|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   polivanje in aptamil
27.5.2010 8:19:42   
Lunka
Naša dojenčica je stara skoraj 2,5m hranim jo z aptamilom. Zadnje tri dni mi je začela po vsakem obroku in tudi med obroki dosti polivati, kar se prej ni dogajalo. Naredim ji isto količino mleka, kot pred tem (90ml). Menim, da toliko vsaj mora pojesti na en obrok.
Na teži je pridobivala v redu, samo takrat še ni polivala, sedaj pa me skrbi, da teža ne bi  naraščala.
Vzglavje sem ji dvignila, tudi košaro v vozičku pa je isto.
Danes imam namen kupit aptamil AR (proti polivanju), pa da vidim, če bo kaj boljše.
Zanima me a ji potem moram samo aptamil AR devat ali ga lahko mešam z navadnim (npr. dam eno merico aptamil AR in ostanek  navadni aptamil).

Sem pa tudi brala da je OK mleko od DM baby love, ima mogoče katera še kakšne izkušnje.

Hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: polivanje in aptamil
27.5.2010 10:23:11   
meta22
to z mešanjem meric je tudi mene zanimalo, pa nisem dobila kakega konkretnega odgovora. .user posted image user posted image  naj bi raje dala en obrok navadnega, pa en obrok AR, ne pa mešala. no, nismo probali.
babylove pa smo tudi mi probali ker sta naši dve  ful polivali. na začetku je bilo ok, potem pa sta dobili grozne krčeke, pa še polivati sta začeli nazaj. sedaj uporabljamo aptamil comfort, pa se je stanje izboljšalo. polivata še sicer malo, ampak ni več tistega konkretnega bruhanja.
sem se nekako sprijaznila s polivanjem, saj če ti ne bruha v loku je ok. lahko pa, da ji znamka mleka ne paše. probaj s kako drugo (novalac, hipp, beba....), pa boš takoj vidla.
upam da ti je kaj pomagalo, saj vem kako je ,če gledaš svojega sončka kako se duši z mlekecom!user posted image

(odgovor članu Lunka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: polivanje in aptamil
27.5.2010 10:45:48   
meta22
sem šla gledat v shrambo. imam še en paketek babylove mleka in pa novalac proti polivanju. če želiš, ti jih pošljem, nam ne odgovarjajo.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: polivanje in aptamil
27.5.2010 12:08:04   
MAŠKA
Mi smo polivanje kar dobro rešili z Novalac AR, poskusili smo tudi Babylove in ji ni odgovarjal. Po njem je imela prav zeleno blato in prebavo ji je čisto porušil. Prej je kakala enkrat na dan, po DM mleku je non stop ropotalo po plenici. Mi je pa pediatrinja rekla, da Babylove mleko pri nas ni testirano in da ga pediatri ne priporočajo oz. da s strani pediatrov ni dovoljen. Ne vem ali je to res ali je izmišljotina.... me čudi, da se potem lahko sploh prodaja.
Mogoče bo še katera povedala, kaj parvijo drugi pediatri.

_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: polivanje in aptamil
27.5.2010 12:25:51   
Lunka
IZVIRNO SPOROČILO: meta22

sem šla gledat v shrambo. imam še en paketek babylove mleka in pa novalac proti polivanju. če želiš, ti jih pošljem, nam ne odgovarjajo.


imate ZS

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?