|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija na pršico
12.1.2005 8:51:50   
m&r
SINU SO UGOTOVILI,DA JE ALERGIČEN NA PRŠICO.ZANIMA ME KAJ MISLITE O POSTELJNINI,KI NAJ BI BILA OBDELANA PROTI PRŠICI?KJE BI SE TO KUPILO V OKOLICI JESENIC?
JE RES POTREBNO UMAKNIT ZAVESE,TEPIH SKRATKA VSE KJER SE ZADRŽUJE PRAH?ZA KAKRŠNEKOLI PODATKE O ALERGIJI NA PRŠICO SE NAJLEPŠE ZAHVALJUJUEM.

< Sporočilo je popravil Moyca RR -- 11.9.2010 11:37:57 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ALERGIJA NA PRŠICO
12.1.2005 9:24:31   
darjatimci
Je res čim več teh izdelkov mora ven,žal!

(odgovor članu m&r)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ALERGIJA NA PRŠICO
12.1.2005 9:37:10   
nežka71
Moj sin je alergicen med drugim tudi na prsico in so nam priporocali sinteticne materiale predvsem zaradi pralnosti.Pa vsakodnevno ciscenje in zracenje.

(odgovor članu m&r)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ALERGIJA NA PRŠICO
12.1.2005 10:07:58   
sonja-10
Moj starejši sin je tudi alergičen na hišni in cvetni prah. Napotke sem le delno upoštevala, saj ko pride v vrtec ali šolo, da o kakšnem hotelu ne govorim, tudi ni vse stoprocentono čisto. Sem pa kupila vodni sesalnik, sesa se vsak dan, prah brišem s krpicami, ki prah držijo ali pa ga kar posesam. Nikoli ni prisoten pri postpravljanju ali menjavi posteljnine. Zaves nimam v njegovi sobi, ker ima lep rzgled, drugje so zavese in na tleh ima krpare, ki jih lahko predem. Res pa je tudi, da se njegova alergija ni razvila v astmo in jo lahko nadzorujemo s claritinom kadar je potrebno.
Za cvetni prah pa poskrbim, da ne hodi ravno nabirat rožice s šolo, da imam sušilni stroj.
Moj prijatelj, ki je alergolog, mi je na stokanje, da je tudi drugi sin atopik odgovoril: " Seveda, ko pa se ne igra v hlevu na tleh!"
In še nekaj je pomembno, za svojega otroka moraš poskrbeti tako, kot se boš sama najbolje počutila. Če se boš pomirila, ko boš odstranila vse kar ga doma ogroža, kar preč z zavesami in tepihi. Če pa malo dvomiš, pa poskusi srednjo pot, kot sem jo ubrala jaz. Ni pa nujno, da je ta srednja pot dobra tudi zate in tvojega otroka.
Lep dan, Varja

(odgovor članu m&r)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ALERGIJA NA PRŠICO
13.1.2005 20:36:05   
m&r
HVALA ZA ODGOVORE.SO MI FUL POMAGAL.ŠE TO ME ZANIMA,KJE SE DOBIJO ANTIALERGIJSKI VZGLAVNIKI,PREŠITE ODEJE IN PREVLEKE ZA ČEZ JOGI IN SICER TAKE DA NISO PREVEČ DRAGE.A SO V NECKERMANNU
ZA KEJ?THANKS,THANKS,THANKS.

(odgovor članu m&r)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ALERGIJA NA PRŠICO
13.1.2005 21:23:32   
beba76
Tudi moj je "proti" pršicam in smo takoj po prihodu od alergologa umaknili zavese, odstranili preproge, vso oblazinjeno pohištvo posprejali z neki sprejem proti pršici (to se mora delat vsakih 6 mesecev) zečeli vsak teden prat odeje in vzglavnike, vsak dan brišemo prah....

Te antialergijske prevleke pa se dobijo v SANOLABORJU in ORFAMU. Mi smo jo kupili v Orfamu, ker se mi je zdela bojljša, saj se vanjo da cel jogi, ona iz Sanolaborja pa jogi prekrije samo od zgoraj, pritrdi pa se z elastikami na robovih jogija. Meni se ni zdela v redu, saj lahko pršice pridejo tudi iz spodnje strani jogija.
Pojdi pogledat, pa se sama odloči.
Aja, še to - Orfam je bil pri spreju občutno cenejši.

(odgovor članu m&r)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ALERGIJA NA PRŠICO
13.1.2005 21:46:22   
mirka
Posteljnino obdelano proti razmnoževanju pršic (rjuha , prevleka za povšter in prevleka za kovter), izdeluje BPT Tržič. Dobi se tudi v Tuš centru -trgovina Svilanit in verjetno tudi Modina v Mercatorju na Jesenicah.

Ta apretura ki preprečuje razmnoževanje pršic zdrži do nekje 60-70 pranj na 60°C. In to res drži, ker je certifikat za izdelavo le teh pridobljen iz Švice.


Seveda pa poleg nakupa le te moraš poskrbeti za ostale kose pohištva v sobi - za odstranitev tepiha zaves, ..
Če te še kaj zanima v zvezi s tem mi piši na privat.

adijo!
:rozica::rozica:


(odgovor članu m&r)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ALERGIJA NA PRŠICO
2.8.2010 13:18:41   
NJ13
Moja hčerka je tudi alergična na pršico. Štiri leta uporablja Allergocover in od prvega dne uporabe odlično spi, ne smrka, ne kiha ... Allergocover je tanek, ne občuti se v postelji, gladek, da ga pršice ne morejo poseliti, pralen v pralnem stroju, zjutraj se opere, zvečer je uporaben ... z nobenimi kemičnimi snovmi ni obdelan ... Sami superlativi, skratka. Seveda smo odstranili preproge, zavese, vse "zbiralnike" in "nabiralnike" prahu.

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ALERGIJA NA PRŠICO
3.8.2010 21:28:55   
naja78
ojla.na pediatrični kliniki v LJ, poteka imunoterapija tudi za PRŠICO.
zelo priporočljivo.
imunoterapija: v telo postopoma z nadzorom vnašajo alergen,da ga telo ne sprejme več po nekem času za alergen

in pa: nikoli imet v nulo zglancanga stanovanja.naj bo malo praha,če razumeš.čez čas se telo na to navadi in ni tako več občutljivo

(odgovor članu NJ13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ALERGIJA NA PRŠICO
12.8.2010 13:01:04   
Balerina
Pozdravljeni mojemu sinu so ta teden odkrili da ima močno alergijo pa pršice, za astmo pa še čakamo testiranje. pa me zanima kje pa si kupila Allergocover?

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ALERGIJA NA PRŠICO
15.9.2010 21:55:17   
dobro spanje

Vzemite si nekaj minut za obisk nove internetne strani. [bone.si] Oglejte si "povezave".
Tu najdete resitev - kako se znebiti nepovabljenih gostov v postelji.
Se priporocamo!


Lep pozdrav!

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?