|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Azija z enotetnikom
9.9.2010 21:04:47   
mashy
Ali ima kdo izkušnje s počitnicami v Aziji z malim otrokom? Kako je bilo potovati z lokalnimi prevozi, kako je bilo s hrano, pijačo, časovno razliko??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Azija z enotetnikom
9.9.2010 22:35:21   
zvezda71
Bili lani na Tajskem 1 mesec, Bangkok Koh Tao, vse potekalo bp ful uživali, tudi ta mali bil je star 1,5 leta edino nazaj grede smo mu kupili svojo kart za letalo, ker je bil tja pol in je bilo kar naporno, nazaj, ko je imel svoj sto pa easy. Če hočeš še kake inf piši na zs. Srečno. Aja pa jaz sem bila v 5 mes nosečnosti.

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Azija z enotetnikom
11.9.2010 12:15:17   
Pokora
Mi smo bili sicer z dvoletnikom - tam ravno praznoval 2 leti. Izbrali smo si Bali, ker je izi za potovanje. Potovali z lokalnim transportom. Vse je potekalo BP in smo se imeli res fino. Časovna razlika ga ni dajala, let preživel BP. Hrane za njega nismo jemali sabo - jedel lokalno. Smo imeli pa sabo voziček, da je čez dan lahko spal v njemu če je bilo potrebno, pa za premike nama je zelo prav prišel. Poleg dveh ruzakov nama je bilo najlažje da sva malega dala v voziček in je bil mir - da ga ni bilo treba loviti okoli. Vi se kar opogumite in pojdite - mogoče na kakšno že preverjeno destinacijo. Drugače sta pa Bali in Tajska zelo izi za potovat. No lani bili z njim v Maleziji in Singapurju, pa je tudi zelo enostavno za premikat se okol. Če te zanima še kaj, kar vprašaj.
Aja, še to, kar se malega tiče, je bilo nama lažje ko je bil star dve leti, kot lani ko je imel 3 leta.  

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Z avtodomom po Sardiniji
photo
Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...
Najbolj pomembno pri izbiri počitnic
Ko izbiramo destinacijo za poletni dopust, razmišljamo o večih stvareh: kako daleč je plaža, pa senca, pa cena ... Ringa...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?