|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   faza "metanja"
19.9.2010 16:09:40   
BIA79
Doma imamo 16 mesečno pupo, ki je s septembrom začela hoditi v vrtec...Zadnji teden opažam, da je začela metati stvari na levo in desno..V vrtcu je enaka, vzame dude in jih meče, razmetava igrače (jih nato pospravi in spet zmeče)...No danes sem dobila v glavo daljinec, kljub temu, da sem jo opozorila,ko se je pripravljala na met (včasih to zaleže)...Dobila je eno na "rit", kar je glede na to, da imamo pralne plenice, je kot da bi jo pobožala, ampak v tistem trenutku res nisem vedela kaj narediti drugega. Kako je "najboljše" odreagirati v takem primeru?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: faza "metanja"
20.9.2010 12:09:42   
mini86
ja mene tud zanima kako odreagirate nazaj ko vas otrok udari, ugrizne ali pa kot v prejšnem primeru kaj vrže v vas..star bo 15 mesecev

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: faza "metanja"
20.9.2010 12:29:54   
Micy
Hojla

Hvala bogu se ni še nikoli zgodilo da bi me udarila, je pa poskusila

odreagirala pa sem:
prijela sem jo za rokico in ji razložila, da se ne tepemo ker se imamo radi, to je bilo v primeru, ko je hotela udarit

bil pa je primer, ko je udarila babico, stara približno18 mesecev, pa priznam sem jo udarila po rokici in ji razložila, da se tega ne dela in da se to ne sme, ker to boli in se ne sme ponoviti in res hvala bogu nikoli in nikdar ni nikogar več udarila.

Tudi v vrtcu se nikoli ni pretepala, sem jo pa naučila, da če njo nekdo udari prvi lahko udari nazaj ali pa ga opozori.

Lep pozdrav

_____________________________

Love is in di er.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: faza "metanja"
20.9.2010 13:33:29   
Katy78
Naš fant bo star 22. mesecev pa načeloma ne tepe, razen ko se mečkava, me včasih prav grdo pocuka ali pa zagrabi oz. uščipne. Ne vem, izgleda kot da to naredi iz tistega veselja in navdušenosti. Ko mu rečem z resnim glasom da to boli in da me miora pobožat, se mi smeji nazaj, tako da sem ga tudi jaz že po rokici - vem, da verjetno ni najboljša metoda, ampak pri nas resen in odločen NE največkrat ne palita. user posted image

Igrače pa tudi rad naokoli meče, sploh zdaj je v fazi, ko je najbolj imenitno če kaj fejst zaropota. Pač ponavljam da ne sme, če ne zaleže, pa mu igračo, ki jo meče, vzamem in mu povem, zakaj sem mu jo vzela. Zaenkrat še ne zaleže kaj dosti, ampak bom vztrajala, enkrat se bo že obrestovalo

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: faza "metanja"
22.9.2010 0:27:02   
polma
Ne vem in ne rszumem,zakaj otroci tako radi mečejo stvari v glavo, ampak mislim, da pri 16m ne gre za neko namerno prizadejanje bolečin. Mogoče bolj za opazovanje tvoje reakcije.
Kaj bi jaz naredila? Prijela bi malo za rokice in vse skupaj obrnila na hec:Kaj si pa ti zdaj naredila? meni v glavo vrgla daljinec? ti, lumpa mala, a veš, kako to mene boli? In če bi nadaljevala z metanjem v glavo, bi ji pokazala, kako to boli. Konkretno bo jo z daljincem piknila v rokico ali kaj podobnega. Nekeko vedno probam obrnit na hec take izpade. Verjetno zato, ker me je groza nekaterih izjav v smislu, da otroci zanalašč prizadejajo bolečine drugim. Ne vem, no...meni se zdijo majhni otroci vsi brez zlobe...zato skušam iz take situacije narediti dogodek, ki ga moj fantek ne bo pozabil, bo vedel da me boli, ne bo pa zaradi tega kregan ali kaznovan.



_____________________________

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Na katerih forumih sodelujete?
KIKI****

Sodelujete na spletnih forumih?

DA (62%)

NE (38%)


Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!