|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kengurujček - verjetno že 100-tič
20.6.2005 6:43:08   
k1
sory, saj vem da se je že dosti pisalo o tem - ampak

koliko ga uporabljate??

mi imamo kengurujčka Rodeo od Tomyja, ki je od 0 mesecev dalje in z oporo za otroka do 3mes. ko je obrnjen proti tebi in potem, ko je obrnjen naprej.

sprašujem zato, ker sem že pa slišala zopet neke fore, da naj otroka ne bi nosil pokonci do 6 mesecev, ker baje dobi "izbuljene oči" in take fore. no, saj meni je kar slabo postalo, ko sem take čula, pa vseeno...., dam kar veliko na vaše mnenje!

thx za vsak odgovor...

lep dan :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kengurujček - verjetno že 100-tič
20.6.2005 7:32:02   
tinatona
Haj!

Jaz imam podobnega od Mother Care pa ga še ne uporabljam. Sem ga mislla že uporabit, pa mi je pediatrinja odsvetovala do vsaj 6mesecev. Je rekla da če ga hočem spredaj nosit, naj raje uporabim štorkljo. :(( Tako da sem si zrihtala štorkljo in ga včasih nosim v štorklji.

LP Tina :rozica:

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kengurujček - verjetno že 100-tič
20.6.2005 8:36:15   
Anonimen
Jutro

Jaz ga uporabljam zelo redko. Mi smo jo dali not ko je glavo držala samostojno. Jaz osebno je ne bi imela vsak dan v kengorujčku. Kdaj imaš razvojno? Pa vprašaj to še potem tam, ti bo najbolje znala povedat!

Bojana

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   kengurujček - verjetno že 100-tič
20.6.2005 8:59:17   
k1
Hja razvojno mama kontrolo šele sredi julija... bom počakala do takrat ja....posvetovalnico pa šele avgusta. Bo bolj ziher. Smo bili včeraj na izletu, pa bi mi prav prišel ker je bila 100 in ena stopnica, pa smo morali z vozičkom kar precej naokoli...

lp

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kengurujček - verjetno že 100-tič
20.6.2005 9:47:45   
Olivija
no, naša izbuljenih oči nima, smo jo pa (na njeno željo) nosil pokonci od drugega meseca naprej. Kengurujček sva pa uporabljala od četrtega meseca meseca naprej (šele takrat sva ga kupila), tudi za kakšno kratko turo po hribih, shopping in obvezno po dežju.

Pri ta drugem bomo pa še videl...

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kengurujček - verjetno že 100-tič
20.6.2005 15:38:07   
Soncnica
Hoj! Tudi mi smo ga kupili, ko je bil Jaša star 2 meseca in ga še sedaj, ko je star 3 mesece ne upamo uporabljat. V razvojni so nam ga odločno odsvetovali. Bomo čakali do 6 mesecev, potem pa bomo videli ali bo za nas sploh še uporaben. Jaško je namreč že pri dveh mesecih tehtal 6330g.


lp:sloncek:

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kengurujček - verjetno že 100-tič
20.6.2005 17:11:22   
evci
mi ga občasno uporabljamo pa je punči stara 3 tedne in ji ful paše noter. za krajše sprehode. mislim, da to ne škodi, zakaj bi pa potem bili od nič mesecev dalje. seveda ne gre pretiravat.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?