|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako to razumete?
27.3.2010 15:46:20   
Anonimen
Po 2 ss imam nesteto vprasanj,pa nobenega odgovora!ZAKAJ? Moj osebni ginekolog kaj dosti ne zna razlozitiuser posted image !njegov odgovor:telo pac zavraca tujek(kot bi nekdo rekel:danes pac dezuje,ze jutri bo morda soncno)user posted image v teh tezkih trenutkih tezko razumes tako pojasnilo!KAKO ve razumete ta odgovor?ZAKAJ JE TEMU TAKO oz.kaj je vzrok,da telo zavraca tujek(oz.del mene-TO SI TEZKO VZAMEM KOT TUJEK)?Bolezen,ne vec rosno mlada(MATERNICA JE BAJE BREZ NEPRAVILNOSTI),kaj torej to pomeni?HVALA za vasa pojasnila
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako to razumete?
27.3.2010 15:55:23   
*miska.mcc*
zato, ker otrok JE neke vrste tujek za zensko telo.

razlagam si tako, kot je napisano.
tudi sama sem imela SS. ampak sem imela to sreco, da sem sprejela, kar se je pač zgodilo brez vprasanj zakaj, kako , travm , prehude zalosti in depresije.


zelim ti vso sreco v naprejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako to razumete?
27.3.2010 17:00:29   
valerija77
Tudi sama sem imela ss in zarodek je na nek način res tujek v telesu. Je pa očitno bilo nekaj narobe, ker telo že v osnovi "poskrbi" za to. Meni je g lepo povedala, da očitno ne bi imel dosti možnosti za življenje. In tako sem vse skupaj sprejela, da je bilo bolje tako, kot da bi imela gluhega, slepega ali celo hromega otročka. In je bilo kar nekaj joka, kos sem morala na čiščenje. Ampak potem sem uspešno zanosila in donosila čudovitega sinka. Pogovori se z svojo g, da te da na kakšne preizkave zakaj 2 ss. Če pa nisi zadovoljna z svojo g, pa jo zamenjaj. Upam da ti kmalu uspe. In poskusi se čim manj obremenjevati z tem (vem da je lažje reči, kot storiti), ker psiha tudi dela svoje.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako to razumete?
27.3.2010 17:36:47   
Anonimen
mislim.,da je bilo vprasanje malce drugace postavljeno?je za ss potrebena okvara pri zarodku ali je pri nosecnici kaj narobe?tudi sama imam podobno izkusnjo,pa ne vem?

(odgovor članu valerija77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako to razumete?
27.3.2010 19:36:55   
sanasan
jaz sem ravno včeraj imela abrazijouser posted image v 8t....meni so rekli, da je najverjetneje šlo za hujšo kromosomsko okvaro ploda... ne vem pa, kako razlagajo, če gre za zaporedne ss user posted image

_____________________________

CARPE DIEM!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako to razumete?
27.3.2010 21:01:20   
Anonimen
Res je možno, da tvoje telo zazna otroka kot tujek. Nekaj takega se dogaja meni. Tokrat je bila narejena tudi genetika in otrok ni imel nobene komosomske napake. Enostavno mu je v 14. tednu prenehal biti srček. Enako se je zgodilo pred 3. leti, ko se je to zgodilo v bistvu ob PDPju. V glavnem nerešljiva uganka. Po vseh testih in pregledih, ni znanega pravega razloga in dvomim, da bo kdaj odkrit. user posted image


(odgovor članu sanasan)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako to razumete?
27.3.2010 22:36:55   
čili
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kako to razumete?
27.3.2010 22:41:24   
sanasan
Res je možno, da tvoje telo zazna otroka kot tujek. Nekaj takega se dogaja meni. Tokrat je bila narejena tudi genetika in otrok ni imel nobene komosomske napake. Enostavno mu je v 14. tednu prenehal biti srček. Enako se je zgodilo pred 3. leti, ko se je to zgodilo v bistvu ob PDPju. V glavnem nerešljiva uganka. Po vseh testih in pregledih, ni znanega pravega razloga in dvomim, da bo kdaj odkrit. 

user posted image

_____________________________

CARPE DIEM!

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kako to razumete?
28.3.2010 11:31:42   
Anonimen
Hvala punce za objemčke. Pošiljam kakšnega nazaj user posted image . Žal je tako, da se nekateri moramo zelo truditi, pa je vprašanje, če iz našega truda tudi kaj bo. Jaz sem se nekako sprijaznila s tem. Grem naprej, tako dolgo, dokler ne izvem vsaj nekaj, kar me bo prepričalo, da se splača še truditi ali pa dokončno odnehati.
Tokrat po 4. porazu sem od osebne zdravnice dobila en lep odgovor.
Vprašala me je, če bova še poskušala in sem rekla da gled na to, da nikoli ne najdemo vzroka, več ne....
Na to mi je rekla: Če ni razloga zakaj se to dogaja, tudi ni razloga, da odnehata.
To mi je dalo moč, da grem vsaj naprej raziskat možne vzroke. Če se bo dalo kaj pomagati, pa toliko bolje.

(odgovor članu sanasan)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?