|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čebriček
8.6.2005 14:00:10   
zdenka32
Pozdravljene mamice!
Že kar nekaj časa sem samo pasivna bralka RRa in ker sem mamica 20 in 2 mesečnih punčk sem velikokrat našla koristne informacije o tem in onem! Imam pa eno vprašanje. Ker mi je vsakodnevno polnjenje in praznenje banjice že prava nadloga me zanimajo vaše izkušnje s čebričkom! Ali lahko 2mesečno detece kopam v njem? Kako jo držati in to, ker še sama ne drži glavice? Z vsako informacijo mi boste res pomagale, ker pri vsem direndaju pri nas doma vsaka pomoč prav pride! Pa lep in miren dan vam in vašim :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čebriček
8.6.2005 14:06:13   
Ajsha
Najpreprosteje si lahko ogledaš zadevo na

http://www.domovital.com/

V čebričku kopljejo tudi nedonošenčke v porodnišnicah, tako da tvoj 2 mesečni otročiček ni premajhen. Kot boš videla na videu, otroka držiš za glavo, on pa lebdi v vodi.

Jaz imam s čebričkom super izkušnje in mojo deklico (12m in 12 kg) še zmeraj kopam tam.

LP!

(odgovor članu zdenka32)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čebriček
8.6.2005 14:48:58   
kaja11
Mi smo čebriček uporabljali do cca 6m.... jaz ga zelo priporočam. Malček je fuuuul užival v njem.

(odgovor članu zdenka32)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čebriček
8.6.2005 15:10:50   
morskadeklica
Super zadeva. Lahko si ogledaš moj album, kako pa otroka držati, je pa v navodilih, ki so priložena, ko čebriček kupiš. Mi smo našo :duda: kopali v čebričku od začetka (3 tedne), ker se je v banjici tako drla kot bi jo klali.

lp:muca:

(odgovor članu zdenka32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   čebriček
8.6.2005 15:12:35   
Anonimen
Mi smo ga ravnokar odrabili... moj fantič ima 10 kg in ne gre več notri oz. gre zelo na tesno in meni je za čebričkom zelo žal.
Eden od nakupov, ki se je definitivno splačal.
Glede glave pa pri dveh mesecih ne bi smelo biti problema, saj jo opre na stranico čebrička. Pazi, da boš dala notri le cca. 10cm vode, na čebričku označene količine so pretirane. Če bo premalo, lahko še vedno doliješ.

(odgovor članu zdenka32)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?