|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj jim dajate piti?
15.12.2009 19:55:47   
BIA79
Doma imamo 7 mesečnico, ki ima čez dan 2 obroka goste hrane, ostali obroki do dojenje in zvečer dobi flaško s stopljenim biškotkom notri (kar je edina stvar, ki pije po flaši). Flašo je sedaj sprejela, ampak da bi pila tekočino (ki ni mleko) iz nje ni govora. Ne vode, ne čaja(od Nestleja), ne kompota. Sem poskusila tudi sladkat, ampak ni pomagalo nič.  Če pije iz lončka ji je zanimivo, ampak ko pride tekočina do nje se kremži in zapre usta...Ima katera katera kakšen predlog, kaj ji lahko še poskusim dati?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
15.12.2009 23:02:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BIA79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj jim dajate piti?
15.12.2009 23:24:29   
Najki
Poskusi mleko s piskotom v loncku, da se nauci cemu je namenjen. Potem pa lahko se kaj drugega. Nas je pil samo vodo kot dodatek, pa samo po par pozirkov na dan. Veliko raje je potegnil sipkov caj al pa razredcen domac jabolcni sok. Zdej pri 10ih mesecih je dobil flaskon s silikonsko slamco, pa zelo rad vsake 2 minuti potegne pozirek ali dva cesarkoli. Samo ga nima skos na dosegu zaradi kariesa. V resnici dobiva tekocino z mlekom in mnogo dojenckov spije le par pozirkov recimo vode na dan. Vazno da se spozna s stvarjo pa da ji veckrat ponudis tudi samo za en pozirek. Glede na to, da je dojena, se mora se nauciti na flasko ali loncek. Jim je pa zabavno tudi srkanje iz kozarca, ceprav gre pol mimo user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kaj jim dajate piti?
16.12.2009 13:06:08   
endrina
Naš ta prvi je pri taki starosti bil še dojen, sem pa vmes obroke že dajala drugo hrano. Pil pa je večinoma vodo, čajkov sploh ni maral, pa rad je pil tudi Hippove naravne sokce, in to vse iz kozarčka, nič na flašo.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kaj jim dajate piti?
30.12.2009 19:58:47   
krtekxx
Naša princesa, ki bo čez nekaj dni pihala 1.svečko, zelo dolgo, skoraj do 9.meseca ni hotela nič drugega kot joško. Smo probali nešteto raznih flaš, skodelic, kozarcev in kaj sedaj pije? Lumpi sokce vseh okusov po slamici ali pa cedevito iz kolesarskega bidona. pa sem tako trdila, da moji otroci doooolgo ne bodo okusili sladkih pijač. Mislim, da moraš dovolj časa preskušati predvsem razno "embalažo", okus niti ni tako zelo bistven (se mi zdi).

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?