|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Apartma Sardinija
1.5.2010 20:29:04   
Lunanai*
Konec  maja in v začetku junija planiramo eno bolj na izi potovanje po Sardiniji. Ker je hcerka se majhna, bi najeli apartma  - ali pa dva, na vsakem delu otoka enega (za kampiranje letos še nismo pa še maja je najbrž lahko tudi hladno)?!
Ali lahko kdo priporoči kakšen dober apartma? Gledala sem na odkop in izbire je veliko, samo to ravno ne olajša odločitve user posted image .
Tisti, ki ste bili, na katerem delu se vam zdi, da bi se bilo najbolje nastaniti, da bi potem delali enodnevne izlete še malo naokrog? Ali je bolje vzeti en apartma za 10 dni ali se enkrat vmes preselit na drug del otoka?
A je kdo bil mogoče na kmečkem turizmu (v LP piše, da je menda dobra hrana)?
Hvala za pomoc
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Apartma Sardinija
4.5.2010 13:08:33   
meta22
bli na sardinijio dve leti nazaj, vendar s šotoom. en dan smo prespali v tistih lesenih hiškah v kampu. te so še kar poceni, vendar moraš v sezoni imeti srečo da je kaj fraj. lahko pa jih rezerviraš vnaprej po netu. mi smo takrat dobili samo v enem kampu za eno noč, ker je glih blo sluičajno frej. so pa hiške čist ok, če ti ni za otor. no, odvisno je verjetno od kampa. ma pa jih skoraj vsak kamp. poglej malo prek neta kampa v sardiniji in cene.apartmaji pa so kar dragi. so bli eni znanci enkrat in so se tam pozanimali kolko bi jih stalo, pa so rajši nazaj v šotor šli spat.

(odgovor članu Lunanai*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Apartma Sardinija
4.5.2010 13:10:47   
meta22
poglej zgoraj pod temo kampiranje-kampi po evropi. s tem smo si tudi mi pomagali.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Apartma Sardinija
8.5.2010 10:35:52   
Andra
Potovali smo po Sardiniji dva tedna in smo se ustavljali, kjer nam je bilo všeč. Prenočišča se da dobit, je pa res, da Sardinija ni poceni. Najlepši je severni del otoka (Costa Smeralda, Porto Cervo, Stintino...).

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Apartma Sardinija
10.5.2010 19:00:13   
Lunanai*
Hvala za odgovore.
Andra, a predlagas kaksen lraj, kjer bi se splacal bit vec dni pa malo it naokrog? Mala je stara 1,5 let in to bo prvo potovanje, nimam se čist občutka, kako bo prenašala selitve. Prej sva tudi midva v glavnem kampirala. Kje pa ste vi prenočili?
Na odklopu cene niso pretirane, tud za apartmaje ne, seveda to velja za zdej. A se da najt tudi spotoma?

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Apartma Sardinija
10.5.2010 21:44:51   
nejča
Živjo!
Mi smo bili na Sardiniji konec junija 2008 z 2,5 letnikom. Fino je, če se je otrok navajen dalj časa vozit. Zato smo mi šli ob 3h ponoči iz LJ in smo bili ob 8h v Piombinu. Trajekt sem rezervirala povratno preko interneta. Treba pazit, da ne greš tja v petek ali soboto (če je možno), saj je takrat občutno dražje in večja gužva. Mislim pa, da konec maja še ni nobene sile, le bolj poredko vozijo. Lahko vzameš trajek ponoči, vendar traja potem še enkrat dlje. Mi smo izbrali v obe smeri jutranjega, ker je pač naš otrok jutranji tip, pa še igralnico so imeli gor.
Na otoku smo šli najprej na severo zahodno stran (kamp Licia, velike peščene sipine, lepe plaže), ker je tam ceneje kot pri Costa Esmeralda. Lepo smo vzeli leseno hiško (25 - 30€/dan, spalnica, kuhinjica, terasa z mizo, senca, zelo domača restavracija z dobro in poceni hrano) za 5 dni in si v tem času ogledali zgornji del otoka. Razdalje so velike, predstavljaj si 2 Sloveniji skupaj, ceste solidne, veliko hribov, vsak dan je popoldne prišla nevihta, en dan celo toča kot lešnik (na plaži !!), nekaj je tudi hitrih cest, predvsem med veliki mesti (Olbia-Cagliari). Najdi si najnovejši zemljevid, saj gradijo nove ceste - mi smo enkrat z Garminom vozili pol ure po vaseh, nad nami pa nova avtocesta. Peti dan smo šli pa na jugovzhod otoka (tako južno kot je Rim) in smo si v kampu vzeli večjo hiško (spalnica, dnevni prostor, kopalnica, terasa, na plaži dva ležalnika z marelo, 35€/dan). Mali je tam ful uzival, saj je bila pod evkaliptusi sama mivka, otroško igrišče, zvečer lutke in petje, bazen. Kamp smo plačali kar z navadno Maestro BA kartico, nič ne komplicirajo. V teh naslednjih petih dneh smo pa videli najjužnejši del, glavno mesto (tam vidiš unikatne Fiate 500, tudi župan ga vozi), pa jugo zahodni del in tudi notranjost. Fino je, da tudi sredi dneva, ko je vse zaprto, lahko tankaš bencin tako, da je vse samopostrežno, le plačati moraš z denarjem (bankovce vtakneš v režo). Lepo je bilo povsod, sploh zahodni del, ki ni tako turističen, plaže so povsod lepe, ni treba rint na Costo Esmeraldo, kjer moraš celo dostop do plaže plačat. Težko pa je vse videt v 10 dneh, bi rabli vsaj še 10 dni več. Priporočam ! 

(odgovor članu Lunanai*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Apartma Sardinija
13.5.2010 11:33:58   
sonchek4
Pozdravljeni!

Tudi midva se odpravljava na Sardinijo in naju zanima, če je kdo noč na trajektu preživel kot palubni potnik? Se da kje vlečt in zaspat ali kako je? Najlepša hvala in lep pozdrav!



(odgovor članu nejča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Apartma Sardinija
22.5.2010 10:06:29   
evica23
Pozdravljene,
tudi mi se odpravljamo letos na sardinijo v začetku julija.
Zanima me predvsem kakšno je vreme tam takrat? Saj se da normalno kopat, da ni premrzla voda.
Bomo pa rezervirali kakšen bungalov oz. apartma nekje. Se pa nemoremo odločit, ker je povsod zeloooo lepouser posted image .
Lp

(odgovor članu sonchek4)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Macelj – Na hrbtu pošasti
photo
Učna pot je krožna, dolga 3,5 kilometra. Označena je s prikupno rumeno gobo in rumenimi puščicami. Na poti je 12 kontrol...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?