec.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cepljenje in vrtec
16.6.2011 11:37:06   
Katy78
Porodniške zaradi tega zagotovo ne boš dobila podaljšane. Pokliči k pediatru, razloži situacijo, pa ti bodo povedali kako in kaj - saj ga lahko cepijo kakšen mesec prej, če je res nujno.

(odgovor članu tadejat)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: cepljenje in vrtec
16.6.2011 11:41:54   
Najaa
Če je bil do zdej cepljen po programu pomeni, da so 3 cepljenja za vami. 4. je pa ob enem letu in se ga da mogoče prestavit za en mesec čeprav dvomim, da zarad tega otroka ne bi vzeli v vrtec. Če tako komplicirajo, so pa tudi smotani. Moja tamala je bila samo 2x cepljenja pa ni bilo problema, je šla komot v vrtec.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: cepljenje in vrtec
16.6.2011 11:47:35   
posh
Porodniške ti za to ne bodo podaljšali, kakor tudi ni res, da ti zaradi tega ne bi sprejeli otroka v vrtec.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: cepljenje in vrtec
16.6.2011 11:48:00   
Doll
Nobeden vrtec tega NE sme naredit!!!!!! Ti dobiš od P potrdilo ,kjer piše da je otrok zdrav in da gre lahko v vrtec,cepljenje nima veze s tem in zaradi tega vas vrtec ne sme odklonit!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: cepljenje in vrtec
16.6.2011 13:20:56   
ajataja
IZVIRNO SPOROČILO: Doll

Nobeden vrtec tega NE sme naredit!!!!!! Ti dobiš od P potrdilo ,kjer piše da je otrok zdrav in da gre lahko v vrtec,cepljenje nima veze s tem in zaradi tega vas vrtec ne sme odklonit!!

Ravno to sem hotela napisat,ti dobiš za vrtec potrdilo da je otrok zdrav in lahko gre v vrtec in cepljenje nima nobene povezave s tem.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: cepljenje in vrtec
16.6.2011 14:45:29   
kristinaj
1. ne razumem kako je lahko uvajanje pred vpisom, ker če ni vpisan nima vključene prehrane.... pri nas v go je tako, da tisti, ki so vpisani s 1. 9. imajo uvajanje po 1.9. oz s 1.9., prej ne morejo, tisti ki so kasneje pa imajo uvajanje lahko pred vpisom s tem, da prehrana ni vključena (tako sem jaz našega uvajala in sem ga tri dni vozila po zajtrku in prišla iskat po kosilu, nato je bil pa kar na puhno)

2. naš je šel v vrtec z 11m, pa je na potrdilo napisala, da bo cepljen naknadno..

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu tadejat)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: cepljenje in vrtec
17.6.2011 13:30:49   
tadejat
Mi smo opravili šele drugo cepljenje, ker se je pri 1. nekaj zakompliciralo in smo čakal 3. mesece da smo dobili izvide. Nekaj smo še prestavljali zaradi prehlada in tako gre čas hitro naprej. Kar se tiče uvajanja sem pa lansko leto ga dvakrat peljala v avgustu za 2-3 urce in nismo bli na hrani, tako da očitno lahko že pred 1.9.uvajaš.


(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?