|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CIN I, CIN II
5.7.2005 14:38:26   
ElaM
Ojla, saj tema ni ravno za ta forum pa vseeno, ker ste tukej same fejst punce, pa verjetno ima katera izkušnje s tem.:(
Torej, jaz imam jutri pregled pri dr. Možini v Leonišču in me zanima kako zgleda ta pregled (a je to navaden G pregled) in koliko časa se potem čaka na poseg ter v kolikem času ste zapustile bolnico po LE oz. Leetz-u? CIN II baje še ni za klasično konizacijo.
Pozdravčki. :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   CIN I, CIN II
5.7.2005 15:08:15   
Klarissa
alo,tudi jaz imam pri svojih 25,5 letih CINI in CIN II, PAP II, pa HPV poz. Ko sem prejšnji mesec to zvedela me je čisto uničilo. novembra imam ponovno pregled, da ugotovijo PAP in HPV. bom pa najverjetneje novembra operirana LEETZ. nekateri pošiljajo domov še isti dan, jaz bom noter ostala 2,3 dni, ker me bo obdržala na opazovanju. strah me je ful, ful, ker ne vem kako bom donosila otroka-ko bom zanosila seveda. sedaj resno razmišljava, da bi naredila:duda: pred mojim posegom, saj opažajo prezgodnje porode po LEETZ. res sem čisto paf zakaj se mi je to zgodilo, saj to so predrakave spremembe:(!!!!!! a ima katera izkušnje s zanositvijo, porodom pa LEETZ? kako ste se počutile po LEETZ?
lep pozdravček in najlepša hvala za odgovore

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   CIN I, CIN II
5.7.2005 15:33:54   
Špela100
Tudi jaz sem imela že PAP III,CIN 2 pa so mi 3 x delali odščip v totalni narkozi.To se je vleklo 5 let.
Tretjič pa mi je g.svetovala konizacijo mat.vratu.Vendar nisem dovolila, ker nameravam imeti še kakšnega otroka ( čeprav poznam tudi ženske, ki so s konizacijo lepo donosile in rodile brez zapletov, vendar ko gre zate nočeš tvegati)
in sem zahtevala še kakšno mnenje.Nato sva sprejeli kompromis in sem šla do Ljubljane k prof.Rakarju, ki mi je svetoval Leetz, električno zankanje. Zdaj je bil bris že dvakrat ok.Leetz sem imela pa pred enim letom.

Tako da nič bat vas bojo poštimali.Dajo narkozo zaspiš in ko se zbudiš te malo boli trebuh , kot med m.Jaz sem šla še isti dan domov.Sam tisti tampon sem si sama drug dan dala ven.Pa 14 dni sem bila na bolniški.



(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   CIN I, CIN II
5.7.2005 17:07:08   
ElaM
Hvala punce, :rozica:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   CIN I, CIN II
5.7.2005 23:20:58   
polona2
Zaradi Lletza naj te ne skrbi, sam poseg ni nič hudega in ne drži, da zaradi tega posega prihaja do prezgodnjih porodov, po konizaciji je menda težje otroka donosit, oz. veliko žensk rodi pred rokom.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   CIN I, CIN II
11.7.2005 8:51:54   
Napolitanka
Živjo punce,

jaz sem imela že CIN I; CIN II, PAP 3.Pred 3 leti so mi delali najprej letz, potem po enem letu pa še konizacijo.Zdaj je od vsega minilo 2 leti (stara sem 28 let), na pregled hodim na pol leta in je vse v najlepšem redu.

Problem ni v tem,da ne bi mogle po omenjenih posegih zanositi, ampak v majhnem % vendar le pride do prezgodnjih porodov pri ženskah, ki so te posege imele.Verjamem svoji ginikologinji,da bo vse vredu,da nimam nobenih težav in da bom imela zdravega :duda:.

TAko,da glavno je da težave odpravite zdaj, ne bo problema z zanositvijo, le pozitivno razmišljajte in redno hodite na preglede.

Tudi jaz sem se bala,da ne bi mogla imeti :duda: in sem bila v šoku obakrat, ko sem izvedla fda bom šla na poseg.Moja g. me je pomirila rekla mi ji" drago dekle ne se bati,tudi vi boste imela :duda: in naj vas nič ne skrbi.

Lp, Napolitanka

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?