|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
2.10.2012 13:18:23   
divans1
Pozdravljene! Moj prvi sin, star dobre dve leti spi že 9 mesecev v svoji sobi celo noč brez problema, s petmesečnim dojenčkom pa taki problemi, da to ni res....ne pa ne pa ne spat....se polno dojiva, sedaj že uvajava GH, zdrav, vse ok....podnevi še nekak spi, zvečer pa ne in ne....potem okrog pol devetih je že full zmatran, ker popoldne skor nč ne spi, omaga, ampak se že ob enajstih zbudi in potem se zbuja na slabe 2 ure, drugače ne zaspi ponoči, kot na zizi....okrob 4, pol petih, ima pa že dovolj...hjojj kot dva zombija sva že z možem...user posted image user posted image user posted image user posted image Probala sva že vse mogoče, pa nič, večji je, slabše je.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
2.10.2012 16:18:11   
Katy78
Naš je star skoraj 5 mesecev in že od začetka ponoči dobro spi, od nekje 3. meseca dalje je zaspal okoli 20h in se zbudil ob 2h, 3h da je jedel in potem potegnil še do 6h, 7h. Potem je pa kar naenkrat se začel zbujati še ob 23h in bil zelooo lačen. Pred par dnevi sem mu zato zvečer dala riževe kosmiče in zdaj že par noči lepo spi tako da izgleda, da je bil lačen in se je zato začel bolj pogosto zbujat. Danes je spal celo od 20h pa do 6h (vmes se je ob polnoči zbudil zaradi kašljanja ampak je takoj nazaj zaspal). Mogoče je tvoj tudi lačen, ni pa rečeno. user posted image Drugače pa je bila ziza ponoči tudi pri nas zakon. user posted image Cele noči je na zizi visel pol sem si pa rekla, da lačen ziher ne more biti, če je ves čas priklopljen in sem mu probala dat dudo in je vžgalo, jo je sprejel in spal naprej tako da se je odvadil zizanja celo noč.

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 2.10.2012 16:19:09 >

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
2.10.2012 16:59:49   
divans1
Ma moj ma že 3 obroke GH, zvečer tudi dobi mlečno kašico in še pred spanjem zizo, tako da lačen zihr ni....tudi dudo ima rad...pa se kljub temu zbuja in ga duda ne zaziblje nazaj v spanec, samo ziza, pa še to ne za dolgo....user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
2.10.2012 18:30:41   
Katy78
hja, pol pa čakat da mine. Ko bo pa minilo, bo pa kaj drugega. user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
2.10.2012 21:31:04   
2sneg13
ne bom ti v tolažbo, pa vendar..

Naša mala je spala od rojstva lepo, potem pri 6 tednih krčki....smo jo prenosili po rokah, jokali z njo...pri 3 mesecih se je to končalo, spet lepo spala. Pa je bil mir do 5 meseca, ko je bilo spet hudo...zbujanje tako kot pri vas...rezultat pri 6,5 mesecih 2 zoba. Potem spet spala do 8 meseca, ko smo imeli 14 dni nočnih žurk...6 zobov.
Dejansko pri 8 mesecih se je dojila samo zvečer in ponoči...to ji je bila samo crtanje, dokler nisem ukinla pri 10 mesecih. Začela spat celo noč oz. samo po potrebi vodo pit. Da ti ne govorim kake limonade imamo zdaj , ko dobiva zadnje zobe....nam se dobesedno rola, od vsega jokanja in stokanja dobimo v zakonsko posteljo še veliko punco spat, ker se zbudi...

Razlogov je več za zbujanje...svetujem ti, da nekak spite ločeno, sploh ker dojiš. Naj se vsaj druga polovica familije naspi. Ti lahko počivaš preko dneva z najmlajšim članom. Pa pokliči mamo, taščo...pa naj vas pridejo malo razvajat.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
2.10.2012 21:44:19   
kokosh
Nas je spal od 4. tedna do 6.5 mes od 21h do 8h zjutraj. Od začetka avgusta se pa zbuja vsaj 2x/ noč in na prste lahko preštejem noči, ko je spal celo no. Najprej sva mislila, da se zbuja zarad žeje v poletni vročini, potem zobje, potem je začel v spanju plaziti, včasih se mu kaj sanja ... Redno pa se je začel zbujati okoli 4h, lačen kot volk, sprazni 150ml mleka in spi dalje. Včasih v spanju stoji v posteljici in tuli, kot bi ga dajal iz kože, prej se je zaletaval v ograjico ... Star bo 9m.

Spat ga dajem okoli 21h. Nekaj časa je zaspal še kar hitro, v 10min, zdaj spet traja pol ure - vstane, gleda proti vratom in čaka, kdo bo prišel nazaj.

Tako pač je. Ni nasveta, ki bi univerzalno deloval.

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
2.10.2012 21:49:51   
scorpiogirl
Kaj pa, če ga poskusiš dat zvečer prej spat, če popoldne nič ne spi? Se držiš neke rutine, da se umiri, pa prej zaspi. Poskusit ne škodi user posted image
A zjutraj vstane tako zgodaj tudi, če ga imaš pri sebi? Jaz bi ga zagotovo vzela k sebi, če bi pomagalo, da še malo spi, tele jutranje ure so nečloveške za vstajanje user posted image je pa naš tamali tud imel ene fore, ko je bil še dojenček ... je imel eno obdobje, ko se je striktno zbujal ob 5:19, točno. Zdaj mi je sicer smešno, takrat mi pa ni bilo ... s tem, da je tudi imel nočna obdobja budnosti, se zbujal na uro, dve ... in meni je bilo najlažje, če sem ga prvič, ko se je zbudil, vzela k sebi, pa je potem pri meni spal naprej.

_____________________________

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
3.10.2012 16:53:26   
divans1
tudi pri meni ne spi dolgo, če ga dam na zizo. mame več nimam, tašča je pa taka, kot da je ni....user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
3.10.2012 21:23:26   
2sneg13

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

tudi pri meni ne spi dolgo, če ga dam na zizo. mame več nimam, tašča je pa taka, kot da je ni....user posted image


Kaj pa prijatelji, tete???? res bi ti prišla prav kakršnakoli pomoč. Mogoče imaš zdaj šanso da se povežeš s taščo, razmisli sama pri sebi.user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
4.10.2012 11:03:32   
divans1
Kaj pa prijatelji, tete???? res bi ti prišla prav kakršnakoli pomoč. Mogoče imaš zdaj šanso da se povežeš s taščo, razmisli sama pri sebi.


Ne bo šlo...žal....

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
4.10.2012 11:09:48   
Taddy78
Žal ti tudi jaz ne bom povedala kaj pametnega...od dveh kolegic pubeca, ki se bližata že drugu svečki, še vedno spita oz. se zbujata na isti način kot tvoj. Pri eni se je začelo pri 4.mesecih, ena tako "spi" že od začetka...kaj naj ti rečem. Pri bivši sodelavki so spati začeli komaj pri 3.letih.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
8.10.2012 13:51:08   
Miklo
mi smo si ravnokar izposodili ta Sistem za zvočno terapijo. Sem prav neučakana, da vidim ali deluje.
Sem malo iskala po forumih, če ima katera izkušnje z njim in sem prebrala same pohvale.

Upam, da bo tudi pri nas delovalo, ker drugače... ne vem več kaj bom.

(odgovor članu Mamica29)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
8.10.2012 21:47:42   
nokiamb
Pozdrav,
Tudi mi smo dali to skozi in sedaj se že bližamo koncu, ker je drugi mali star že 10 mesecev.
Ja včasih sem že skoraj stoje zaspala, ker sem se morala ponoči zbujati vsako uro.
Začelo se je nekje pri 5 mesecih. Veliko dojenčkov, ki so samo dojeni in ker pri 4-5 mesecih postanejo vse bolj aktivni potrebujejo vse več hrane in so lačni tudi ponoči. Tudi tvoje telo se mora navadit na to povečano potrebo po mleku in da začne delat bolj kalorično ''mastno mleko''. Jaz sem v tem obdobju začela tudi več jasti in veliko polnomastnih domačih jogurtov in mesa .... da sem čez dan nabrala čim več kalorij in se mi zdi, da se je malo izboljšalo in da ga je moje mleko bolj nasitilo. user posted image

Sedaj ko je star pa 10 mesecev in se cel dan plazi in že dela prve korake pa vidim da je tudi čez dan postal vse bolj lačen in je skoraj na 2 uri- seveda hrano, ne samo moje mleko user posted image .  Torej spet porast apetita in potreba po hrani...

Ni druge rešitve kot da jih nahranimo user posted image .

Vse bo minilo,  in  ja, potem pa bodo prišle druge stvari zaradi katerih ne bomo spale :)

LP

(odgovor članu Miklo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
9.10.2012 9:31:19   
Inigo
zvočna terapija - mamice, ki to uporabljate, prosim, poročajte malo ali resnično deluje. januarja pričakujemo dojenčka, doma pa že imamo 4 letnika in nam bo mogoče sa aparatura resnično prišla prav. ne bi rada zapravljala denarja kar tako. zato me zanimajo resnične izkušnje.

lahko tudi na ZS, da ne bo zvenelo kot reklama. user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 9.10.2012 9:32:10 >

(odgovor članu nokiamb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
9.10.2012 10:55:23   
mila222
Mi smo imeli problem z dvoletnico. Slabo je spala, uspavanje katastrofalno, pri spanju popoldne jo je vsak šum prebudil. Za Sistem za zvočno terapijo sem izvedela prav tu na RR. Kupili smo ga na začetku poletja in po enih 14 dneh je zadeva začela delovati. Uspavanje je včasih sicer še vedno problem, ni pa tako naporno kot včasih. Spi super. Najbolj pa lahko pohvalim to, da popoldne spi po dve uri skupaj, nič več jo ne zbudi. Očitno res super maskira zunanje zvoke.
Tudi moja kolegica ga je vzela, je noseča. Pravi, da jo neverjetno pomirja.
Jaz ga lahk samo pohvalim.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
9.10.2012 10:57:25   
mila222
aja, na ZS pa ne znam, sem bila do sedaj samo bralka, sem se pred kratkim včlanilauser posted image

(odgovor članu mila222)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
9.10.2012 18:30:21   
ajetamp
Še ena izkušnja iz prve roke... Sistem za zvočno terapijo uporabljam pri mojem osemmesečniku že od njegovega petega meseca naprej in moram povedat, da zadeva resnično deluje!
Pred tem se je sinko zbujal ponoči vsako uro in se je pomiril šele ko sem ga podojila, in to celih pet mesecev. Bila sem totalno neprespana. Poskusila sem vse mogoče reči, vendar ni nič pomagalo. Kolegica mi je priporočala ta sistem in sem ga kupila, bolj za šalo kot zares, ker nisem verjela, da je to sploh mogoče, da bova ponoči spala. Po prvih nekaj dnevih ni bilo nič, po kakšnih desetih dneh je pa sinko prespal ponoči 6 ur v kosu! Takrat sem se zbudila po kakšnih treh urah spanja vsa panična, da z otrokom ni kaj narobe, vendar on je SPAL! user posted image

(odgovor članu mila222)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
9.10.2012 18:42:19   
divans1
Kje se to kupi in koliko stane? A to je kakšna posena glasba?

(odgovor članu ajetamp)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
11.10.2012 13:31:05   
Inigo
jst sm ga danes naročila za izposojo in bomo najprej probali in kasneje naročili. kolikor berem, ne smem takoj pričakovat učinkov... nekje po 14 dneh pa bi se moralo poznati. torej bom v mesečni izposoji sigurno opazila, če je to to ali ne.

bom poročala kako je.

(odgovor članu Mamica29)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
11.10.2012 14:40:00   
Miklo
Tretji dan terapije s Sistemom za zvočno terapijo. Dozdeva se mi, da je mali malo bolj umirjen.
Ni pa bistvene spremembe, žal....user posted image
Čakamo in upamo.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
16.10.2012 16:38:40   
Miklo
user posted image user posted image user posted image Jaz vam prav moram napisat, da smo uspeli.
Sistem za zvočno terapijo je zakon in jaz ga iz vsega srca priporočam. Že včeraj ponoči smo lepo spali. Danes tudi.
Tudi popoldne lepo spi. Sedaj ga bom morala prav zbudit... Upam, da ni samo začasno. Se prav bojim...
Ne vem kaj naj rečem. Navdušeni. In tolk nam je bilo hudo....

(odgovor članu Miklo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
17.10.2012 10:02:05   
Inigo
da poročam še jaz. naš štiriletnik noče tega poslušat user posted image pravi, da ga moti. pri sebi pa še tudi nisem opazila nobene razlike. bom počakala, da resnično mine en mesec, če bodo takrat kakšne spremembe.

(odgovor članu Miklo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
17.10.2012 10:25:59   
Miklo
Mi smo pa tudi to noč spali. Očitno je nekaj na tem.
Bomo pa vseeno počakali še nekaj časa preden kupimo, da nas kaj ne preseneti.
Mogoče katera ve, če se da vzet na obroke? Žal, nismo ravno pri denarju trenutno.
Saj bi dala tudi 500 eur, da bi spali še naprej, a vseeno....

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
17.10.2012 14:39:00   
Miklo
Sem kar na firmo povprašala in se da tudi na obroke, tako da bomo kar vzeli.
Sem jih malo pohvalila in se jim zahvalila za pomoč. Gospa je rekla, da terapija v večini primerov deluje.
Le v primerih ko gre za nespečnost, kot posledico bolezni ali za izredno nervozne otroke, takrat so pa učinki prešibki.
Pri našem user posted image je očitno hitro delovalo. Še zdaj ne morem verjet.
Držim pesti tudi zate Ingo.

(odgovor članu Miklo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Pomoč prosim....spanje petmesečnik....
24.10.2012 13:06:39   
vinila
Pozdravljene,

dolgo že berem forume in iščem kaj primernega za svoje težave, sedaj sem se pa še tukaj včlanila, da vprašam.
Nekaj sem brala na spletni strani podjetja. Vprašala pa bi še vas uporabnice te naprave.
Kaj to, poleg reševanja spalnih težav tudi pomirja? Samo, če resnično pomirja, ker imam vrsto težav, vključno z nespečnostjo, neplodnostjo zaradi stresa.
Naj še povem, da mi do sedaj ni nič pomagalo - pa verjemite, sem poskusila vse možno.

Hvala v naprej za pomoč.

(odgovor članu Miklo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?