|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hsg
28.12.2009 14:45:28   
Penelope84
Pozdravljene! Sem že pisala v nekem drugem članku na temo Hsg-ja, pa vidim, da ni bilo nobenega odgovora, zato sem se odločila, da odprem novo temo.

V četrtek 24.12 sem bila na HSG-ju in je bilo vzdržno, če odštejem, da sem bila noter 2uri, ker se jim ni naredil vakuum tega zvončka, ki ti ga nastavijo na maternico. Po eni uri so ugotovili zakaj se vakuum ne naredi.Namreč lansko leto sem bila na konizaciji in je bila maternica posledično zaradi tega malo brazgotinasta in seveda vakuum ni prijel. Naredili so mi po sistemu PTA, z tankim katetrom, ki so mi ga ustavili v maternico in  potem so mi vbrizgali kontrast. Po dveh urah truda so mi povedali, da imam vse prehodno in sem zdrava.user posted image  delali so mi v Celju, ekipa je bila izredno potrpežljiva (seveda jaz še bolj), vsi so mi stali ob strani.
Vem, da so RTG žarki nevarni za nosečnost, da se pred zanositvijo vsaj 2 meseca ne izpostavljaš RTG sevanju. Torej potem tudi ta teorija ne drži, da naslednji mesec pa lahko zanosimo. Jaz bom na otroku delala že ta mesec, ker so mi tudi zdravniki rekli, da lahko in da je seveda sedaj še večja verjetnost, da zanosim, ker so jajčniki in maternica odprti in prehodni. Upam na čimprejšnjiuser posted image  in upam tudi za vse vasuser posted image user posted image Zanima me, če katera imela pozitivne izkušnje z to preiskavo oz., če sta se je kateri pojavili user posted image  takoj v prvem ali drugem ciklu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hsg
30.12.2009 16:45:05   
hubi
Nam je ratalo takoj v prvo. Zgleda je bilo res fino prepihano. Z otrokom je pa vse ok.

(odgovor članu Penelope84)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hsg
30.12.2009 16:52:55   
žanaja
meni ni ratalo zaradi HSG-ja, se je pa ginekolog, na podlagi tega da imam vse prehodno odlocil za klomifen, in sem tako zanosila v prvem ciklusu.
Srečno!

(odgovor članu Penelope84)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?