|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri čaj
24.10.2009 23:00:14   
birba
lahko dam 9 mesečnici? vode mi noče pit, ji pa mešam z vodo sadne sokove. Sem probala z otroškim čajem pa ga ne pije če ni sladkano. Kaj lahko še probam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri čaj
24.10.2009 23:16:10   
Petka09
Hja, verjetno si jo sama navadila na sladkor, zato pa zdaj noče več nič drugega pit, zato bo težka. No, samo predpostavljam...
Torej, lahko pa recimo zjutraj skuhaš eno jabolko na vodi,da pride kot kompot in ima potem to čez dan za pit. Ne dodajaj sladkorja, in mogoče ji bo tisti naravni sladkor, ki ga vsebuje jabolko dovolj, da bo vseeno pila.

(odgovor članu birba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kateri čaj
25.10.2009 7:33:28   
ledenaa
Mogoče blesavo vprašanje ,ampak: zakaj bi pa mogla čaj pit?

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kateri čaj
25.10.2009 7:52:11   
Hope2
Men pa sploh ne gre v glavo, zakaj začnete s sokovi ali sladkimi čaji, če potem na vsak način skušate ukintuser posted image . Seveda se otrok navadi sladkorja, kdo bi še potem pil vodo?

Probaj tako, da vsak dan manj soka daš in več vode in na koncu pristaneš na vodi. Pa če res nočeš, da pije sokov, vztrajaj, bo že pila, če in ko bo žejna. Če boš vztrajala, boš uspela, če ne, pa se pač sprijazni s tem, kar si sama ustvarila s sokovi

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kateri čaj
25.10.2009 8:08:21   
birba
No na redčen jabolčni so se je navadila, ker je že čisto mičkena dobivala v otroški čajček Sab simplex kaplice, ki so ful sladke. Je mela ful krčke in le to ji je pomagalo. Potem pa ko sva začeli z uvajanjem goste hrane ni tela pit vode. In ker je blo glih poletje in vročina in je mogle nakaj pit (dojit se ob uvajanju goste hrane ni hotla več kaj dosti) sem ji dajala redčen jabolčni sokec. Žal se je tako navadla nanj, čeprav bi tudi sama želela drugače. Zdej ji delam tudi kompote čisto brez sladkorja, ma vodo mi enostavno ne pije. Sem probala tudi vodo s čisto malo soka ma ne gre. Glede na vse to pa bi ji probala dajat še kakšen čaj, da ni skozi jabolčni sokec, pa kompot za pit.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kateri čaj
25.10.2009 8:10:09   
Katy78
Skuhaj ji kompot, ampak takega blagega (in brez dodanega sladkorja seveda), da bo res čisto malo okusa po sladkem.

(odgovor članu birba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kateri čaj
25.10.2009 8:29:34   
Anonimen
komarčkov čaj je bolj "sladek"

(odgovor članu Katy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kateri čaj
25.10.2009 9:17:59   
Najaa
Kompot ali pa naj pije še naprej mešanico soka z vodo. Ji ne bo hudega in enkrat bo tudi vodo začela pit. Naša tavečja je od začetka pila take sokove, ker vode ni hotla (pa sem ji jo najprej ponudla) in čajev tud ne. Pri 2 letih pa je začela sama od sebe vodo pit.
Naša tamala pa ravno obratno ne mara nobenih sokov, čaja čisto malo ko se zmoti user posted image , tako da največ vode popije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kateri čaj
25.10.2009 9:24:21   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: birba

lahko dam 9 mesečnici? vode mi noče pit, ji pa mešam z vodo sadne sokove. Sem probala z otroškim čajem pa ga ne pije če ni sladkano. Kaj lahko še probam?
a si probala mogoče kakšen saden čaj?
Naša 8-mesečnica pije tudi samo sadne čaje, pa sok mešan z vodo, če pa se mogoče zmoti pa bo pila tud  komarčkov čaj user posted image

(odgovor članu birba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kateri čaj
25.10.2009 12:11:53   
birba
tasa_m katere sadne čaji pa ji daješ? Kaj kar tiste za odrasle ali posebne za otroke?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?