|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   G v Velenju - katero mi priporočate?
1.10.2009 9:27:39   
bučka.
pozdravljene!
rada bi se prestavila k drugi G, ker je moja malo neresna. za Velenje sem slišala, da je dr. Levak zelo dobra, samo so polni in ne jemljejo novih. prosim za nasvet, kam naj se prestavim? hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: G v Velenju - katero mi priporočate?
1.10.2009 15:51:35   
ziva1
Ja, v Velenju je dobra Levakova in Gusičeva, vsaj to je moje mnenje, sej ne bom rekla, da ni nobene kritike za njiju slišati, vendar vsem ne moreta biti všeč. Jaz sem šla k dr. Ocvirk na Dobrno, je  v redu (čez leto dni neuspeha me je dala takoj na preiskave, brez odlašanja ni komplicirala nič). Pa Arhova v Savinjski je tudi bojda dobra G, če ne, pa ti ostanejo G v Celju, ki pa so prav tako fajni, edini problem je, če te še lahko kateri vzame. Aja v ZD Velenje je tudi delal neki ginekolog dr. Kos, ki je bil ok, sam mislim, da ga ni več.

(odgovor članu bučka.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: G v Velenju - katero mi priporočate?
1.10.2009 19:36:33   
ZoyaEva
Jaz sem bila z Levakovo izredno nezadovoljna. Tako tudi moje prijateljice. Na začetku je bila prijazna, potem pa se mi je zdela vedno bolj živčna in nesramna. Prvič sem šla k njej samoplačniško in nato postala njena pacientka. Ko sem prvič zanosila , sem bila pri njej na pregledu v 7 tednu. Naredila mi je UZ (ki sem ga morala plačati) , a se ni videl srček, čeprav  bi se v tem tednu že moral. Vsi ginekologi naročijo paciente v takem primeru čez en teden, ona pa me je čez tri tedne, češ da je vse vredu, samo da sem kasneje zanosila. Vedela sem, da nisem , saj imam redne cikle in vem kdaj imam ovulacijo.  Vmes sem imela čudne izcedke in sem jo poklicala. Ona pa je samo sestri naročila, da naj sprinta recept za Canesten, niti pogledala me ni. Ko sem zakrvavela sem jo poklicala , pa me je nadrla, češ da če je nujno naj grem na urgenco in naj je ne kličem. Sledil je ss. Ko sem hotela k njej na prvi pregled po ss sem morala kar parkrat poklicati , saj moj histološki izvid še kao ni prišel. No na koncu je sestra rekla, da je ravno prispel in da lahko pridem na pregled. Ko sem bila pri njej v ordinaciji sem povprašala kak je izvid, in ona men reče, da ni nobenega izvida. Pove mi , da v Celju ne pošiljajo tkiva na histologijo, dokler ni 3 ss. Sestra bi me lahko vprašala kje sem imela splav, ne da me je non stop prestavljala. To je bilo zame težko obdobje, saj sem prebolevala splav, odnos zdravnice pa je bil neprijazen in nerazumevajoč.  Seveda sem jo po tem pregledu takoj zamenjala.

Če boš zbirala pv Velenju, ti predlagam raje Gusičevo, če ne pa dr. Kosija v Slovenj Gradcu. On je res zeloo dober ginekolog. Malo je takih. Veliko pacientk se je prestavilo k njemu, ko je delal v Velenju.

(odgovor članu bučka.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: G v Velenju - katero mi priporočate?
4.10.2009 19:25:43   
Martinčka
Jaz sem pri glušičevi in sem tudi zelo zelo zadovoljna... sicer pa kako bo pri zanositvi bom sedaj vidla ko se trudiva zanosit... do sedaj je bila super in na vsakem pregledu mi je nardila res vse brise in ultrazvok kar sicer pri prejšnji gin.v ZD nisem nikol doživela.. tam sploh nisem vedla kako zgleda ultrazvok pri ginekologu in ko sem pri Glušičevi prvič šla na ultrazvok sem dvignila majčko da bi mi lahko čez trebuh delala UZuser posted image .... user posted image user posted image user posted image ... tako da je res super! res sem pa prej bila dvakrat pri njej samoplačniško da me je potem vzela na pobudo moje tašče!

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: G v Velenju - katero mi priporočate?
5.10.2009 10:24:52   
milabe
Moja je pa Krdoš - Mohorko
Suuuuuper, vse razloži, takoj te napoti naprej, če je kaj narobe, in z njo se lahko pogovarjaš ko na kavici... ;)
Zelo prijazna gospa, ima pa veliko pacientk in ne vem če še sprejema nove...

lp

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: G v Velenju - katero mi priporočate?
5.10.2009 10:25:31   
milabe
sem se zatipkala... KARDOŠ-MOHORKO

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: G v Velenju - katero mi priporočate?
5.10.2009 10:39:44   
bučka.
hvala za nasvete!Levakova je polna, ostalih še nisem poklicala. pa vidim, da Levakova ni zame. zgleda, da je ona vredu, samo če poteka nosečnost brez problemov.user posted image jaz pa sem imela že 2 ss, sedaj čakam na odstranitev pregrade. moja G me je razočarala, ker mi po 1.ss ni niti pogledala, če imam pregrado. videla mi jo je šele zdravnica na urgenci, kamor sem šla po krvavitvi, ki se je potem končala z 2.ss. 

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: G v Velenju - katero mi priporočate?
5.10.2009 18:22:21   
Martinčka
no jaz sem bila prej pri Mohorkotovi in mi ni vidla cist ki sme jih imela, in mi je skos sam govorila da sam jamram in da hočem operacije po nepotrebnem ker ona vidi da je vse zdravo...
in sem izsilila da mi je dala napotnico za naprej za celje da me še tam pregledajo ker je mene tako bolelo že pol leta, in tam je Salobirjeva ugotovila da imam dve cisti, ki sem ju še sama vidla ko mi ju je pokazala z ogledalčkom (sem jih mela pri vhoduuser posted image ), ko pa mi je te operativno odstranila je ugotovila da imam celo žlezo zamašeno in da imam zabito vse noter v velikosti golf žogice, ter sem imela orng operacijo....
Tako da jaz ne grem k njej nikoli več ker ne vem kako mi je lahko kaj takega spregledala kar sem še sama vidla dva dni kasneje in sploh ne zastopim kako mi lahko nekdo reče da jamram in želim za brezveze kar kakšno operacijo (kot da si to kdo sploh želi)...

Pred mojo komplikacijo je pa res bila super... ampak žal se mi je potem zelo zamerila!

(odgovor članu bučka.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: G v Velenju - katero mi priporočate?
5.10.2009 21:01:43   
sisi15
Ja za dr.Levakovo meni je pa super.
Ko sem jaz imela SS me je potalažila ko sem bila vsa iz sebe
Pa sestra je je bila pri njej imela rižično nosečnost pa jo je skozi lepo vodila
No jaz bom rekla da je super

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?