|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izkušnje o odstranitvi mandljev v celju
21.9.2009 21:21:02   
bulba
Živijo! Moj sin je novembra naročen za odstranitev mandljev v bolnici Celje. Zanima me, če ima kdo izkušnje s tem, predvsem ali je lahko starš pri otroku na dan operacije, namreč pred leti to ni bilo mogoče. Hvala za odgovor in še veliko sončka naprej!user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izkušnje o odstranitvi mandljev v celju
21.9.2009 23:53:14   
usa
oj,če je otrok manjši od 5 let je lahko mamica prezplačno z njim v bolnici.na dan operacije pa ne vem če dovolijo, kajti jaz sem bila notri z mojim sinom,ko so mu odstranili žrelnico,pa če sem čisto odkita ga nikoli nebi pustila notri samega.tako da če imaš možnost bodi z otročkom notri.
lp


_____________________________

ČE ŽELIMO POSTATI VELIKI,
MORAMO BITI SKROMNI.


(odgovor članu bulba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: izkušnje o odstranitvi mandljev v celju
22.9.2009 9:52:36   
bodoča
Moj mali gre januarja na operacijo žrelnice v Celje. Tudi meni je samoumevno, da bom z njim tam, kako pa je drugace v Celjski bolnišnici. Koliko jih je v sobi, ali ti dajo zaslino posteljo, kakšno je osebje,...?

Ko sem ga šla naročit so se mi zdeli kar prijazni. Sicer pa tiste tri dni boma že zdržala.

_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu usa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: izkušnje o odstranitvi mandljev v celju
22.9.2009 20:41:14   
bulba
Hay! Moj sin je star 9 let in so mu že odstranili žrelnico pred petimi leti. Takrat sem  z njim bivala v bolnici, seveda proti plačilu, ampak mi je bilo takrat rečeno, da tisti otroci, katerih starši niso bivali z njimi, na dan operacije ne morejo biti ob otroku, češ da bi se potem tisti jokali , ki ne bi imeli obiska in bi zato okrevanje bilo počasnejše. Meni se je to zdelo malo neumno, saj mislim, da bi si takrat vsak starš vzel čas, da bi lahko bil ob svojem otroku. Ko je prišel dan operacije res nisem videla niti enega starša, razen nas, ki smo tam bivali, zato me malo skrbi, da na dan operacije ne bom mogla biti s svojim otrokom. Kar se tiče bianja staršev je dobro priskrbljeno, jaz sem bila skupaj v sobi še  z eno mamico in otrokom. Vendar je bilo to pet let nazaj in zato upam, da so režim obiskov spremenili. Vso srečo pri operacijah!

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?