|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
2.7.2005 6:25:23   
CIPRESA
Ja saj vem da sem spet zgodna, samo kaj ko nemorem in nemorem zaspati nazaj ko se enkrat zbudim. Zbujam se pa tale zadnji mesec ob 6h zjutraj....noro, sploh ne vem zakaj pol me pa tolk šraufat začne da moram na WC pol je pa konec z spanjem.

Danes greva z :love: na pokljuko mal gor pogledat kako je na frišnem gorskem zraku. Gor imam strica pa teto ki imata vikend in sta sedaj ko sta v penzionu kar skos gor pa greva malo na obisk. Pa še nečak Anžetek gre z nama pa moj brat in njegova žena. Tko da se nebom mogla oglašat do večera, gremo pa šele ob 10h, do takrat bom pa visela tu gor če se bo katera javila.

A je kaj novega??? A je katero že kaj zagrabilo??? Meni je rekla moja G da sedaj je pa otroček kar primerno zrastel za te tedne in vaginalni pregled je pokazal da se že pripravljam na štart.... ko mi je to rekla in se kar zelo nakremžila(nevem kaj naj bi to pomenilo) sem se kar malo ustrašla, pa se ne mislim sekirat saj moja G ima včasih take izpade da neveš točno pr čem si.
MI je pa včeraj vse obrazložila, da če me bo bolelo kot pri M ali če mi bo po kapljicah začelo odtekati plodovnica ali če bodo krči na več kot 7 minut pootem pokličem sestro če pa bodo na 7 minut ali pa se mi bo ulilo pa takoj :kuza::kuza::kuza::kuza: v porodnišnico, ker gre namreč ona na dopust in jo 14 dni ne bo in sem naročena šele spet tik pred zdajci 18.07., nič prej???

No sem se malo razpisala sedaj pa grem na :kava: in nekaj pojest.

LP CIPRESA:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
2.7.2005 8:03:29   
Anhelo2

Dobro jutro tudi od mene!

Koliko sem prebrala eno temo višje sta naši julijki pupa in tinka šibale v porodnišnico. Sedaj pa čakamo na novice, torej julijska otvoritev se je zgodila.


Drugač pa je tako, da so za mene noči najbolj grozni čas dneva, ker seveda ne morem spati, non stop WC, non stop trd trebuh in potem se zjutraj vstanem in me vse boli vključno z mojim bušijem kot, da me je sam Tyson naboksal.

Drugače pa je dane s še 13 dni do prvotnega roka in 5 dni do popravljenega - no bomo videli kateri bo.

Uživajte v sončku, ki se ga po par deževnih dnevih lahko spet veselimo!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
2.7.2005 9:34:02   
PBJ
Ja, se že začenja:bravo::bravo:. Vso srečo, tinki in pupi..:rozica:
Buu, saj jaz tudi ne morem spati, poleg obiskov stranišča, pa bolečin v kolkih me vedno bolj šraufa, samo po moje še ni nič resnega. Noge imam pa vsak dan slabše:grrr::grrr:
Ravno sem prišla iz knjižnice, kjer sem si sposodila nekaj CD-jev za našega :duda: - uspavanke, instrumentalna glasba, da ga bomo lahko morda na tak način kaj pomirili, če bo slučajno kaj jokal;);).

Jaz imam do roka še 11 dni, G pa je rekla, da je že vse zrelo, malo je čisto nizko in si tudi ona želi, da se čim prej vse zaključi:sloncek::sloncek:

lp in se še kaj oglasim:rozica::rozica:

:bravo:Čakamo na novice naših julijk:bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
2.7.2005 10:29:23   
LONA13
Sem ful vesela za Tinko in Pupo, sam zgleda da ne bomo cimre v porodnišnci. Pr men se še nič ne dogaja, me je prejšnje dva dni zvijal, dons pa čisto nič. Če sem kej odprta sploh ne vem, tamal je pa tud kr ž
ivahen. V glavnem sem slabe volje ker sta me doma pustile :((:((:((:((:((:(( To ni fer jest bi šla tud!!!

Držim pesti in čakam na vesele novice!1!:bravo::bravo:
No pa sta nardile otvoritev.

Jest mam pa sam še 7 dni!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
2.7.2005 11:42:42   
Meceno
Tinki in Pupi želim čim lažji porod, mislim da bi vse tukaj najraje šle z njima, kaj čmo malo še pa bo ,...;) Komaj čakam na :angel: , z :love: sva vsaki dan bolj neučakana 9nebesa

Včeraj sem bila na Lentu ( mrzlo vam pravim :( ), sva bila z mojim na Balaševiču ( full dober, ni kaj, sploh zgodbe ki jih pripoveduje, ko se pači zraven,...) No, od enega žena ki špila na pozavno pri Balaševiču je rodila včeraj v MB fantka,....4010g :bravo:
Sem pa sabo imela dva povšterčka za rit pa še deko,:)- res punce takooooo hladno je bilo :(

V glavnem, spala sem OK ( do 10h :ups: ), moji :duda: pa se še nikamor ne mudi, je kar živahno v bauhiju,...
tako da bom jaz očitno bolj med zadnjimi ,....ah saj bo ;)

Se tipkamo ,....:sloncek:



Lp Meceno

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
2.7.2005 11:50:50   
LONA13
Punce, mam vprašanje za vas?
Že včerej in dons sm šla bruhat takoj k sem kej pojedla. Najprej me je u iber peklo po grlu, pol mi je pa kr naenkrat slabo ratal in sm sam letela na wc.A je to normaln za en teden pred rokom?!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
2.7.2005 13:26:17   
aprilka
ne se sekirat. Lahko da ti je kislina gor udarila. Ne se sekirat bo vse vredu.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
2.7.2005 19:00:39   
LONA13
eJ BEYBE , A JE ŽE KEJ NOVGA S PUPO AL PA TINKO!!!
A KATERA KEJ VE!!!!!!!!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?