|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pestunja MiniMonkey
24.3.2010 23:26:53   
Tejča05
Tiste, ki poznate to zadevo, me zanima kako se zares obnese v praksi ali samo na sliki dobr zgleda? Ali je bolje prve mesece imeti v tem ali v kengurujčku, isto me zanima za naprej kaj je bolj uporabno? Mam še mesec do poroda pa ne vem ali bi kupila to ali ne.
Kengurujška imam že od prej pa nikoli uporabljenega, mi ni bil praktičen. Štorast za not dat otroka in za vn uzet.

Hvala za odgovore.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 6:52:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tejča05)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pestunja MiniMonkey
25.3.2010 13:33:11   
Goldy
Jaz jo imam in jo še vedno uporabljam. Imamo tudi kengurujček, ki ga uporabljam še redkeje. Za čisto majhnega in tudi kasneje je seveda bolj primerna pestunja kot pa kengurujček (zaradi hrbtenice). Da pa manj trpi tvoja hrbtenica so pa najbolj primerni hotslingi, wrapi, ki jih imaš čez obe rameni in dajejo mislim, da drugačno podporo otroški hrbtenički.

_____________________________

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pestunja MiniMonkey
7.4.2010 15:35:57   
nena77
Imela sem, dobila za darilo ko je imel mali že 2m, tako da smo bolj malo uporabljali, ker se ni hotel navadit. Ti jo pa lahko prodam, za naslednjega si bom kupila sling

(odgovor članu Tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pestunja MiniMonkey
16.5.2010 11:19:51   
Mamisalami
Pozdravljene punce,

mene pa zanima, kako ste dejansko otroka dale notri. Sem gledala video, kjer zgleda tako enostavno, naša pa seveda joka, ko da bi jo eden rezal, ko jo dam notri. Ali je sling bolj priročen?

Ker malo nazaj meče, sploh priporočajo nošnjo v temle in bi res rada jo dala notri. Kakšne so vaše izkušnje?

Hvala

(odgovor članu nena77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pestunja MiniMonkey
17.5.2010 21:11:43   
Goldy
Hmm, naša je sicer pojokcala, ko sem jo noter dajala, pol ji je bilo pa prav fino. Ker lahko okrog videla. Res je uživala. Sem jo kupila pri enih 4 mesecih. Še sedaj jo včasih nesem v njem -  na boku, ali spredaj, mi je veliko lažje, kot pa kar tako v rokah.

Mogoče poskusiš tako, da ti jo kdo pomaga dat notri? Pa joka tudi potem, ko je že notri? Ko malo hodiš in ji govoriš? Koliko pa je sploh stara punčka? Mogoče je na začetku, ko še ne znaš, mogoče res malo nerodno. Ne morem ti pa nič reči o slingu, ker imam samo to pestunjo. So pa te zadeve verjetno res primerne tudi za otročke - ki se recimo zvijajo nazaj. Mogoče vprašaš P ali pa kakšno fiziatrinjo?

_____________________________

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Mamisalami)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...
BLOG: Spet kričim, ker me nič ne ubogate
Kako biti v stiku z lastnimi avtentičnimi občutki in hkrati osebno odgovoren? In kje se pravzaprav začne tista točka odg...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?