|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek
18.7.2005 7:52:20   
tiaz
Ojla punce!
Kot sem že prvič omenila,sem imela prvi dan zadnje M :hudicek: 20.6. in da sem imela 7.7.(se pravi 17 dan) rjav izcedek.Vsak dan sva pridno :sloncek:. Ker sem bila neučakana, sem v soboto 16.7. naredila test (baby check), bil je negativen :((. Nevem, ali je bilo prezgodaj ali pa je tako res. Namesto M:hudicek: imam spet bel gost izcedek. Nevem kaj to pomeni :zmeden2:. Kaj pa če je kako vnetje ? Bolijo me jajčniki, slabo mi je, nič kaj apetita nimam, brez volje sem, utrujena sem ... Nevem ali naj grem še pred dopustom h ginegologu ali kaj naj!?
Pomagajte mi ! Svetujte mi! Prosim!

Hvala!

Tiaz
Neposredna povezava do sporočila: 1
   izcedek
18.7.2005 8:01:41   
čveka
Dan tiaz.

Mislim, da bo najbolš, da počakaš da ti :hudicek: izostane. Tudi sama sem imela zadnjo :hudicek: 20 junija.
Bila sva pridna:sloncek:;).
V soboto 16.7. zvečer sem imela tako močne bolečine, kot da bo zdej zdej :hudicek:prišla. Pa še malce krvi se je pojavilo.Tako, da sem prec vzela ketonal, ker mam drgač zelo močne bolečine in se nemalokrat znajden na urgenci, če pravočasno ne vzamem tablete proti bolečinam.
No...še danes je ni....znaki so vsi...tako da ziher pride.
In nikar ne preveč razmišlal, ker psiha naredi več kot si lahko mislimo....čiči pa čakaj:):):).

Lep dan, Č.

(odgovor članu tiaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   izcedek
18.7.2005 8:05:02   
DaisyE
Mi smo dons bolj tehnični...

Najprej daj osnovne podatke, na kolk dni maš :hudicek:, ali je redna ipd. pol bomo pa skup računali. 17. dan bi lahko bila ovulacijska krvavitev, do vgnezditve pa lahko pride po 10 dneh ali pa tudi prej, tako da bi lahko bilo prehitro za test. Hormon začne menda nastajati šele ko pride do vgnezditve. Če je bila 17. ovulacija (jaz bi rekla da ja) potem pride do :hudicek: od oka čez 14 dni tako da nekje 21. 7. Samo še tri dni. Pridno počaki, ginekologa še malo pri miru pusti (itak je verjetno na dopustu), pol se pa spet testiraj.

Držim pesti za :roza::modri:

(odgovor članu tiaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   izcedek
18.7.2005 8:25:10   
tiaz
M :hudicek: imam na 28 dni. Sicer prejšnji mesec sem imela :hudicek: šele 35 dan. Bojim se, da ni kakšno vnetje, ker me trebuh precej boli. Še preden sem se odločila za načrtovanje :duda:, sem imela beli tok in podobno. Tako, da me je strah, da ni spet to. Še bolj pa me je vsega skupaj strah, ker sem pred 10 leti rodila sina in sem ga imela le 2 leti, kajti izgubila sem ga, ker je imel prirojeno srčno napako. Zato me je vsega še bolj strah. Zdaj ko sem se končno prepričala in odločila za :duda:, pa upam da bo vse OK. Tako zelo me je strah, da ne bi bilo sedaj pa kaj z mano narobe. Zaradi izcedka, ki ga imam. Vse skupaj mi je čudno, kajto počutim se tako čudno, kot sem že omenila, da sem brez volje, utrujena in .....! Nevem kaj pomeni ta izcedek včeraj in danes? Naj počakam z ginekologom? Sedaj pa sem se že razpisala, a ne? Malo me potolažite, ampak z resnico !

Hvala

(odgovor članu tiaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   izcedek
18.7.2005 8:40:59   
DaisyE
Bi te rada potolažila, pa ne vem kako... Lahko da je vnetje. Jaz sem ga mela ful dolgo, ker mi ga niso zdravili, kot bi ga morali in sem mislila, da je to itak normalno. Zdaj mam pa pozdravljenega, mi je pa smešno, ker skoraj nimam več izcedka in sploh ne vem kdaj je tisti pred :hudicek:.

Če si že bila noseča, potem mogoče bolj poznaš te nosečniške znake, kolikor jaz vem, sta utrujenost in povečan izcedek dva izmed njih. Ne vem. Počakaj tri dni, pa bo kar bo. Brezvoljna si pa verjetno zato ker bolj razmišljaš o dogodkih, ki so se ti zgodili osem let nazaj. Žal mi je, da si morala dati to skozi. poskušaj se malo razvedriti, pa brez strahu (vem, da je lažje reči kot narediti).

Evo da ti pomagam... smeh je pol zdravja.
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu tiaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?