|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj za zajtrk?
23.9.2010 21:54:37   
julija140
Prosim za kakšno idejo kaj naj dam za zajtrk svoji 15-mesečni punčki. Sira in raznih mlečnih namazov ne mara. Prav tako popolnoma zavrača jogurte in skutke. Kar se tiče večerij in kosil nimava težav, za zajtrk mi pa res zmanjkuje idej. Ne bi ji pa rada dajala prevelikih količin raznih Linotov in podobnega.


LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj za zajtrk?
24.9.2010 7:06:47   
Katy78
Sama ji naredi različne mlečno-žitne kaše s svežim ali suhim sadjem, danes je možnih sestavin na voljo malo morje. Naš fantek bo imel danes ovsene kosmiče s suhimi marelicami in rozinami. Pri nas Linotov in podobnega ni, za rezervo imam doma samo Čokolešnik, da imam zajtrk hitro narejen če kdaj zjutraj zaspiva in mu nimam časa sama pripravit prej omenjenih žitaric z mlekom in sadjem.

Drugače pa kakšen jajček ali pa jajčni namaz, ki ga lahko sama narediš, marmelada, mogoče kdaj pa kdaj kakšna pašteta ali hrenovka, palačinke. Pri nas so te stvari sicer za večerjo, ampak tudi za zajtrk bi lahko bile, če drugega ne mara.

(odgovor članu julija140)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj za zajtrk?
24.9.2010 8:14:13   
K_a_t_i
polenta, mlečni gres, mlečna kaša, mlečni riž, jajčka, marmelada,... poglej si malo jedilnike vrtca - recimo tega: http://www.vrtec-ciciban.si/content/view/50/79/

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj za zajtrk?
24.9.2010 12:46:24   
Greenie
Moja je stara 16 mesecev in zadnje čase bi za zajtrk samo še čokoladne kuglice v mleku jedla. Se že jo že iz postlce sliši "kulce, kulce" user posted image .

Tudi moja ne mara oz. s težavo poje mlečne izdelke. Navadni jogurt, skutke, pudingi ... to nam sploh ne gre.  Tako ji včasih dam sadni jogurt za zajtrk, drugače pa tudi linote, jajčka, kruh in poli salamo (to obožuje), marmelado, med, ribji namaz. Če imam kakšno ne preveč sladko sadno pecivo pečeno, potem dobi tudi tisto za zajtrk. Gres ima tudi rada, samo ga kuham za večerjo.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj za zajtrk?
25.9.2010 12:20:54   
julija140
Hvala, bom poskusila s temi žitnimi kašicami. Polento, gres in mlečni riž ji že zdaj dajem. Kakšnih namazov tudi ne mara, niti marmelade in podobnega. Jajčko mi še včasih uspe "vnovčit", to je pa tudi vse.

(odgovor članu Greenie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj za zajtrk?
11.10.2010 13:35:08   
lunka1
Kaj pa pri mlajših? Moja bo stara 7 mesecev, doslej sva za zajtrk jedli fruotlino ali keksolino (z vodo - ker se dojiva, pa mi ne potegne, da bi ji dajala AM)... Večinoma sem ji notri dajala naribano jabolko, hruško, kakšen piškot itd... Kaj lahko še?

(odgovor članu julija140)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj za zajtrk?
11.10.2010 13:37:31   
*miska.mcc*



IZVIRNO SPOROČILO: Greenie

Moja je stara 16 mesecev in zadnje čase bi za zajtrk samo še čokoladne kuglice v mleku jedla. Se že jo že iz postlce sliši "kulce, kulce" user posted image .



 

isto pri nas. s to razliko da sta 7 in 9 letnika. in ne samo zadnje case, ampak zadnji 2 leti. pa da ne kricita : kulce, kulce, ampak kuglce! user posted image

v glavnem, pri nas ponucamo enormne kolicine kuglc!


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu Greenie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?