|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aspergerjev sindrom
2.10.2009 15:41:23   
NinaNiki
Nam še niso dali diagnoze, ampak v vrtcu non stop omenjajo, samo to.Ko čitam o tem, denajsko najdem v tem svojga sina.Čez slab mesec imamo komisijo za odločbo za otroka s pp(vrtec).

Mislite da boto postavli diagnozo ali bo ostal, pač otrok brez diagnoze pač z motnjami v razvoju?user posted image

Malo sem zbegana.
Pri dr. nikoli ne omenijo nobene diagnoze.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aspergerjev sindrom
2.10.2009 20:17:30   
anajmad
Zakaj pa omenajajo? Kaj to vzgojiteljice,ali kdo drug? Ne vem,mogoče lahko malo pretiravajo? Naša je bila tudi avtist po dolgem in počez. Toda,ker jst nisem taka mama,da bi se pustila strokovnjakom in "strokovnjakom" ,je na koncu izpadlo samo to: rahel zaostanek govora in razvoja. Je pa res,da je naša rojena v 26.T kar je malo opravičljivoPotem pa smo šli k trem psihologom,ki so vsi po vrsti ovrgli to diagnozo. Zdej še grem samo po mnenje v drugo RA,da pomirim pediatrinjo v naši RA,ker je ona sprožila to diagnozo in seveda so se jo vsi lepo oprijeli. Ne vem no,razmisli,če ima res vse znake,ker otroka zaznavmaš za vso življenje. S to pomočjo v vrtcu,boš pa lahko samo zadovoljna(mi imamo logopedinjo,ki nisem prav zadovoljna),ker jim pripada vsaj tri ure na teden. Jst z našo logopedinjo nisem zadovoljna zaradi tega,ker ko je bila čez poletje doma je dosti več govorila,kot zdej. Seveda se bom z njo pogovorila,ker njen način dela mi ni ravno najbolj všeč.
Glej naredi sama tako kot misliš,da je prav. Jst mislim,da sem naredila prav,ker najlažje je postavljati te "modne" diagnoze,ki jim ni zdravila. Lahko rečem,samo malo več pomoči potrebuješ pri otroku in malo več se naj v vrtcu ukvarjajo z njim,pa boš videla ,da bodo rezultati kmalu vidni.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu NinaNiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Aspergerjev sindrom
3.10.2009 11:23:30   
biba 78
Tudi pri naši je bil sum na MAS (motnje avtističnega spektra), meni se je porušil svet, vse do 1. 10. ko smo obiskali dr. Macedonijevo, ki je uvrgla karšen koli sum na MAS. Res, da imamo ponovno pregled čez 6 mesec in vse možne nevrološke preiskave, ampak kot mati sem vedela, da moja punca ni avtist. Ja, so bli znaki, ampak jaz sem mnenja, da znake avtističnega spektra lahko najdemo pri vsakem otroku, če jih le hočemo videt. Tako da, sama najbolje poznaš svojega otroka, bi pa na tvojem mestu šla na pregled z otrokom k dr. Macedonijevi in boš najbolje vedela, za kaj gre. Pa še to ti polagam na srce, ne poslušaj vseh ostalih okrog sebe, poslušaj in verjami samo v svojo intuicijo.

vse dobro vam želim...

lp 

_____________________________

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?