|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neznosno boli
14.11.2009 22:44:04   
metaa
Skupaj sva bila 11 let, dva majhna otroka. Nima me več rad, ne mara me, na živce mu grem (to je dejansko rekel). Meni je to ful šok. Danes se je odselil. Ne želi reševat, čeprav sem jaz prepričana, da je pač kriza, ker sva se oddaljila in da bi lahko vse rešila, če bi on hotel. Pa noče, je zelo prepričan. Če kaj preveč rečem okoli tega, da bi bilo fajn, da bi se mu zdelo vredno se trudit oziroma ga prosim, naj razmisli, naj ne razbije družine, postane še celo žaljiv. To se vleče že dobri 2 leti- takrat je bilo isto - me nima več rad, nato je po 4 mesecih želel probat in je bilo z mojega vidika vse ok, od poletja pa spet ista pesem. Druge kao nima (niti je takrat med pavzo ni imel). Je torej dokončno -ločila se bova. Jaz pa ne morem dojeti, nočem sprejeti, pozabiti vsega, kar sva imela. Podrlo se mi je vse, v kar sem verjela, vse, kar se mi v življenju zdi vredno. Družine ne bo nikoli več. Vsak take ne. Tudi otroka sta nanj zelo zelo navezana in tudi zato me boli, ker še jaz ne vem, kako bom preživela in kako tako zrušena pomagat njima, ki še ne razumeta povsem? Zanima me, kako preživeti, ker je edino, kar občutim neznosna bolečina. Kako začeti sestavljati življenje, pozabiti vse, nehati ljubiti? Kako lahko nekdo kar tako oddide iz zakona, ne da bi se mu orosilo oko? Čisto sem zrušena, saj vem, da ima dva sončka, ki me potrebujeta, pa vendarle se ne znam sestavit. Naredila bi vse, da bi le nehalo boleti, ker ga tako močno ljubim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neznosno boli
14.11.2009 22:53:00   
rija
user posted image user posted image



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: neznosno boli
14.11.2009 22:55:23   
mama_milchy
nimam besed ampak kot si sama rekla; imaš dva otročka, ki te potrebujeta in zaradi njiju moraš bit močna;

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: neznosno boli
14.11.2009 22:58:23   
Shorty_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: neznosno boli
14.11.2009 23:03:31   
lilip
Za vsakim dežjem posije sonce....  Jaz se v kakšnih hudih trenutkih "tolažim" z mislijo, da je že usoda tako hotela. Čeprav se s tem na nek način izogibam (so)odgovornosti... Pomisli na otroka, ki sta verjetno čutilila, da med vama nekaj ni vredu, čeprav sta še majhna. Verjemi, da je otrokom lažje živet v ločeni družini kot pa v takšni, kjer ni več obojestranske ljubezni.

user posted image   Vse dobro ti želim!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: neznosno boli
14.11.2009 23:34:39   
Anonimen
Metaa en velik objem zate in veliko moči, ki jo boš potrebovala.user posted image

(odgovor članu lilip)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: neznosno boli
14.11.2009 23:41:49   
hmm...
Midva sva tudi danes šla narazen.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, da te razumem in ti pošiljam en velik in topel objem!user posted image user posted image


_____________________________

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: neznosno boli
14.11.2009 23:47:49   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

Midva sva tudi danes šla narazen.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, da te razumem in ti pošiljam en velik in topel objem!user posted image user posted image



user posted image

Jaz pa še prav posebno velik in topel objemček tebi, moja draga hmm... user posted image user posted image


Pa še seveda avtorici tega mesiča. Držta se pupi ...

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: neznosno boli
15.11.2009 0:08:48   
Ajvy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
želim ti ,da najdeš notranjo moč, da tole spelješ...težko bo...a bo vredno.....drži se


_____________________________

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: neznosno boli
15.11.2009 0:52:08   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lilip

Pomisli na otroka, ki sta verjetno čutilila, da med vama nekaj ni vredu, čeprav sta še majhna. Verjemi, da je otrokom lažje živet v ločeni družini kot pa v takšni, kjer ni več obojestranske ljubezni. 

 


glej bolje sedaj kot pa čez 10 let...ja, vem da  sliši kruto, ampak...

(odgovor članu lilip)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: neznosno boli
15.11.2009 0:53:37   
Tanja_Jes
Draga Meta...user posted image user posted image user posted image

Pridejo momenti v življenju, ko partner ugotovi, da bi rad veliko več v žiljenju kot mu je namenjeno. Žal je tako tudi pri tvojem možu. Verjetno bi rad poiskal srečo drugje in se ne zaveda da je prav ta sreča ravno poleg njega (ti in vajina otroka). Mogoče še ni vse izgubljeno, mogoče nekoč spozna, da je naredil napako, mogoče pa so njegove ambicije vseeno tako visoke, da bo ubral svojo pot...
Je pa definitivno nekaj...draga Meta, nikoli, nikoli si ne dovoli da bi s tabo delil življenje nekdo, ki te nima rad. Tudi za voljo otrok ne...Poglej otroci bodo zrasli in brez ljubezni (z ene ali z druge strani) skupno življenje ne obstaja...in recimo čez 10-15 let boš ugotovila da nisi imela nič od moža, nobene pozornosti, vse pod prisilo, nobenih ljubezenskih izpovedi, romantike, spoštovanja...in na koncu se bo vseeno končalo z razvezo. (lahko da se motim..samo predvidevam)
Moraš biti močna, pokazati, da si boljša brez njega, čeprav da ga imaš rada. Vendar je bolje tako, da imajo otroci dva starša srečna narazen, kot nesrečna skupaj. Ker slej ko prej bi bila nesrečna v takem zakonu, če že nisi.
Iz vsega potegni vedno najboljše...mogoče se odpira nov list v tvojem življenju, lepši, boljši, tak kot si ga zaslužiš. Poleg sebe imaš dva zaklada, ki sta smisel tvojega življenja, že to je nekaj...in verjamem da jima nič ne bo manjkalo. Tudi sama sem živela brez očeta, pa mi nič ni manjkalo. Mogoče je pa čas, da se v tvojem življenju pojavi nekdo, ki ti bo dal vse to kar potrebuješ.
Če se je že odselil...bo sedaj nastopila kriza par mesecev, vendar se boš pobrala. Moraš se!!!! Kar te ne zlomi, te krepi. Zato dvigni glavo in pogumno naprej po svoji poti!!!

Žal mi je kar se ti je zgodilo, če pa kaj potrebuješ, mogoče kakšno toplo besedo ali user posted image - smo tukaj!!!
Lep pozdrav in bodi močna!

Hmmm...tudi tebi user posted image




_____________________________

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: neznosno boli
15.11.2009 6:45:08   
FLASK_A
Punciuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: neznosno boli
15.11.2009 9:52:14   
veronikab
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: neznosno boli
15.11.2009 10:57:37   
zmajaz
Joj kar na jok mi gre, ko berem take zgodbe. user posted image  En velik objem še od mene. Zjoči se, da ti bo odleglo, in bodi  močna.  user posted image user posted image

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: neznosno boli
15.11.2009 11:18:11   
diana 28
Kar nimam besed nad tem kar se ti dogaja .... user posted image
Res ti mora biti zelo hudo glede na to, da ga ljubiš in ta občutek zavrnjenosti je težak. Poskusi čim prej zbrati misli, čeprav vem, da je težko in probaj vsaj malo -poskusi vsaj malo pozitivno pogledati na vse skupaj..... Zadihaj dvakrat, trikrat in poskušaj to bolečino pomanjšati....kolikor se le da.
Poskušaj se spodbuditi, da bo čez čas bolje, da bo čas pripomogel k temu, da ti bo lažje..... Čeprav je sedaj vse tako črno.

Pomisli nase in na otroke, kaj lahko narediš, da bi bilo čim manj boleče za vas. Vem, da je težko vendar probaj biti močna.....






(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: neznosno boli
15.11.2009 11:34:32   
neoslišana
živijo sotrpinke...imam podobno zgodbo,.. imam fanta in sem z njim v 7 mesecu noseča,... hodi v službo kjer je kelnar vsak večer se vrača domov vinjen,... doma nič ne postori in moja čustva??????????? to pa ignorira zdaj sem se odločila da vrnem udarcepa bo kaj bo,.. saj ga mam rada sam sebe tudi dovolj da tega ne bom gledala,.. ne perem mu več srajc ki jih ima za v službo,.. en teden si že kuha sam,... kaj pa naj sem že poskusila z njim govorit potem pa jaz govorim on posluša se vstane in gre skozi vrata sploh nima odgovorov,.. torej monologi z moje strani ....vsega sem že teko sita,... ne vem kaj naj storim,... ga naj pustim se odselim,...?????????????

_____________________________

BABY RULES!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: neznosno boli
15.11.2009 11:48:24   
Gina
POznano mi je vse to, metaa - ta grozen občutek, da nekdo, ki ga ljubiš, ne stori nič zate, se ne trudi, ne živi ob tebi s celo dušo, ampak ti da vedet, da te ne  ljubi nazaj. Resnično obupna reč. Ko se je meni to dogajalo, sem vedela, da je nekaj zadaj. Kar tako ne gre skor nihče - ne da bi prej res vse probal (moj je res imel ljubico, katero je spretno dolgo časa skrival). Edino če je toliko neodgovoren, da mu je družina odveč, preveliko breme za njegovo svobodo, vse zahteve, ki jih družina s sabo potegne, preveč- on bi samo sam sebe in zabavo ali službo ali karkoli že je njegov hobi. Torej če pogledaš iz tega stališča je res krivica, da se ti je vse to zgodilo, vendar po drugi strani sreča, če se še tako čudno sliši. Kako bi lahko živela cel lajf z nekom, ki ti na vsakem koraku da vedet, kako si ti grozna, kako te ne ljubi in kako mu je familija preveliko breme? Kako? Karkoli bi mu nudila, mu ne bi bilo dovolj. Saj si probala vse, kar si zmogla in znala, kaj bi on rad, da se še poteptaš pred njim, pa si predpražnik al bi rajš še ljubico domu pripeljal, da še zanjo kuhš, al bi morda rad, da pustiš otroke, pa naj se sami rihtajo, da bo on srečen? Nikdar ne bo dovolj, metaaa. NIkdar. Zahvali usodo, da ga je poslala proč. Ti tega najbrž sama ne bi zmogla. Ves čas bi se trudila, ampak v bistvu bi bila nesrečna na dolgi rok. Zaslužiš si vendarle mnogo več. Predvsem nekoga, ki te ima res rad. Vem da boli, vendar se moraš ta hip spominjat vseh reči, ki ti jih je zagodel, ko je bil grd s tabo. Zavestno se moraš spomnit. Če se ne moreš, si zapiši, ko se slučajno vmes spomniš, da ti ne bo ušlo iz glave. Zavestno si ponavaljaj njegov stavek, da te nima rad in da mu greš na živce. Ko boš že nekaj časa žalostna, si boš dovolila biti tudi jezna nanj. Ko boš jezna, boš počasi začela spet živeti. Verjemi mi, naredil je vsem vam uslugo. Kako bi otroci živeli v spoznanju, da oče ne mara matere in da je to ok. NI fer ne do tebe ne do njih, če bi ostal. Zaslužiš si več kot to. Navijam zate, da bi šla čim manj naporno čez vse skupaj. IN da bi razumela, da tak odnos ni nekaj, za čemer bi morala mesece jokati. Res ne. Boli, vem da boli. Ampak vem tudi, da bo nehalo boleti in da boš reči videla v veliko bolj rožnati luči kot danes.

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: neznosno boli
15.11.2009 11:51:24   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: neoslišana

živijo sotrpinke...imam podobno zgodbo,.. imam fanta in sem z njim v 7 mesecu noseča,... hodi v službo kjer je kelnar vsak večer se vrača domov vinjen,... doma nič ne postori in moja čustva??????????? to pa ignorira zdaj sem se odločila da vrnem udarcepa bo kaj bo,.. saj ga mam rada sam sebe tudi dovolj da tega ne bom gledala,.. ne perem mu več srajc ki jih ima za v službo,.. en teden si že kuha sam,... kaj pa naj sem že poskusila z njim govorit potem pa jaz govorim on posluša se vstane in gre skozi vrata sploh nima odgovorov,.. torej monologi z moje strani ....vsega sem že teko sita,... ne vem kaj naj storim,... ga naj pustim se odselim,...?????????????


Prestavi to temo na novo temo, boš dobila več odgovorov. Kadar je prvotna tema drugačna, odgovorjajo ljudje v večini na prvo vprašanje. Sama bi rekla, d aje vse skup precej nezrelo in nezavidljivo. Je pa tako, da edina reč, ki jo pa jaz res ne morem niti eno malo pikico tolerirat, je pa pijača - ker tu je rešitev navadno skoraj iluznorno nikakršna. Bežala bi proč kolikor bi me noge nesle.

(odgovor članu neoslišana)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: neznosno boli
15.11.2009 11:53:53   
Gina
Še to metaa, če imaš starše ali kogarkoli, ki ti v času največje krize pri tebi lahko čuva otroke, ali ti pri tem vsaj malo pomaga, ga to prosi. Ta hip si najpomembnejša ti. Sebe moraš v pogon spravit. Tega pa ne moreš storiti, če si preobremenjena. Nujno vmes malo uporabi vse prijatelje in starše oz. kogarkoli imaš, da te razume. Kadar jih rabiš, pa če to poveš, so ljudje večinoma pripravljeni pomagat v takih težkih trenutkih.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: neznosno boli
15.11.2009 14:28:41   
Njumi
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Še to metaa, če imaš starše ali kogarkoli, ki ti v času največje krize pri tebi lahko čuva otroke, ali ti pri tem vsaj malo pomaga, ga to prosi. Ta hip si najpomembnejša ti. Sebe moraš v pogon spravit. Tega pa ne moreš storiti, če si preobremenjena. Nujno vmes malo uporabi vse prijatelje in starše oz. kogarkoli imaš, da te razume. Kadar jih rabiš, pa če to poveš, so ljudje večinoma pripravljeni pomagat v takih težkih trenutkih.


Zelo dobro povedano.
Drugače pa - user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: neznosno boli
15.11.2009 14:37:19   
metaa
Hvala lepa vsem, punce "moje". Verjamem, da me ni vreden, ker je grd z mano, čeprav se mi ta hip zdi, da bi vse potrpela, se še dodatno ponižala, prosila..., samo, da bi nehalo boleti. Trenutno bi naredila vse, samo, da ne bi šel, četudi bi vse življenje po malem trpela. Saj vem. Problem je v tem, v glavi imam vse pošlihtano, da je tako bolje, da življenje brez ljubezni ni vredno živeti, da bo nekoč morda posijalo spet sonce..., ampak srce ve samo to, da ljubi in da je tukaj družina v igri. Ne morem niti verjet, želel si je mene, otroke, to stanovanje... in vse je šlo po planu, nobenih težav, da bi se jih naučil premagovat. In potem sva bila mal odtujena (en otrok za drugim), pa raje gre?! Sploh mi ne gre v glavo, da nekdo lahko to naredi in vse pusti za sabo. Nisem tudi prepričana v teorijo, da me bo nekdo nekoč resnično ljubil. Prvič sem izgubila vero v ljubezen - vsaj to, da lahko traja, ko zaljubljenost mine, saj me je "moj" imel neskočno rad do nedavnega-, sicer pa imam dva otroka in če pogledam, koliko lepih deklet je samskih, si ne morem mislit, da bi si kdo hotel poleg mene "nakopati" še dva otroka. Zdi se mi tudi, da so ljudje -vsaj večina -ful preračunljivi, egoistični, takoj, ko se problem napove, raje gredo, kot bi vlagali v zvezo, jaz pa zelo globoko čustvujem, materialne dobrine mi ne pomenijo nič (razen preživetje), hrepenim samo po ljubezni, družini, iskrenem prijateljstvu. In to tudi znam ceniti in v to vlagam. In prvi dve vrednosti sta se mi podrli, tako da imam občutek, da se mi je podrl svet in da nikoli več ne bo, kot je nekdaj bilo..., da nikogar več nikoli ne bom zmogla sprejeti v naše življenje, ker me spet lahko okrog prinese. Morda čez nekaj mesecev ali pa čez 20 let. Enkrat gotovo... Strah me je tudi, da ga nikoli ne bom nehala ljubiti in si ne bom znala sestavit življenja, ker bom vedno upala, saj smo njegova družina.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: neznosno boli
15.11.2009 14:43:16   
Oceania

IZVIRNO SPOROČILO: metaa

Hvala lepa vsem, punce "moje". Verjamem, da me ni vreden, ker je grd z mano, čeprav se mi ta hip zdi, da bi vse potrpela, se še dodatno ponižala, prosila..., samo, da bi nehalo boleti. Trenutno bi naredila vse, samo, da ne bi šel, četudi bi vse življenje po malem trpela. Saj vem. Problem je v tem, v glavi imam vse pošlihtano, da je tako bolje, da življenje brez ljubezni ni vredno živeti, da bo nekoč morda posijalo spet sonce..., ampak srce ve samo to, da ljubi in da je tukaj družina v igri. Ne morem niti verjet, želel si je mene, otroke, to stanovanje... in vse je šlo po planu, nobenih težav, da bi se jih naučil premagovat. In potem sva bila mal odtujena (en otrok za drugim), pa raje gre?! Sploh mi ne gre v glavo, da nekdo lahko to naredi in vse pusti za sabo. Nisem tudi prepričana v teorijo, da me bo nekdo nekoč resnično ljubil. Prvič sem izgubila vero v ljubezen - vsaj to, da lahko traja, ko zaljubljenost mine, saj me je "moj" imel neskočno rad do nedavnega-, sicer pa imam dva otroka in če pogledam, koliko lepih deklet je samskih, si ne morem mislit, da bi si kdo hotel poleg mene "nakopati" še dva otroka. Zdi se mi tudi, da so ljudje -vsaj večina -ful preračunljivi, egoistični, takoj, ko se problem napove, raje gredo, kot bi vlagali v zvezo, jaz pa zelo globoko čustvujem, materialne dobrine mi ne pomenijo nič (razen preživetje), hrepenim samo po ljubezni, družini, iskrenem prijateljstvu. In to tudi znam ceniti in v to vlagam. In prvi dve vrednosti sta se mi podrli, tako da imam občutek, da se mi je podrl svet in da nikoli več ne bo, kot je nekdaj bilo..., da nikogar več nikoli ne bom zmogla sprejeti v naše življenje, ker me spet lahko okrog prinese. Morda čez nekaj mesecev ali pa čez 20 let. Enkrat gotovo... Strah me je tudi, da ga nikoli ne bom nehala ljubiti in si ne bom znala sestavit življenja, ker bom vedno upala, saj smo njegova družina.


Uspelo ti bo, verjemi. Ščasoma bolečina mine, takrat se lahko distanciraš od situacije in ti stvari postanejo kristalno jasne in smiselne. Vsak konec je nov začetek, pa zaupaj vase!

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: neznosno boli
15.11.2009 15:01:43   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu metaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: neznosno boli
15.11.2009 21:00:37   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žalostna zgodba - sam tudi ti se boš pobrala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: neznosno boli
15.11.2009 21:49:00   
resnično srečna
draga metaa...

veš, vem kako ti je težko...ampak verjemi vem tudi, da ti bo spet lepo...na svetu obstajajo še moški...sicer je točno tako kot i rekla...prvotne družine ne bo več...malo se ti bo komplicirala osnovna dužina...spremenila bo formo...ampak...če boš hotela bo tvoje življenje lepo...spet boš res ljubljena, spet boš lahko zaupala, spet boš ljubila...

najbolj bosta tukaj trpela otroka...vedno nekje med starši...in to je najhuje...žal...

sedaj si pa vzemi čas zase in za tvoja sončka...daj si čas...zadihaj kot ženska...ne zapluj takoj v novo zvezo kot to dela veliko žensk...pusti, da iz sebe sčistiš staro ljubezen...zamere...očistiš sebe preteklosti...

in potem z novo energijo naprej...verjemi...ženske smo v kriznih trenutkih sposobne neverjetne moči...ne vem od kod takrat jemljemo energijo...ampak zagotovo ti bo uspelo...

drugače pa če potrebuješ sogovornika, nekoga, ki bi mu rada povedala...zaupala...se spljuvala...here i am...

pa pogumno punca...


_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?