|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tenerife
11.9.2010 11:17:23   
Pupa1
Živ!

Ima katera kakšen nasvet s prve roke, kateri hotel je primeren za družine z majhnimi otroci (1,5 in 3,5 leta), pa v katerem kraju se sploh nastaniti... V bistvu gremo sploh prvič na Tenerife in še nimam še nobenih info. Naslednji teden se grem na agencijo pozanimati, zaenkrat pa me zanimajo vaše izkušnje, mnenja... aja, pa hotel mora imeti vsaj 4*.
Hvala vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tenerife
12.9.2010 18:36:05   
tinica
mi smo bili v tem http://www.booking.com/hotel/es/adeje/costa-adeje-gran.html?aid=335206;label=costa-adeje-gran-Fr6zmfgD7fxdX5p8oyA_aAS5843985825;sid=031f2e30caba1f2de78bc47f17621363 in smo bili full zadovoljni. Imeli pa smo samo zajtrk, smo raje hodili ven jest kjer je hrana veliko bolj okusna.

_____________________________

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu Pupa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tenerife
14.9.2010 13:03:00   
MAJLANA
Živjo,

tudi mi razmišljamo o dopustu nekje na Knarskih otokih v začetku novembra z 1,5, letnim otročkom. Če ima kdo izkušnje in kakšen predlog za hotel ali ve za ugodno ponudbo, se v naprej zahvaljujem.

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tenerife
26.9.2010 16:21:15   
*tajda*
Mi smo bili lani septembra s še ne 2 letnikom v hotelu Riu Buena Vista v kraju Playa paraiso.Imeli ALL, hrana in ponudba odlični,hotel je imel 4*.Obvezno je zarentat avto,ker otok ogromno ponuja.Odsvetuje pa Las Americas,ker je skomercializiran do konca.

(odgovor članu MAJLANA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tenerife
8.10.2010 7:32:04   
barni
Jaz priporočam bolj severni del otoka. Ker je jug totalno ampak res totalno skomercializiran. VEčina agencij ponuja jug, valda, tam je največ hotelov, v bistvu so en tik zraven drugega.

Sever je sicer tudi poseljen, samo je drugo vzdušje, več je domačinov in njihovih stanovanj...ma meni je Tenerife zakon. REs imaš tam toliko stvari...seveda največ lahko vidiš, če si sam. Pa tudi če imaš otroke s seboj in se malo organiziraš lahko vidiš veliko.

Jaz bi vzela apartma, samo ti ne znam svtovati katerega tudi sama bom imela kmalu isti problem :)

Meni je zoprno edino, ker ni povezave iz LJ.

Drugače imaš pa tukaj ful napisanega o tem otoku...
http://www.lastminute.si/forumo/viewtopic.php?t=3504&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=teneriffe

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?