|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj po abraziji?
18.7.2005 9:30:07   
Majči
Pozdravljene

21.6 sem izgubila otročka oz. sem ga morala mrtvega roditi v 20,5 tednu nosečnosti. Bilo je neopisno, doživela sem veliko groznega, nečloveškega....vsega brez končka etike. A o temu zdaj ne bom pisala, ker odpira grozne rane in spomin na to, želim čimprej zbrisati. Po porodu, ki je bil nenormalno boleč (bolj kot navaden porod)so me morali še očistit - naredit abrazijo, pa me zanima, po vaših izkušnjah, kdaj ste potem dobile prvo menstruacijo po posegu. Danes smo 18.7., čez tri dni bo en mesec od posega, danes me je malo začelo črvičiti, napenjati in kaj mislite, je že možno, da prihaja menstruacija?
Po vsem tem, sem že veliko boljše, a rane, bodo zaznamovanje za vse življenej. Naš fantek bi se moral roditi novembra a ga je nekaj zaustavilo. Zdaj čakam na obdukcijske izvide in res upam, da nam bodo kaj dali vedeti! Počakala bova do konca leta in če bo vse vrdu, bova planirala novega otročka, katerega si vsi tako, tako želimo in smo na tega čakali skoraj polni dve leti. Toliko veselja je bilo na začetku a se je prehitro končalo......končalo !!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj po abraziji?
18.7.2005 9:57:32   
Jančika_
Majči, zelo zelo mi je žal. Ne morem si predstavljati, kako se počutiš.

Da ti odgovorim na vprašanje o M: po abraziji sem jo dobila 40. dan, po ss brez čiščenja pa 38. dan. V teoriji naj bi prišla 4-6 tednov po posegu.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj po abraziji?
18.7.2005 10:37:08   
Majči
Najlepša hvala za tvojo informacijo, res upam, da je to znak prihajajoče m. in ne česa drugega (kakšnega vnetja)......česar si tega res sedaj, ko gremo na dopust res ne bi želela. Ali kakšnih dodatnih zadev vezanih na čiščenje po porodu.......

Ja, bilo je zelo hudo, boleče tako, da ni za opisat!

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj po abraziji?
20.7.2005 19:52:03   
Pia73
Majči pri meni je prvič po ss, ko ni bila potrebna abrazija prišla M kot sicer, naslednjič pa, ko je bila potrebna abrazija pa po cca 6. tednih.

Drži se, čas malo pomaga,..... :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?