|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šoloobvezni otroci in počitnice
21.6.2010 10:48:00   
kekso
Zanima me, kaj počnejo vaši šoloobvezni otroci med počitnicami takrat ko ste vi starši v službi. Mene je strah, da bo mojemu 8 letniku dolgčas. Namreč doma smo na podeželju, kjer ni otrok njegove starosti in bo tako cele dopoldneve pri babici, ki pa na žalost nima nekega občutka, kaj s takim otokom početi pa tudi izpita za avto, da bi kdaj kam šla. Saj sem vesela, da ga imam kje pustiti, ampak če se mu ne nekaj dogaja mu kmalu postane dolgčas.

Ali svojim otrokm med počitnicami daste kakšne zadolžetve, npr. vsak dan nekaj prebrati ali kaj napisati...

LP


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šoloobvezni otroci in počitnice
21.6.2010 11:38:44   
noranate
Če je količkaj družaben in nima nekega domotožja, ga daj v kakšen poletni tabor ali kolonijo, kjer neki doplačaš. Zdaj ne vem s katerga konca si, pri nas na Dolenjskem je en tabor, ki traja ves dan, se pa vozijo otroci domov.user posted image

(odgovor članu kekso)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: šoloobvezni otroci in počitnice
21.6.2010 19:49:25   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: kekso

Saj sem vesela, da ga imam kje pustiti, ampak če se mu ne nekaj dogaja mu kmalu postane dolgčas.

Ali svojim otrokm med počitnicami daste kakšne zadolžetve, npr. vsak dan nekaj prebrati ali kaj napisati...



Mogoče imam butasto vprašanje, ampak resnično me zanima, ali res misliš, da si dolžna 8-letnega otroka zabavat, ker on sam ni sposoben biti srečen sam s sabo, če ga kdo od zunaj ne zabava oz. če ni sposoben potrpet, če že sam sebe ni sposoben zabavat? Pa ne mislim zdaj kritizirat ali kaj podobnega, ampak resnično ne razumem konteksta modernih staršev, vse znositi otroku k riti, še celo zabavo. Ne rečem da ni bolj zabavno, če ima sebi enako družbo ali če kdo z njim igra igrice ali kaj podobnega, ampak zato se sekirat, če tega nima, ima pa zagotovljeno varnost, to pa v mojo glavo nekako ne gre.

Odgovor na drugo vprašanje: Zadolžitve moji otroci imajo, ampak ne šolskih. Se pravi morajo odnesti smeti, zložiti v stroj, iz stroja, pomesti.... Da bi pa morali kaj šolskega početi med počitnicami, pa nikdar. Ne vidim smisla, razen v branju morda - to vedno prav pride.

(odgovor članu kekso)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: šoloobvezni otroci in počitnice
21.6.2010 20:14:08   
cmokec
Pri nas gre vsako leto v kolonijo na morje za 14 dni, en teden je Oratorija z veroukom, 14 dni smo skupaj na morju, potem so počitnice pri starih starših. Počitnice so itak prekratke za vse vragolije.


_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: šoloobvezni otroci in počitnice
1.7.2010 10:06:22   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: kekso
Zanima me, kaj počnejo vaši šoloobvezni otroci med počitnicami takrat ko ste vi starši v službi.

Dopoldan večinoma spi najmanj do 10-ih, potem pa uživa pred TV-jem in/ali računalnikom. Vendar je/bo zelo poredko sam doma, pa še to največ za cca. 4 ure.
Ali svojim otrokm med počitnicami daste kakšne zadolžetve, npr. vsak dan nekaj prebrati ali kaj napisati...

Ja. Vsak delovni dan, od ponedeljka do petka, cel julij in avgust, razen, ko smo na dopustu, bo imel po 1 uro šolskih vaj. Kot prvo zato, ker ima razmeroma velik primanjkljaj znanja pri določenih predmetih in kot drugo zato, da ne pozabi (ali pa, da pozabi vsaj čim manj) tistega, kar že zna.

(odgovor članu kekso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: šoloobvezni otroci in počitnice
1.7.2010 10:23:28   
*miska.mcc*
moja 2 dopoldan igrice, tv, druzabne igre. popoldan zunaj. gremo s kolesi, delamo kaj okoli hise. vikende sta pri babi in dediju.

šolske stvari-ne.

mi je razrednicarka od bodocega cetrtosolca  zabicala, da naj mu dam med pocitnicami totalno mir pred solo. zadnjih 14 dni pocitnic pa naj malo ponovi postevanko in kaj prebere.

mi pa morata pomagati v gospodinsjtvu. pospravljanje sobe. pobrati igrace po hisi. tudi Ninine. pripraviti mizo za kosilo/vecerjo. pospraviti mizo po kosilu/vecerji. odnesti smeti. pripraviti posteljo za spanje in jo zjutraj pospraviti.


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?