|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev po splavu
27.6.2005 7:22:40   
majamo
Dobro jutro

Ali mi lahko katera pove v kolikem času po abraziji (missed ab.) vam je uspelo zanositi, oz. kakšne so vaše izkušnje.:zmeden2: Jaz sem prestrašena, ker sem slišala, da se možnosti za zanositev s splavi zmanjšujejo, oz, nekatere sploh ne morejo več zanositi. :(:(:(

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zanositev po splavu
27.6.2005 7:24:21   
emaa
Večini uspe, če le ni drugoh zdravstvenih težav, moja svakinja je zanosila brez vmesne M, pa je zdaj 20 tednov noseča. Pa Pia73 je mela dva ss, pa bo naslednji mesec rodila, saj bo.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zanositev po splavu
27.6.2005 9:35:20   
Jančika_
Zanosila sem v drugem ciklusu po abraziji, žal spet splavila. A sem optimistična - v tretje gre rado. Bomo videli jeseni.

Tisto o zmanjšani možnosti za zanositev pa dvomim, da drži. Nekje sem prebrala, da 80% žensk, ki so imele 4 ss, vendarle donosi zdravega otroka.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zanositev po splavu
27.6.2005 10:01:57   
Pia73
Ja, jaz sem sedaj :nosecka: po dveh s.s. Tako, da le pogumno, le vzami si tisti čas, ki ti ga svetuje tvoj G. Midva sva si po drugem s.s. vzela celo pol leta odklopa, ker sem bila psihično čist na podnu,....

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zanositev po splavu
27.6.2005 10:49:19   
majamo
Hvala vam babike za tolažbo. Mi veliko pomeni. Jaz ne vem več kako naj se lotima stvari. :sloncek: na vseh mogočih krajih in na vse mogoče načine, ko imam O, pa nič ne rata že 5 mesecev po abraziji. Po pravici povedano, nama ni do take količine sexa. Nisma za 3 x na dan, niti za vsaki dan ne priznam. Pol pa mi kdo še reče, da če si tak želima :duda: je treba sexat. Bojim se da so mi kaj zafurali, ko so me tam spodi štokali.

čavči

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zanositev po splavu
27.6.2005 10:56:19   
Pia73
Ne vem, če ti bo tole v tolažbo pa vendarle jaz sem 3x zanosila skoraj takoj, potem pa je trajalo 16 mesecev (brez tistega pol leta odmora) Vmes so mi naredili vse možne preiskave, ker sem tudi tako razmišljala kot ti (pa imava že od prej otroka) pa je bilo vse v redu. Pač je bil splet okoliščin tak, da se prej ni prijelo.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zanositev po splavu
27.6.2005 11:13:03   
ElaM
Ojla, jest sem novembra zanosila v prvem poskusu, potem sem žal imela ss. Nato en mesec pavze, potem sva poskušala 3 mesece in ni bilo nič. No, zdaj itak ne smem zanosit, zaradi enih drugih težav,..
Skratka hotela sem samo napisat, da manj, ko planiramo boljši je razplet. Novembra sva rekla, ko bo, po ss je bilo pa vse bolj na silo. Se mi zdi, da najbolj pomaga odklop in :sloncek: iz užitka, ne pa samo z namenom zanositve.
Dvomim, pa da bi dr pri abraziji kaj zašuštrali, če nisi imela po postopku kakšnih posebnih težav.
srečno, pa čimprej :modri:.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zanositev po splavu
27.6.2005 15:40:12   
ma-ja
Jaz sem zanosila po 6. mesecih, ker sem zaradi pametne doktarce na urgenci dobila sepso. Potem je pa v prvo ratalo in sem danes ponosna mamica 6 let starega Nejca in 3 leta stare Tjaše, ki je bila pa morska pomota( no, planirana je bila za kakšno leto kasneje, pa nič hudega).
Me je pa splav čisto na tla spravil. Diagnozo za zanositev sem potem tudi imela bolj slabo, vendar sem podrla vsa pričakovanja in na veliko začudenje moje G takoj zanosila.
Drugače pa kolikor vem ni stvar v tem koliko seksaš temveč kdaj. Dobila sem celo nasvet za vzdržnost pred ovulacijo. Sicer nisem strokovnjak v tem in bi ti morala kakšna druga svetovati glede idealnega časa. Mogoče se pozanimaj pri svoji G. Lahko pa tudi zaradi psihičnih težav malo dlje traja. JAz se na tvojem mestu sploh ne bi obremenjevala, ker ti bo prav gotovo kmalu ratalo.
Držim pesti :miska:

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zanositev po splavu
28.6.2005 14:01:38   
strucka
Jaz sem mela ss avgusta dve leti nazaj pa do dons se nc ni na vidiku, tko da vcasih ze kr mal obupam. Ampak se tolazim s tem da bo tut mene doletela ta sreca!
LP

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Po spontanem splavu ni treba odlagati zano...
Najnovejše raziskave razkrivajo, da po spontanem splavu ni potrebno tri mesece odlagati s ponovno zanositvijo. Ravno zan...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?