|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3 ss - genetske preiskave
26.7.2010 10:58:08   
nati29
Za mano je že 3. ss, pa me zanimajo vaše izkušnje, če je katera tudi imela že 3 ss, kako se je potem izteklo, ali ste sploh potem normalno donosile, vaše izkušnje. Zanima me, kakšne preiskave so še možne, bila sem že na HSC, naročena na genetsko svetovanje, kaj pa je še kaj drugega možno. Malo bi rada izvedela, preden grem na pregled k moji G, da malo več vprašam.

Zanima me tudi, če je katera bila na genetskem svetovanju, kaj so odkrili, kaj to sploh pomeni. Sicer imava že enega zdravega fantka, tako da ne vem, če je problem v genetiki.

Za vsako koristno informacijo bom hvaležna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 3 ss - genetske preiskave
27.7.2010 14:13:05   
janapan
Jaz sem sicer imela 2 zaporedna SS ja pred tem pa sem donosila zdravo deklico. Mene je tudi vse sorte zanimalo in sem bla po drugem SS ju čist fraj. Ginekologinjo sem vprašala kaj in kako, če me bo poslala na kakšne preiskave pa mi je takrat rekla, da naj se ne sekiram, da je možnost splava v zgodnji nosečnosti največkrat splet okoliščin in se za preiskave odločajo kasneje, če se SS ji pojavljajo več kot 3x. Glede na to, da pa že imam zdravo deklico je povedala, da je najverjetneje res nesrečno naključje. Tako, da nisem šla na preiskave in čez mesec dni po SS ju sem bila že noseča in moja druga mala sončica ima že skoraj 3 mesece. Svetujem ti, da se čim manj obremenjuješ, glede na to, da že imaš otroka boš verjetno prej ali slej donosila tudi drugega.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 3 ss - genetske preiskave
27.7.2010 16:58:42   
nati29
Ali si imela po drugem ss abrazijo, ker si tako kmalu zanosila? Jaz tudi ne bi čakala 2 meseca, malo me je pa strah kar takoj po prvi M zanosit.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?