|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   povečane bezgavke za ušesi
8.11.2009 20:12:52   
barbi007
Naš dečko ima že od malega nekoliko povečane bezgavke za ušesi. To zgleda kot nekakšne mehkejše bulice, podobne fižolčkom. Za desnim ušesom ima tri, za levim pa dve. Zdaj je star tri leta in se mi zdi, da starejši kot je, večje so le-te. Sicer smo že zaradi tega bili pri P, pa nam je večkrat povedal, da je to normalno in da bo to imel vedno, ker baje to ostane, ko se enkrat poveča. Krvne izvide ima tudi v redu, tako, da ne vem. Je imela katera podoben primer?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: povečane bezgavke za ušesi
9.11.2009 7:08:05   
pupika
Naš mali je imel eno tako obdobje lani pozimi, ko so se mu bezgavke zelo povečale, in so mu pregledali kri, pa je bilo tudi vse v redu, po tistem so se mu bezgavke še enkrat povečale in je dobil antibiotik, potem pa se je kar končalo, se mu malo povečajo k adar je bolan, drugače pa nima povečanih. Ne vem, meni to ni normalno da ima vedno povečane bezgavke. Je pa meni pediatrinja tudi takrat rekla, da naš mali pač tak reagira na kako okužbo, in je omenila tudi to možnost, da imajo otroci z povečano žrelnico tudi povečane bezgavke, našemu malemu se je stanje tako z žrelnico kar samo popravilo .

(odgovor članu barbi007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: povečane bezgavke za ušesi
9.11.2009 9:29:41   
naja78
mogoče je to,mogoče ne.ampak vseeno napišem.
otroci ki hodijo v kolektivno varstvo ali pa tudi ne,imajo skoraj vsi povečane bezgavke,seveda ne spet kot velih oreh.ene se opazijo ene ne.
prebolevajo infekcije,zbolevajo in stalno so v stiku z bakterijami,virusi.
telo se tako bori,kri se čisti skozi bezgavke,jetra vranico,....
naš ma tudi eno stalno na vratu povečano,kot kak fižolček.nič hudega.
no mi žrelnice nimamo več imamo pa še vedno vidne bezgavkice.lahko pa ima zdaj take zarad mandeljnov.nevem???user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: povečane bezgavke za ušesi
9.11.2009 10:47:53   
Anonimen
Naša je imela tut 2 bulici za ušesom ... bila je pa stara pol leta, tako da v varstvo še ni hodila ... No nam je P rekel, da te zadevice lahko čez noč nastanejo zaradi kake bolezni in tega in potem zginjajo tut po par mesecev in da to ni nič hudega.

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...
BLOG: Spet kričim, ker me nič ne ubogate
Kako biti v stiku z lastnimi avtentičnimi občutki in hkrati osebno odgovoren? In kje se pravzaprav začne tista točka odg...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?